Gość: Amper IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.20.6.* 20.10.03, 21:44 A mnie bardzo ciekawi, gdzie ta piramida się znajduje, może by autor(ka?) się wysilił i podał miasto i ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: początk.golfista Re: Szklenie piramidy IP: 62.233.241.* 21.10.03, 01:01 Jak to gdzie się znajduje?! - W Tychach!!! Już od dłuższego czasu tam się wybieram, żeby trochę podładować własny organizm, a potem zagrać małą partyjkę w golfa na nowootwartym polu golfowym dla businessmenów (Znowu nie wiem, czy poprawnie to napisałem?). Tychy są stolicą GOLFA, a ich PIRAMIDA będzie sławniejsza od wszystkich światowych i egipskich piramid! Były "szklane domy", teraz czas na szklenie d. piramidy. Trzymam kciuki - jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Szklenie piramidy 21.10.03, 13:30 Obejrzliśmy ją sobie z bliska. W sobotę szklili już wierzchołek. Prawdę mówiąc myślałem, że jest większa :) Wygląda całkiem nieźle, a widać ją nawet z drugiej strony jeziora. Jeśli zrobią tam taras widokowy to będzie chyba można obejrzeć całą okolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaligar Re: Szklenie piramidy IP: *.bs.katowice.pl 21.10.03, 14:27 "Tafle wstawiane są między granitowe palce, symbolizujące dłoń. " Yyyyyy...... muszę inaczej na to spojrzeć.!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Szklenie piramidy 21.10.03, 16:23 oczywiscie z e w Tychach na wzgórzu (górze paprocańskiej) w rejonie jeziora Paprocany. Dojazd jest bardzo łatwy z kazdego miejsca w kraju. Z trasy Katowice-Bielsko/Cieszyn w Tychach zjeżdzą się nastepnym zjazdem po przejechaniu mostu na rzeką/rzeczką. Od strony Bielska zjeżdza się (z tej trasy) pierwszym zjazdem po wjechaniu do Tychów. Zresztą i tak ją widac więc każdy trafi na logike. Co do szk;lenia piramidy to rzeczywiscie- sam szczyt tzn tam gdzie bedzie taras widokowy jest już oszklony. Trwa szkenie niższych kondygnacji. Ktoś wspomniał ze beedzie widok na całe Tychy i okolice łacznie z Beskidami. Jest coraz łądniejsza a w nocy jak bedzie oswietlona to naprawde bedzie robiła wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
tych Re: Szklenie piramidy 21.10.03, 17:07 Co za głupie pytanie! Polska piramida jest w Tychach! To tak jakbyś pytał w którym afrykańskim państwie są piramidy. Trzeba poznawać swój kraj :-) Odpowiedz Link Zgłoś