perlailotr 22.11.03, 01:14 polecam gorąco polecam :-) szczególnie milosnikom telewizji - mozna sie dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o początkach programów typu "złotopolscy". Więcej nie powiem Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: niebezpieczny umysl 22.11.03, 10:06 No powiedz coś więcej. Gdzie, kiedy, skąd, jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: niebezpieczny umysl IP: 80.51.254.* 22.11.03, 23:08 za dużo tu pytań i nie jasności... ktoś mataczy???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: niebezpieczny umysl 23.11.03, 15:58 Nikt nie mataczy ;-) "niebezpieczny umysl" to film opowiadajacy historie CHucka Barrisa - czlowieka, ktory wymyslil nowy rodzaj telewizyjnej rozrywki. Wszystkie teleturnieje typu "nowozency", "zlotopolscy" czy "randka w ciemno" to jego dzielo. A przy okazji przez kilkanascie lat byl zawodowym zabojca na uslugach CIA. Naprawde warto obejrzec. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: niebezpieczny umysl IP: *.tsi.tychy.pl 23.11.03, 21:22 Co prawda nie mam telewizora, więc może wystąpić tu jakieś przekłamanie, ale tak mi coś chodzi po głowie , że Złotopolscy to serial! Chyba, że jakiś reality? Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: niebezpieczny umysl 23.11.03, 21:34 jerzu, oczywiscie "Familiada" ja tez nie ogladam prawie telewizora ;-) Greetz Odpowiedz Link Zgłoś