salo 23.09.03, 11:47 Czy korzystacie z tego programu, czy jakiegoś innego ? Który ewentualnie byście polecili ? Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubi Re: fajerłol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 01:16 Zone Alarm ale w wersji powyżej 4 Norton System Firewall 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: fajerłol IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 24.09.03, 01:38 to raczej wątek nie na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: fajerłol 24.09.03, 09:14 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > to raczej wątek nie na to forum Na inne fora prawie nie zaglądam, a to wydaje mi się równie dobre jak każde inne. Pytanie skierowane jest do użytkowników internetu, którzy posiadają stałe łącza, a takich tu kilku jest. Chyba, że nikt z nich nie chroni swojego komputera przed atakami z zewnątrz. Jednakże w takiej sytuacji zamieszczenie tutaj tego wątku może jedynie przynieść pozytywne skutki. Forumowicze dowiedzą się, że ich komputer powinien zostać zabezpieczony przed nieproszonymi gośćmi. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: fajerłol IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.09.03, 10:24 Mąż mówi, że mamy Norton System Works 2003; i mówi jeszcze , że ne narzeka :O A ja mam wątpliwości, bo od momentu, jak zaczęliśmy korzystać z neta nasz koputer szaleje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Zone Alarm IP: localhost:* / 10.62.19.* 24.09.03, 11:22 Polecam: 1. Kerio Kerio 2.1.5 (www.kerio.tk) nie ma z nim problemów (wersje 4 mi się nie podobają). 2. Outpost Personal Firewall 2.0 www.agnitum.com/products/outpost/ Jest darmowa wersja i płatna - PRO. Posiada znakomite opcje, obsługa pluginów, tylko miałem z nim problemy gdy udostępniałem połączenie internetowe innym komputerom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Zone Alarm IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 01:19 Dziś (wczoraj) się dowiedziałem, że mam msblastera. Ale na moim win98 i tak nie działa, więc luzik. Odpowiedz Link Zgłoś