Dodaj do ulubionych

Szukam / gdzie znajdę...

• marooschka Re: Szukam / gdzie znajdę... 04.11.10, 12:42
      Cleo Lucy

poszukuję Cleo Lucy, okolice rozmiarowe 28dd/e.
      Czy któryś z warszawskich sklepów posiada?
      • marooschka Cleo Lucy 04.11.10, 12:44
        Jak w wyższym poście (tylko zapomniałam o tytule:(
        szukam cleo Lucy w Warszawie, rozmiar 60 dd/e
    • nessie-jp Warszawa -- duuużo Curvy Kate 32F-FF-G 04.11.10, 20:07
      Który z warszawskich sklepów ma w ofercie dużo różnych modeli Curvy Kate (usztywnianych i miękkich)? Poszukiwane biustonosze koloru dowolnego w rozmiarach "około" 32F do 32G.
      • nessie-jp Re: Warszawa -- duuużo Curvy Kate 32F-FF-G 07.11.10, 16:03
        Pozwolę sobie podnieść, może jednak w całej Warszawie znajdzie się oprócz mnie jakaś amatorka Curvy Kate i powie, gdzie najchętniej kupuje? Jutro ruszam na zakupy...
      • akj77 Re: Warszawa -- duuużo Curvy Kate 32F-FF-G 07.11.10, 17:22
        Kaśki w niezłym wyborze widziałam w Aisha Bra na Stokłosach.
        www.aishabra.pl
        • nessie-jp Re: Warszawa -- duuużo Curvy Kate 32F-FF-G 07.11.10, 18:42
          akj77 napisała:

> Kaśki w niezłym wyborze widziałam w Aisha Bra na Stokłosach.
          > www.aishabra.pl

O dzięki ci dobra kobieto! Niech ci Bór darzy! Przecież to moja wieś, bliżej już chyba nie można :) A ja szukam po jakichś odległych dzielnicach...
    • the_mariska Half-cupy Ewy Bień 65G (Warszawa) 05.11.10, 00:25
      Mierzyłam ostatnio jeden w Lady's Place, ale połączenie wściekłej pomarańczy z turkusowo-czerwoną kratką nawet mnie odstraszyło ;) Za to w katalogu na bieżący sezon są takie śliczności, że aż grzech nie skorzystać. Na razie znalazłam je w Biulandii, ale może dostanę je gdzieś w Warszawie stacjonarnie? :)
      • ania.biulandia Re: Half-cupy Ewy Bień 65G (Warszawa) 05.11.10, 20:48
        No cóż, u mnie są, racja ;)
        Ewa Bien była też chyba w Li Parie, ale nie wiem czy nowa kolekcja.
        W nowej kolekcji są śliczności, ale obwody - trzeba pytać o dany model, bo z rozciągliwością niestety różnie :/
        Mierzyłaś ten?
        biulandia.pl/product_info.php?products_id=138&options_id=&rozmiar=
    • ptysiowa_7 zwężanie obwodów Warszawa 07.11.10, 23:19
      Które sklepy w Warszawie mają w ofercie zwężanie obwodów? Rozciągnęła mi się Summer i chciałabym ją trochę zwęzić, ale chciałabym, żeby zrobił to ktoś profesjonalnie. Odpada Satine i Li Parie. Nie chcę iść do krawcowej, bo boję się, że trafię na taką, która nigdy tego nie robiła i zniszczy mi ukochany stanik.
      • ania.kar Re: zwężanie obwodów Warszawa 11.11.10, 23:30
        > Które sklepy w Warszawie mają w ofercie zwężanie obwodów? (...) Odpada Satine i Li Parie.

Z jakiego powodu?
        • ptysiowa_7 Re: zwężanie obwodów Warszawa 12.11.10, 09:57
          Ponieważ w Satine zostałam kiedyś brzydko potraktowana, właśnie przy okazji zwężania obwodu, a w Li Parie zwęzili mi za bardzo.
          • ania.kar Re: zwężanie obwodów Warszawa 12.11.10, 16:45
            Pytałam się, bo sama mam zamiar dać gdzieś jeden do zwężenia i nie wiedziałam czy ta niechęć to z powodu złego doświadczenia, czy po prostu Ci do nich nie po drodze.
            • ptysiowa_7 Re: zwężanie obwodów Warszawa 12.11.10, 21:18
              Jeśli chodzi o samo zwężenie, to byłam zadowolona z Satine. Z tym że zwężają tylko osobom, które kupują u nich staniki. Ja o tym nie wiedziałam, poszłam tam spytać, czy zwężają staniki niekupione u nich. Pani powiedziała, że tak, i przyjęła stanik do zwężenia. Jak go odbierałam, to przyniosłam przy okazji do zwężenia stanik koleżanki, która mnie o to poprosiła. No i wtedy dowiedziałam się od właścicielki, że skoro nie jestem ich klientką, to mi nie zwężą i że źle zrobiłam, że przyniosłam ten pierwszy. Pani najpierw stwierdziła, że zwęzi mi ten drugi wyjątkowo, ale po chwili powiedziała, że jednak nie. Poczułam się okropnie, jakbym oszukała i "naciągnęła" sklep na zwężenie tego pierwszego stanika, a ja przecież nie ukrywałam, że nie jestem klientką i że stanik nie był kupiony u nich.
              Natomiast jeśli chodzi o Li Parie, to zwęzili mi za bardzo, chociaż jakość samej roboty bez zarzutu.
    • mania_aniam majtki do freya arabella sorbet lub peony 12.11.10, 15:18
      jw. moze gdzies ktos jeszcze widzial?
    • aankaa sklep stacjonarny - W-wa, Comexim 25.11.10, 22:41
      spodobał mi się
      www.comexim.pl/full-cup/46-eve-stanik.html
      i taki
      www.comexim.pl/full-cup/85-emily-.html
      z tabelki Comeximu wynika, że należałoby brać obwód zbliżony do naturalnego a kupiony
      www.comexim.pl/balkonetka/28-biustonosz-ivonne.html
      na 85 pod biustem wzięłam 75 i jest akurat

dlatego szukam sklepu stacjonarnego żeby uniknąć kupienia 6-8 biustonoszy w najróżniejszych kombinacjach rozmiarowych i zostawienie sobie 2 :)
      • azymut17 Re: sklep stacjonarny - W-wa, Comexim 25.11.10, 23:11
        Comeximy są m.in. w AJR Lingerie na Jana Pawła. Możesz zadzwonić i spytać się, czy mają akurat te 2 modele:
        www.ajrsklep.pl/index.php/kontakt.html
        • aankaa Azymut - ozłocę Cię ! 25.11.10, 23:17
          akurat do tego sklepu mam 10 minut żółwim tempem i do głowy mi nie przyszło żeby tam zajść. W dodatku mam jutro wolne :))
    • yaga7 polskie staniki 75H stacjonarnie Kraków 01.12.10, 10:58
      Które sklepy w Krakowie (a jest ich kilka) mają w swojej ofercie polskich producentów - Ewa Bień przykładowo, w takich rozmiarach jak 75H i pokrewnych? Bo bym coś poprzymierzała.

• tiger_lilly Curvy Kate thrill me kobaltowa 08.12.10, 22:38
      w rozmiarze 65ff, w jakimś polskim sklepie internetowym? :)
    • epistilbit Poszukuję przezroczystego 32HH 19.12.10, 19:29
      wątek do skasowania, albo do przeniesienia. Niestety, nie wiedziałam gdzie powinnam zapytać. Poszukuje biustonosza wąskofiszbinowego, w rozmiarze 32HH bez wzmocnień i bez podszycia, miękkiego i PRZEZROCZYSTEGO. Takiego jak ten
      www.milena-bielizna.pl/biustonosz_magnolia_612_soft_427.html
      Marzy mi się takie kusidełko, do sypialni, co by odsłaniało co nieco.
      Ps. czy to źle, że mam takie fanaberie?
      • akj77 Re: Poszukuję przezroczystego 32HH 19.12.10, 22:02
        To bardzo dobrze! Jak znajdziesz, to powiedz...
        Konstruktywnie: parę dni temu w Li Parie widziałam jakąś nową Freyę, zdaje mi się, że to był model Alexa, która była przezroczysta do H. Niestety - HH nie ma :-( Musiałabyś kombinować z 34H.
        Możesz jeszcze kupić Arabellę (jak na Freyę ma znośne ramiączka) i wyciąć drugą warstwę materiału. Wiem, że to słaba rada, ale na bezrybiu co zrobić.

