Gość: maja IP: 195.117.38.* 01.11.03, 20:07 czy ktoś moze mi polecić, fryzjera z prawdziwego zdarzenia, takiego z polotem , wyobraźnią, kogos jak to sie potocznie mowi z "jajem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 20:49 Gość portalu: maja napisał(a): > czy ktoś moze mi polecić, fryzjera z prawdziwego zdarzenia, takiego z > polotem , wyobraźnią, kogos jak to sie potocznie mowi z "jajem" nie wiem czy z jajem, ale w dobrym tonie jest zaliczyć fryzjera naprzeciwko kościoła św Krzysztofa taki przystojny pedał tam strzyże, podobno magik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 195.117.38.* 02.11.03, 09:37 dzieki, swerd ! a czy moglbys wytlumaczyc , dokladniej, gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 19:24 to jest zaraz obok przystanku przy szpitalu wojewódzkim. tam jest fryzjer i chyba solarium obok. to po tej stronie co trolejbus w strone paprocan jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 195.117.38.* 02.11.03, 21:26 dzieki, tera mysle ze znajde bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faga Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 80.51.254.* 02.11.03, 21:36 A ten fryzjer ma na imię Mariusz i jest moim mężęm:))) i wcale nie jest pedałem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tsi.tychy.pl 02.11.03, 21:41 No toś wszystkich teraz zestrzeliła!!!! Ja też takie pogłoski słyszałam, choć mi to akurat koło... lata, jakiej kto jest orientacji;) Całuski dla przyszłego potomka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Hahaha IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 21:50 Toś Swerd wyskoczył z pedałkiem. Się bedzie ciągło i ciągło... (temat oczywiście) Dobra jest niby Graża(2) na Bielskiej, ale nie byłem tylko słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 a oprócz Mariusza 03.11.03, 10:15 Ha, ha - to mi się podobało! Mariusz faktycznie ma rękę do włosów i spokojnie polecam go wszystkim kobietkom. Czasami brakuje mu delikatności i ma się wrażenie, że wyjdziesz bez owłosienia - to opinia nie tylko moja. No i za co mu jestem wdzięczna - wyleczył mnie z kompleksu rudzielca! Polecam też panią Bogusię z salonu Welli (w pobliżu "Subli", niestety nie pamiętam nazwy ulicy). Potrafi dobrze dobrać fryzurkę do kształtu twarzy i stylu ubierania. Moja znajoma ma zawsze fryzurki z polotem - strzyże i czesze ją Karolina (zakład na Hotelowcu, obok pasmanterii "Niteczka", duże turkusowe okna). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: a oprócz Mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:40 a tu się stanowczo nie zgodzę, mam, niestety, fatalne doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 195.117.38.* 03.11.03, 12:26 dziekuje za komentarze ! ja tez slyszalam ,ze podobno w Tychach jest jakis świetny fryzjer, ktory jest "pedalem", tylko nie wiedzialm gdzie ma swoj zaklad. Teraz swerd byl tak uprzejmy ze napisal gdzie, ale okazalo sie ze to jednak nie "pedal", więc moze nie o tego chodzi ....? o tego czy nie o tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:30 chodziło mi właśnie o zakąd "mariusz" czy gość jest pedałem czy nie to w sumie nie wiem, ale takie ogólnie chodzą pogłoski w mieście nie zmienia to faktu że jako fryzjer ma renome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:35 A drogi jest? I nie żeby mnie kusiło się do niego wybrać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 195.117.38.* 04.11.03, 14:15 ponawiam pytanie Radexa, z ta roznica ze mnie kusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi NAJGORSZY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tsi.tychy.pl 05.11.03, 10:23 JA ZA TO NAPISZĘ O NAJGORSZYM ZAKŁADZIE, DO JAKIEGO TRAFIŁAM. Na Dmowskiego w wieżowcu zwanym Panoramą (z tyłu knajpa) tak mi fryzjerka spie****a fryzurę, że jeszcze przez dwa miesiące innne po niej poprawiały:( Zrobiła mi tzw schody, a na prośbę o poprawienie , stwierdziała, że się nic więcej nie da zrobić. No, ona nie potrafiła, inne tak;) Hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: NAJGORSZY FRYZJER W TYCHACH ! 05.11.03, 13:15 uuuuuoooo aaaaa ale ostro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:39 Jest taki nowy salon w tzw. pasażu europejskim - to jest w nowych TBS-ach przy ul. Bacha (równoległa do Budowlanych). Fryzjera bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi do fagi IP: *.tsi.tychy.pl 06.11.03, 20:56 Twój mąż Mariusz nie jest jednak tym , o którym wcześniej mówiliśmy w tym wątku. Ten , o którym była mowa jest rzeczywiście homo, a dziecko już ma, z matką dzieciątka rozeszli się jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 195.117.38.* 06.11.03, 21:40 trocze sie juz pogubilam , to w koncu ten zaklad obok kościola, nalezy do Mariusza (homo) ?, czy do innego Mariusza ? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 do Mai 07.11.03, 11:33 Zakład koło kościoła należy do Mariusza, który nie jest "homo", ale tak się o nim mówi. I to jest własnie TEN Mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: do Mai IP: *.tsi.tychy.pl 07.11.03, 14:22 Szczypior74 napisał: > Zakład koło kościoła należy do Mariusza, który nie jest "homo", ale tak się o > nim mówi. I to jest własnie TEN Mariusz. Hmmmm.... kłócić się nie będę, ale mam zupełnie inne informacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 do Magi i Mai 07.11.03, 15:37 Hej! Cóż... może jest ich dwóch... Włosy strzygł mi Mariusz, który uważany był za najlepszego fryzjera w Tychach. Pracował wtedy w zakładzie na os. N (w wieżowcu). Potem przeniósł sie "na swoje" - do budynku naprzeciwko Tęczy. W tej chwili ma zakład koło koscioła św. Krzysztofa. Może rysopis pomoże ;o) Facet jest wysoki, szczupły i ma długie, jasne włosy zwykle spięte w kucyk. A jeśli zerkniecie do mojego pierwszego posta do dowiecie się, że w Tychach są też inni dobrzy fryzjerzy, a dokładnie fryzjerki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: 195.117.38.* 07.11.03, 14:40 to czy moglabys magii podzielic sie tymi innymi informacjami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: DOBRY FRYZJER W TYCHACH ! IP: *.tsi.tychy.pl 07.11.03, 14:47 Już się podzieliłam: jakieś trzy posty wcześniej;) Odpowiedz Link Zgłoś