gadzik3 09.04.08, 22:03 Szukam jakies firmy w Tychach co sprzedaje i montuje panele podłogowe w cenie paneli . Przeszukałem juz allegro ale nic nie znalazłem. Moze macie do polecenia jakis sklep co ofeuje takie usługi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: Panele podłogowe pytanie 09.04.08, 23:25 Jeżeli myślisz,że kupisz panele za np.60zł i ktoś przyjedzie Ci do domu i położy je w cenie,to udanego szukania życzę!!:-)) Firmy raczej nie znajdziesz,ewentualnie kogoś znajomego,kto zna się na tym... Odpowiedz Link Zgłoś
gadzik3 Re: Panele podłogowe pytanie 10.04.08, 20:50 Wole zeby nie pisały osoby nie zorienowane w temacie. Porsze oto link do takiego sklepu tylko ze w Dabrowie Górniczej www.allegro.pl/item340094580_panele_podlogowe_egger_doussie_ac4.html Odpowiedz Link Zgłoś
gadzik3 Re: Panele podłogowe pytanie 10.04.08, 20:55 lub www.gratis.net.pl/index.php?id=katalog&p=17&f=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ciacho_29 Re: Panele podłogowe pytanie 14.04.08, 10:00 Na allegro wystawiaja sie 2 firmy z sosnowca i DG z tego co wiem koszt dojazdu jest gratis, w tychach nie ma takiej firmy, w Multiformie koszt połozenia to ok.15 zł/m2 jak kupisz u nich panele. Odpowiedz Link Zgłoś
pontonina Re: Panele podłogowe pytanie 18.04.08, 13:53 najtansyz jest multiform... montażystow jednak zamowil bym sam, wychodzi taniej i solidniej...tamponx@interia.pl(mail do faceta który sie na tym zna moim zdaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
pontonina Re: Panele podłogowe pytanie 18.04.08, 13:56 tamponx@interia.pl prosze tu kontakt:D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiamilowska Re: Panele podłogowe pytanie 08.09.14, 13:43 Idealny będzie sklep www.katowicka41.pl Ostatnio kupiłam u nich panele podłogowe i jestem zadowolona w 100 %. Montaż jest gratis, a ekipa momentalnie ze wszystkim się uwinęła i posprzątała po sobie. Jeśli chodzi o cenę to nigdzie w okolicy nie znalazłam taniej. Siedzibę mają przy ulicy Katowickiej 41, tak jak w adresie strony. Polecam! Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
elpik Re: Panele podłogowe pytanie 09.09.14, 09:23 A uczciwie zapłacić za reklamę nie potraficie? Tylko spamujecie? Odpowiedz Link Zgłoś