szczypior74 22.09.03, 21:02 Zaczaruj proszę by wtorek był chłody. Wystarczy, że szykuje mi się w pracy gorący dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Pomocy Bastruk, pomocy 22.09.03, 22:13 szczypior74 napisał: > Zaczaruj proszę by wtorek był chłody. Wystarczy, że szykuje mi się w pracy > gorący dzionek. No dobra ale od kórej do której pracujesz bo jak do południa to za chłodno nie bedzie.Ranek chłodny ale później coraz cieplej do godz ok 15.00 bo póxniej bedzie się już chmurzyć i powinny sie pojawić zamówione burze a przynajmniej jedna.Od godz 14-15 bedzie coraz chłodniej wietrzniej i z opadami a w środe do 15 st. (a pogoda w ostatni tak letni łikend tego roku -niedziele to SUPER słońce zero chmur i halny-coś fantastycznego no nie?? piekna była pogoda!!!) Mam nadzieje ze to Cie ucieszy. A jakbyś miał jeszcze coś to napisz z tym że nie wiem czy siąde na kompa a raczej przed niego i czy jeszcze dziś odczytam. Albo telepatią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk aha i jeszcze coś IP: 80.51.254.* 22.09.03, 22:18 aha i jesscze coś w nocy z środy na czwartek załatwie przyrozek lub mały mróz. Będzie ok zera, przy gruncie na 101% będzie temp ponizej zera nawet możliwa do -4/-5 st. Mam nadzieje ze to tesh Cię ucieszy. Moze być????. bo jush zamówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 zapomniałam dodać... 23.09.03, 09:57 zapomniałam dodać, że zależy mi na wtorku 30 września :o) Wtedy może być nawet -40, bo uwielbiam chłodek. Twoje prognozy na dzisiejszy dzień i jutrzejszy poranek mnie zachwyciły. A halny to coś za czym szaleję! Świetnie rowerkuje się z wiatrem - co też robiłam i w niedzielę, i wczoraj, i zapewne dzisiaj też robić będę. Pozdrawiam, dnia miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: zapomniałam dodać... IP: 80.51.254.* 23.09.03, 17:10 Ni ama sprawy. Załatwione. halne tesh Ci załatwie tylkoi troche uporządkuje mój kalendarz.. Odpowiedz Link Zgłoś