Dodaj do ulubionych

biura nieruchomosci

21.10.08, 18:09
ciezko zastanawiam sie czy panie/panowie z biur nieruchomosci podaja maila dla
tzw szpanu...
na jakies 10 wyslanych maili odpowiedziano mi w .. 0 ilosci wypadkow.
moze nie potrafia odebrac?
niestety pracuje w takich godzinach ze nie moge udac sie do nich osobiscie jak
i nie moge do nich dzwonic. wiec korzystam z szansy jaka mi daja wystawiajac
swoje maile na widok publiczny i co?
i tzw kopytko. czyli nic.
w wystarczy napisac - przepraszamy oferta nieaktualna - albo cokolwiek w ten
desen...
Obserwuj wątek
    • hawajek97 Re: biura nieruchomosci 21.10.08, 19:44
      powiem ci że też wysłałem kilka wiadomości do biur nieruchomości i chyba na
      wszystkie dostałem odpowiedzi,mało tego kilku z nich dzwoniło do mnie na
      komórę,także nie mogę nic złego na agentów powiedzieć:)
      • dotttek Re: biura nieruchomosci 21.10.08, 21:56
        to moze jest jakis specjalny sposob pisania do nich.
        uzywam polskich znakow pisze z interpunkcja. wyrazam sie skladnie i po polsku.
        podaje numer telefonu pisze z "oficjalnego" maila.. i nic.
        masz jakis 'chwyt' na nich?
    • matams Re: biura nieruchomosci 22.10.08, 17:57
      www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=uZL&q=tychy+agencje+nieruchomo%C5%9Bci&btnG=Szukaj&lr=
      MOja rada: napisz do pierwszych dwóch biur a nie rozpisuj sie do całej masci
      agentów itp. człeków. I omijaj maile typu "szukam mieszkania do kupna" co
      uczyniła moja znajoma i sie dziwiła, że jej zadawali głupie pytania tzn ona
      myslala, ze sa glupie.
      • dotttek Re: biura nieruchomosci 22.10.08, 18:13
        matams widzisz szukam pod wynajem mieszkania
        a z glupich pytan

"a kto tam bedzie mieszkal i czy panstwo, przepraszam ze pytam, sa para?"
        • hawajek97 Re: biura nieruchomosci 22.10.08, 20:21
          znam kogoś kto ma m2 do wynajęcia od zaraz:)
          • dotttek Re: biura nieruchomosci 22.10.08, 20:31
            m3 :) za 1ooo-11oo na hotelowcu i biore od zaraz :D
      • daria5550 Re: biura nieruchomosci 09.07.14, 12:43
        witam, ja z narzeczonym mialam bardzo ciezkie przezycie zwiazane z jednym z takich biur, a mianowicie Nieruchomosciami Markson w Tychach. Prawde mowiac mialam stycznosc z kilkoma takimi biurami i wszystko bylo ok, ale w przypadku tego konkretnego to dalej jestem w ciezkim szoku z jakim chamstwem sie spotkalismy - poczatkowo wszystko bylo pieknie i ladnie, ale gdy juz otrzymali swoja prowizje i pojawil sie problem u notariusza to juz ich nie interesowalo, a dodatkowo otrzymalismy mnostwo obelg i grozb pod naszym adresem. Szczerze radze przemyslec nawiazanie wspolpracy z tym konkretnym biurem.
        Daria
        • panibuleczka Re: biura nieruchomosci 05.09.14, 22:40
          powiem tak byłoby to nawet śmieszne, ale nie w takiej sytuacji, a czego dotyczyła sytuacja?
    • daria5550 Re: biura nieruchomosci 09.07.14, 12:44
      witam, ja z narzeczonym mialam bardzo ciezkie przezycie zwiazane z jednym z takich biur, a mianowicie Nieruchomosciami Markson w Tychach. Prawde mowiac mialam stycznosc z kilkoma takimi biurami i wszystko bylo ok, ale w przypadku tego konkretnego to dalej jestem w ciezkim szoku z jakim chamstwem sie spotkalismy - poczatkowo wszystko bylo pieknie i ladnie, ale gdy juz otrzymali swoja prowizje i pojawil sie problem u notariusza to juz ich nie interesowalo, a dodatkowo otrzymalismy mnostwo obelg i grozb pod naszym adresem. Szczerze radze przemyslec nawiazanie wspolpracy z tym konkretnym biurem.
      • widz10 Re: biura nieruchomosci 06.09.14, 10:22
        Możesz konkretnie napisać co się stało, bo jak na razie wylane pomyje. A z doświadczenia wiem, że wina nie zawsze leży po jednej stronie., większość pośredników chętnie by się z konfrontowała pod wpisami.

Tylko czy ktoś jest wstanie napisać na forum historie- prawdziwą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka