Gość: Radex IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 17:28 A jak, trza ganić, ale i chwalić. Bardzo mi się podobały dzisiejsze 'linie cmentarzne'. Bardzo szybko, bardzo często i wszystkie przegubowe. O to chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Pochwała MZK Tychy 01.11.03, 18:54 Tak jest bardzo ładnie to zrobili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpk Re: Pochwała MZK Tychy IP: 213.17.234.* 02.11.03, 08:30 > A jak, trza ganić, ale i chwalić. > Bardzo mi się podobały dzisiejsze 'linie cmentarzne'. Bardzo szybko, bardzo > często i wszystkie przegubowe. O to chodziło! No właśnie niestety nie wszystkie przegubowe, bo CmD do Mikołowa obsługiwany był krótkim jelczydłem, do dotkliwe odczułem. Na zwykłych liniach (poza 2 i 254) też by się przydały jakieś wzmocnienia w postaci przegubów (przede wszystkim na 1-ce). Poza tym minus dla policji, czy kogoś kto organizował ruch pod cmentarzem - wysadzanie ludzi na wiadukcie, żeby potem chodzili między jeżdżącymi samochodami to nieporozumienie. Wystarczyło wygonić puszki z prawego pasa i tam zrobić postój autobusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Pochwała MZK Tychy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 22:55 Gość portalu: wpk napisał(a): > > No właśnie niestety nie wszystkie przegubowe, bo CmD do Mikołowa obsługiwany > był krótkim jelczydłem, do dotkliwe odczułem. Na zwykłych liniach (poza 2 i > 254) też by się przydały jakieś wzmocnienia w postaci przegubów (przede > wszystkim na 1-ce). > Zawsze sie znajdzie jakiś malkontent;) Oni chyba wysłali wszystkie możliwe przeguby na to święto, gdzieś musiało zabraknąc... > Poza tym minus dla policji, czy kogoś kto organizował ruch pod cmentarzem - > wysadzanie ludzi na wiadukcie, żeby potem chodzili między jeżdżącymi > samochodami to nieporozumienie. Wystarczyło wygonić puszki z prawego pasa i tam > > zrobić postój autobusów. To już nie wina MZK. Zreszta nie było tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpk Re: Pochwała MZK Tychy IP: 213.17.234.* 02.11.03, 23:11 > Zawsze sie znajdzie jakiś malkontent;) ;-P > Oni chyba wysłali wszystkie możliwe przeguby na to święto, gdzieś musiało zabraknąc... Wszystkie możliwe nie, w święta jeździ ich przecież dużo mniej niż w dni robocze. Poza tym dla chcącego nic trudnego - MZK mogło zlecić obsługę linii cmentarnych innym przewoźnikom przecież. > To już nie wina MZK. Wiem, wiem. > Zreszta nie było tak źle. Jak się coś komuś kiedyś stanie przy tym to wtedy dopiero będzie dym... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x [off topic] Pochwała MZK Tychy 03.11.03, 19:31 a ja jadąc z cmentarza autobusem zauwazylem, ze powstaje nowy hotel przy ulicy osiwecimskiej, a na dzialce obok karczma. fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: [off topic] Pochwała MZK Tychy 03.11.03, 21:13 Na to samo zwróciłem uwage. Ciekawy ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: [off topic] Pochwała MZK Tychy 04.11.03, 16:15 ja równiez i od razu ten budynek przykół moją uwagę..nono.. a tak nawiasem to komuniakcja byłe wg mnie mimo wszytsko rewelacyjnie rozwiązana mimo drobnych uchybień.. Odpowiedz Link Zgłoś