Poszukaj jeszcze w Comeximach, mają już niezłą (tyle że własną) rozmiarówkę i mam wrażenie, że powinno się znaleźć coś przezroczystego.

Ja osobiście, jeszcze niedawno będąc w strefie H, w kwestii kuszenia postawiłam na odsłaniające sztywniaki takie jak Effuniaki czy Masquerade Antoinette (nieźle znosi zawyżanie obwodu). Na miękkie kusidełka straciłam nadzieję, no chyba że Ewa coś wymyśli.
    • akj77 Sorrento jade balkonetka 34G/GG 32GG/H 04.02.11, 00:23
      Szukam góry, najchętniej balkonetki (nie tankini, bo mam) od Panache Sorrento w kolorze jade (turkus). Rozmiar najchętniej 34GG, ale mogą też być 34G, 32GG, 32H. Ktoś widział, ktoś wie?
    • szarrak Re: Szukam / gdzie znajdę... 24.02.11, 18:56
      Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc - poszukiwany jest niedrogi, gładki, cielisty i usztywniany stanik, najlepiej stacjonarnie w Krakowie. rozmiar nie jakiś kuriozalny, bo okolice 70F :) z góry dzięki za podpowiedź! albo chociaż jakiej firmy szukać najlepiej.
      • anka-ania Re: Szukam / gdzie znajdę... 24.02.11, 20:25
        Może Dalia Satine? Z oferty stanikowych sklepów wynika, że Dalię sprzedaje Brafitteria.
      • tiger_lilly FIGI MASQUERADE SAHARA 12 27.02.11, 23:50
        misja trudna, ale może któraś z Was gdzieś widziała? może być też sklep w UK.
        • marudna_maruda Re: FIGI MASQUERADE SAHARA 12 28.02.11, 10:07
          Są w Curvylicious, curvylicious.co.uk/bigbra.php?braID=303
          • tiger_lilly Re: FIGI MASQUERADE SAHARA 12 28.02.11, 14:03
            No właśnie chyba nie, bo jak wybieram rozmiar, a potem kolor, to się wyświetla taka informacja 'Apologies, this product is currently out of stock' :( Szukam dalej!
            • silv_via Kostium kąpielowy 36FF dół 16 28.02.11, 14:28
              Szukam kostiumu kąpielowego w rozmiarze 36ff z dołem 16. Nie może być czarny, a figi muszą być zabudowane (głębokie) ale nie szorty. Zależy mi na szybkiej dostawie, więc tylko polskie sklepy wchodzą w grę. Myślicie, że da się coś zrobić?
              • anka-ania Re: Kostium kąpielowy 36FF dół 16 28.02.11, 15:46
                W Peachfield jest Panache Geneva Coral w rozmiarze 36FF. Doły są co prawda do rozmiaru 40 (to chyba 14, prawda?) , ale coś mi się kołacze po głowie, że wypadają sporo większe. Może warto sprawdzić?
                • anka-ania Re: Kostium kąpielowy 36FF dół 16 28.02.11, 17:42
                  W Bellami jest już tegoroczne tankini Panache Lucille , a w MamBra niskie majtki do Genevy do rozmiaru 44.
                • azymut17 Re: Kostium kąpielowy 36FF dół 16 28.02.11, 20:42
                  W Peachfield w 36FF mamy jeszcze kostiumy Fantasie z wysokimi wywijanymi figami Maui i Goa , majtki do Goa dostępne tu
                  Doły co prawda do rozmiaru 40, czyli 14, ale można spróbować.
                  • silv_via Re: Kostium kąpielowy 36FF dół 16 28.02.11, 22:15
                    Dziękuję bardzo za pomoc, ale niestety majtki 40 będą za małe na pewno...
            • marudna_maruda Re: FIGI MASQUERADE SAHARA 12 28.02.11, 19:57
              No to próbuję jeszcze raz: www.fishnets-lingerie.co.uk/products.aspx?productcode=PANGRYLEOPARD20&product=Panache%20Pants
