agaduch 03.02.09, 22:25 Wiecie co to za robota?? Rozdają takie żółte ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: praca na Bpa Burschego 04.02.09, 08:51 Pewnie sprzedaz map przez tel.Ściema... Odpowiedz Link Zgłoś
layde Re: praca na Bpa Burschego 04.02.09, 08:52 lipa totalna nawet tam nie idz byłam i wiem jakie głupie testy robia nuda szukaja głupich i naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
agaduch Re: praca na Bpa Burschego 04.02.09, 09:24 interesują mnie pieniądze, potrzebuje byle jakiej pracy na dwa miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: praca na Bpa Burschego 04.02.09, 15:14 To jest akwizycja wiec zarobisz tyle ile uda ci sie sprzedac.Moze sprobuj na targu/wciaz sie oglaszaja,ze daja 1500zl na reke,za sprzedaz owoców od 6-14? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_adv Re: praca na Bpa Burschego 06.02.09, 21:35 Akwizycja - bylam tam bo pisalo ze praca biurowa. Zaproponowali mi sprzedawanie atlasow drogowych przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek147 Re: praca na Bpa Burschego 08.02.09, 00:28 Ta firma działa już kilka lat - mój znajomy tam kiedyś pracował - akwizycja telefoniczna ( tak bym to nazwał ). Ludzie się bardzo szybko wypalają , niektórzy nawet po kilku dniach telefonowania nic nie sprzedają - tym samym nic nie zarabiają . Wtedy z tego co opowiadał sprzedawali jakies drogie ksiązki z Janem pawłem II Co jakiś czas szefuś zmienia asortyment. Ja odradzam - chyba,ze ktoś ma barzo dobry bajerek i czuje się mocny w sprzedaży telefonicznej. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś