szczypior74 24.09.03, 09:41 Co może kupić kobietka mężczyźnie na prezent? Proszę o sugestie (o: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: Prezent dla mężczyzny 24.09.03, 09:54 Wszystko zależy od tego jaki to mężczyzna i ile chcesz wydać na prezent. Moje propozycje: obraz olejny (może być miniaturka - niektóre są piękne a przy tym niezbyt drogie), akwarela, witraż albo "na szkle malowane", może być coś ze staroci (jeśli pana to interesuje), płyta, książka. Ewentualnie bardziej "praktyczne" (niektórzy to lubią): pasek do spodni, portfelik na drobne, piżama, szlafrok kąpielowy .... Mam nadzieję, że Ci chociaż trochę pomogłem. Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
karlikxx Re: Prezent dla mężczyzny 24.09.03, 10:01 Płyta CD,Film,perfum,dezodorant,zafundować bilet np.do Kina lub do teatru..to narazie tyle co mi do głowy przychodzi...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prezent dla mężczyzny IP: *.Net / 80.50.168.* 26.09.03, 22:52 Co to jest "perfum"? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Aaa i jeszcze 24.09.03, 10:41 jeśli lubi roślinki (tacy też są) kup mu jakiś piękny kwiatek, np. z kwitnących pojawiły się różnokolorowe cyklameny, a z nie kwitnących może być np. szeflera - roślina o wspaniałym pokroju, doskonale rosnąca, dostępna w wielu odcieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Aaa i jeszcze IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.09.03, 10:44 A ja, jak już nie mam innego pomysłu, to kupuję większy zestaw czystych CD i też jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Jeszcze kcę 25.09.03, 14:55 W I E L K I E i piękne dzięki za porady. Ale nadal mam problem. Może Wam pomogę - mężczyzna obdarowany został już przeze mnie: - płytami CD (2 razy), - książkami (ostatnio nawet Encykopedią muzyki, o której marzył), - kawiatem doniczkowym, - piżamką, - swetrem, - czapką, - parasolem, - "perfumą", - breloczkiem na klucze, - piłkami do tenisa, - rękawiczkami na rower, - nawet czekoladkami. Acha - i jest praktyczny! Liczę na Waszą wyobraźnię (o: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Jeszcze kcę IP: *.tsi.tychy.pl 25.09.03, 19:48 Nie wiem, może się wstydziłaś, ale nie widzę na tej liście żadnej bielizny!!! Super bokserki obcisłe lub "powiewne", to chyba fajny pomysł. Mój woli te pierwsze. No, ja na nim też. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Jeszcze kcę 26.09.03, 09:21 Bokserki – no nie wiem. Znajomy kiedyś wiercił się, kręcił, coś tam poprawiał w końcu powiedział: przepraszam, ale mam na sobie bokserki, które mnie uwierają. Pytam go: to dlaczego je nosisz ? A on na to: jak to, przecież żona mi je kupiła :) Jeśli praktyczny to może być jeszcze kamera do komputera, stojak na CD, płyta do czyszczenia napędu CD czy żaluzje do okien – co by mu słońce w ekran nie świeciło :) Dla "złotej rączki" może być coś z narzędzi (sam lubię je dostawać) np. kpl. śrubokrętów, klucz tzw. grzechotka, lutownica, wiertarka (jest tego dobra bez liku) Dla sportowca: hantelki, stepper, skakanka z licznikiem, licznik rowerowy (dobry) ... A jak lubi zwierzaki to kup mu jakieś żyjątko ;) Tak oto wyczerpały mi się pomysły na praktyczny prezent, zostały jeszcze tylko siedmiomilowe buty i czapka niewidka ;) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Do Salo 26.09.03, 10:07 Bokserki kupiłam, ale - całe szczęście - wstrzeliłam się w rozmiar. I skarpetki też już były (o: > Dla "złotej rączki" Super pomysł! Coś mi tam ostatnio pokazywał w OBI. Tylko co to było...? (poradzę sobie!) > Dla sportowca: hantelki, stepper, skakanka z licznikiem, licznik rowerowy > (dobry) ... Tutaj już ma wszystko czego pragnął. Ale podsunąłeś mi myśl - marzy o wynianie osprzętu do roweru. Shimano Deore - ale to nie najtańszy prezent )o: > A jak lubi zwierzaki to kup mu jakieś żyjątko ;) Zwierzaczki uwielbia, tak jak ja. Ale powiedział, że zwierzaczki będą jak dorobimy się dzidziulka. A słowo meżczyzny to święte słowo (o: > Tak oto wyczerpały mi się pomysły na praktyczny prezent, zostały jeszcze tylko > siedmiomilowe buty i czapka niewidka ;) Oooo to, to! jeśli wiesz gdzie kupić to daj cynk Dziękuję pięknie za propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Do Salo 26.09.03, 11:18 szczypior74 napisał: > > Tak oto wyczerpały mi się pomysły na praktyczny prezent, zostały jeszcze > > tylko siedmiomilowe buty i czapka niewidka ;) > > > Oooo to, to! jeśli wiesz gdzie kupić to daj cynk Tak zamierzałem zakończyć tą frazę: "Tylko nie pytaj gdzie je kupić :)" ale na przeszkodzie stanęło mi moje wrodzone lenistwo i nadzieja, że nie zadasz tego pytania i teraz mam za swoje :) Ostatnio sprzedawała je dziewczynka z zapałkami :) Tylko nie idź do niej z mężem bo ona mocno wydoroślała ;) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Jeszcze kcę IP: *.Net / 80.50.168.* 03.10.03, 13:23 To chyba były stringi a nie bokserki?A w ogole wątek był o prezentach a na czym się skończyło??Dla prawdziwego mężczyzny prezentem najlepszym są słodycze,bo jak wiadomo od por.Borewicza wszyscy mężczyźni lubią słodycze,ale tylko prawdziwi się do tego przyznają.Zresztą jak by co zawsze mogą poczęstować swoją panią{np. w przedszkolu}. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Do Magi 26.09.03, 09:56 hih - nie wstydziałm, najnormalniej w świecie zapomniałam :o) bokserki też były :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk moze być wszytsko prócz skarpet i krawata IP: 80.51.254.* 26.09.03, 20:53 a tak najpowazniej to najlepiej zeby był od serca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Prezent dla mężczyzny IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 10:38 Na Forum Kobieta są conajmniej 3 wątki na ten temat( nie tak dawno powstały), ale musisz sama sobie poszukać, bo ja jestem zbyt leniwy:P Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Prezent dla mężczyzny 01.10.03, 12:06 Dzięki, looknę sobie Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds.prv.pl Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 10:08 może CANAL + SPORT:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 16:01 jesteśmy szczęsliwymi nieposiadaczami cywilizora (o: chociaż pan mężczyzna nosi się z zamiarem zakupu )o: Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 17:10 szczypior74 napisał: > jesteśmy szczęsliwymi nieposiadaczami cywilizora ciekawi mnie jak to jest bez Tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Prezent dla mężczyzny IP: *.tsi.tychy.pl 02.10.03, 21:45 My też nie mamy telewizora! Jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 22:35 Co to, kącik lat '50? Bo zaraz i mój odbiornik poleci przez okno! Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 22:40 a co z radioodbiornikiem??? czyżby czekał go taki sam los jak odbiornika telewizyjnego tj rychły upadek z któregoś piętra?? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 22:46 W życiu, za dużo w nim muzyki:) A zresztą telewizor też zostanie bo tu mam MTV. Moge wyrzucić conajwyżej stary kij do hokeja. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Prezent dla mężczyzny 02.10.03, 22:53 Gość portalu: magi napisał(a): > My też nie mamy telewizora! > Jest super! interesujace.Magi, nie mieliscie wogole telewizora? znudzil sie Wam? nie stac Was na nowy? nie macie czasu na ogladanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Prezent dla mężczyzny IP: *.tsi.tychy.pl 03.10.03, 12:38 Mieliśmy mały telewizor, który mężowi jeszcze w czasach szkoły średniej służył za monitor do kompa, wiec swoje lata już miał. Zepsuł się, został oddelegowany na smietnik i ... okazało się, że nowy nam nie jest potrzebny. Filmy oglądamy na komputerze, a i na to nie mamy zbyt wiele czasu. A od kiedy w kablówce "wycięli" BBC Prime to i tak do niczego by mi się telewizor nie przydał... mężusiowi żal tylko programów o czołgach, które oglądał zawsze na Discovery. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Telewizor mamy 03.10.03, 08:47 prawie zabytkowy (ma około 15 lat), takich już teraz nie robią :) Wiem jednak, że bez telewizora można całkiem dobrze funkcjonować, zwłaszcza że nasze krajowe stacje tv są w zasadzie do kitu. Seriale, seriale, seriale itd. Jeśli już cokolwiek oglądamy to Discovery. Ostatnio odkodowali HBO, chcieliśmy obejrzeć komedię, ale okazała się nadzwyczaj denna, dziwię się że są ludzie, którzy za coś takiego płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Jak to jest bez TV 03.10.03, 10:41 okazuje się, że wpaniale. W zupełności wystarcza nam radio - gdy nie ma wizji człowiek bardziej skupia się na słuchaniu, odtwarzacz CD i magnetofon. I kino - gratisowe wejściówki "wydzwaniam" w Gazecie Wyborczej. Stwierdzilismy z Panem Mężem, że i tak mamy zbyt mało czasu dla siebie, znajomych i najbliższych, więc po co zajmować ma go TV. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Dziękuję! 14.11.03, 15:35 Dziękuję za podpowiedzi! Prezent pod choinkę już kupiony. Pewnie jesteście ciekawi co :o) Ta-daaaam! Trymer do brody :) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Dziękuję! 14.11.03, 21:00 szczypior74 napisał: > Dziękuję za podpowiedzi! > Prezent pod choinkę już kupiony. > Pewnie jesteście ciekawi co :o) > > Ta-daaaam! > Trymer do brody :) No patrz, a mój też chce! A przynajmiej wydaje mi się, że to co chce, to się właśnie tak nazywa;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Do Magi 19.11.03, 13:25 Magi, jeśli chcesz namiary na sklepik, gdzie można kupić markowy, dobry i tańszy niż w innych sklepach AGD to chętnie podam :o) Zerknij na ten dłuugi link: www.consumer.philips.com/global/b2c/dap/catalog/subcategory.jhtml;jsessionid=YSOBVABAC53FCCRQNAVRYVIKGBUTSHD0? divId=1&groupId=HISBODY&catId=HIB_BEARDTRIMMING&subCatId=BE_G100SERIES_PERSONAL Odpowiedz Link Zgłoś