Gość: Kasia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 10:54 Sądze, że ten artykuł jest za krótki by mieć jakiekolwiek opinie. No ale dzięki niemu rozumiem dlaczego w sobotę bbyły korki w Tychach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Celia ...niech pobiegają gorole IP: *.pharmacy.pl 06.10.03, 20:39 to nie będą łamać prawa. Siedlisko przestępców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ...niech pobiegają gorole IP: 213.216.88.* 07.10.03, 18:31 siedlisko przestepców, powiadasz... A w jakim to pięknym i bezpiecznym mieście mieszkasz, co? Może się tam wyprowadzę (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celia ...a jest pięknie i bezpiecznie IP: *.pharmacy.pl 07.10.03, 21:20 ale tyszan ani innych goroli nie potrzebujemy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ...a jest pięknie i bezpiecznie IP: 213.216.88.* 07.10.03, 22:27 Dziękuję Ci za odpowiedź. Dzięki niej utwierdziłem się w przekonaniu, że wolę jednak żyć w tym siedlisku przestępców, niż miejscu gdzie jest "pieknie i bezpiecznie" z sąsiadami tak "miłymi" i "inteligentnymi" jak ty (nie obraź się, ale poziom twych postów wskazuje, że albo jesteś jeszcze smarkaczem, albo nigdy nie przestałaś/eś nią/nim być). Ale mimo wszystko pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: ...a jest pięknie i bezpiecznie IP: 80.51.254.* 07.10.03, 23:35 a ja myśle że ta "inteligentna" osóbka ma problemy sama ze sobą/jakieś kompleksy, trudne dzieciństwo w jakimś ..familoku, kłopoty z własną osobowością sam juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś