Gość: maja IP: 217.96.78.* 07.08.03, 09:17 Czy ktoś wie, gdzie można poćwiczyć w Tychach tai chi? (i ile to kosztuje). maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: tai chi w Tychach 07.08.03, 09:54 Zobacz to ;) A tak poważnie: Robert Czabański (0-32) 218 44 17 kom.: 609 610 375 Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Joga,tai chi,a kiedy wreszcie ktoś o ośrodek... 07.08.03, 11:17 ...medytacyjny spyta.Bo w końcu sam zapytam(albo sprawdze w googlu,by salo nie mógł sobie żartów robić;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Radex spytaj ;) 07.08.03, 11:34 ja tak sobie lubię pożartować, nie odbieraj mi tej przyjemności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: tai chi w Tychach IP: 217.96.78.* 07.08.03, 11:54 to sobie spróbuj coś konkretnego w googlu znaleźć; faktycznie, lepiej wpisywać się po kolei i bić rekordy lub wypytywać o niejaką Laskowską (znajdź sobie w googlu, co się z nią dzieje...). Maja (wkurzona) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: tai chi w Tychach 07.08.03, 12:07 Maju,Salo sobie niewybrednie żartuje:-)) Rzeczywiście Ci Tai chi potrzebne,to się zrelaksujesz i zdystansujesz(to jeszcze bardziej niewyszukany żarcik;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Maju 07.08.03, 12:08 Gość portalu: maja napisał(a): > to sobie spróbuj coś konkretnego w googlu znaleźć; Nazwisko i numer telefonu, który Ci podałem znalazłem właśnie na googlach > Maja (wkurzona) Jeśli mój żart Cię zdenerwował, bardzo przepraszam, nie było to moim celem. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Maju 07.08.03, 12:20 Zapomniałem jeszcze dodać, że jest tam również informacja, że zajęcia odbywają się w SP 14 na Brzozowej, ale ponieważ odnośnik nie działa, nie podawałem Ci tej informacji bo nie wiem czy jest jeszcze aktualna. PS. Nadal się złościsz ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Medytacja w Tychach 07.08.03, 12:17 Gdzie w Tychach można posiedzieć sobie w pozycji kwiatu lotosu? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Medytacja w Tychach 07.08.03, 12:29 radexindamix napisał: > Gdzie w Tychach można posiedzieć sobie w pozycji kwiatu lotosu? To chyba joga, a o jodze już było :) Odpowiedź, że joga ma być na basenie od września też znalazłem na googlach :D Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Medytacja w Tychach 07.08.03, 12:33 Niee,to zdecydowanie medytacja!Joga korzysta z buddyjskiej medytacji. Więc gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Medytacja w Tychach 07.08.03, 14:11 radexindamix napisał: > Niee,to zdecydowanie medytacja! Joga korzysta z buddyjskiej medytacji. Jak to nie, jak sam też twierdzisz, że to joga ? > Więc gdzie? Więc tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Medytacja w Tychach 08.08.03, 23:19 Usiądźmy sobie wszyscy razem w naszych ulubionych pozycjach i pomedytujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Podbijam z zainteresowaniem n/t IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Podbijam z zainteresowaniem n/t IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 22:02 Ja też! Podbijam! Chyba by mi sie przydało! Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: tai chi w Tychach 16.03.04, 13:09 kaner napisał: > hmmm very interesting ;-) Very very ;p Wspomniany przez Was (miesiące temu) niejaki Robert - baaaaaardzo fajnie prowadzi zajęcia i ciągle powtarza, ze najważniejszy jest LUZ :-) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś