Gość: woartur IP: *.imada.sdu.dk 29.09.03, 13:51 Myslicie ze przyjelaby sie orientalna restauracja w Tychach? O ile wiem nie ma takowej jeszcze w naszym pieknym miescie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Chinska knajpa IP: *.tsi.tychy.pl 29.09.03, 14:17 Oj, przydałaby się jakaś orientalna knajpka. Już kiedyś na forum pojawiło się pytanie o tego typu lokalik (czy jest jakiś w Tychach), odpowiedziało kilka osób wyraźnie rozgoryczonych, że pod tym względem bidnie w naszym mieście... A co, masz zamiar załozyć knajpkę chińską???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur most wanted: azjata, dobry kucharz,... IP: *.kollegie.dk / 130.226.80.* 30.09.03, 01:06 Myslalem nad tym ale jest pare problemow, przede wszystkim natury finansowej no i wreszcie skad wytrzasnac dobrego chinskiego kucharza, znacie moze jakiegos? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Chinska knajpa 29.09.03, 14:26 Parę lat temu znajoma znajomych nosiła się z zamiarem otwarcia takiej restauracji, ale najwyraźniej coś nie wyszło. Osobiście za tą kuchnią nie przepadam, używają tam jakiejś przyprawy, która mi nie pasuje, ale moja druga połowa byłaby pewnie zachwycona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Chinska knajpa IP: 80.51.254.* 29.09.03, 17:04 jak dla mnie TAK ale kuchnią dalekowschodnią to nie jestem zachwycony Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Chinska knajpa 29.09.03, 19:33 Artur, Artur, przecież Cię znam i wiem, że Ty lubisz pieski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Chinska knajpa IP: *.kollegie.dk / 130.226.80.* 30.09.03, 01:07 Najpierw robie im kuku a potem zjadam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Chinska knajpa 29.09.03, 21:09 tak. na ulicy grota roweckiego, bo to chyba jest taka nasza centralna ulica. w kazdym badz razie nie wyobrazam sobie jej w 10 pietrowym bloku. Odpowiedz Link Zgłoś