              Mam nadzieję, że teraz się uda.
              • tiger_lilly Re: FIGI MASQUERADE SAHARA 12 28.02.11, 20:53
                dzieki wielkie za poswiecenie ;) ale znowu pudlo, bo jak juz wrzuce gacie do koszyka, to pisza 'Due to limited stock the Panache Pants(#10022305-PANGRYLEOPARD20) are only available to purchase when bought with any one of the following: Panache Bras(#x-PANGRYLEOPARD2) Panache Corsets(#x-PANGRYLEOPARD45)' tragedia, chyba sobie odpuszcze i bede polowac na ebayu :)
    • besame.mucho Freya Nadine 32GG 01.03.11, 10:16
      Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć. Mało gdzie w ogóle Nadine, a jak już jest to nie taki rozmiar.
      Jest gdzieś internetowo albo stacjonarnie w Warszawie i okolicach?
      • kwiatek04 Re: Freya Nadine 32GG 01.03.11, 10:37
        Znalazlam na ebay
        cgi.ebay.co.uk/Freya-Nadine-Autumn-Plunge-Bra-DD-GG-BNWT-/370410752373?pt=UK_Women_s_Underwear_Design_2&var=&hash=item950347440b#shId
        ale nie wysyla do Polski :(
        • besame.mucho Re: Freya Nadine 32GG 01.03.11, 10:40
          Taa, też widziałam. Nawet do nich wysłałam maila dlaczego nie wysyłają do Polski i czy da się coś z tym zrobić. Ale wysłałam w piątek, a odpowiedzi nadal nie raczyli mi udzielić, także chyba nic z tego.
          • kwiatek04 Re: Freya Nadine 32GG 01.03.11, 10:48
            Jak bardzo ci zalezy i nigdzie indziej nie znajdziesz, to mozesz podac moj adres do Grecji, a ja ci go wysle do Polski ;)
            • besame.mucho Re: Freya Nadine 32GG 01.03.11, 10:50
              Zainspirowałaś mnie tym ebayem i zrobiłam to, o czym powinnam pomyśleć wcześniej, czyli sprawdziłam na naszym rodzimym allegro i jest! Także tym razem uda się bez słania stanika tam i z powrotem po Europie, ale bardzo dziękuję za propozycję :)
    • inez69 Dół stroju Freya Limbo Raspberry 08.03.11, 23:27
      Dziewczyny szukam dołu od stroju kąpielowego Freya Limbo Raspberry, najchętniej szortów w rozmiarze S lub M w rozsądnej cenie.
    • bebe.lapin CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 00:39
      Szukam w rozmiarze 34HH (a przynajmniej taka mam princess CK) princess ck w kolorze aqua/white lub emily ck aqua/ivory lub cos innego w blekitach.
      Dobrze by bylo, gdyby byly do tego majtki.
      • agafka88 Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 01:43
        Znalazłam taką emilkę:
        www.lovebras.com/SetDetails.aspx?setId=2970
        • bebe.lapin Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 01:44
          wiem, ale w realu ona nie jest taka blekitna, wpada raczej w fiolet z tego, co widzialam.
          • ochanomizu Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 08:55
            Znalazłam tu www.flirtyfemme.co.uk/curvy-kate-princess-aquabr-reduced-from-2450-3995-p.asp
            Sklepu nie znam, wysyłają poza UK (chwalą się free worldwide delivery).
            • bebe.lapin Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 11:13
              dzieki, nie znalam tego sklepu. :) niestety, rozmiaru nie ma, ani mojego, ani okolicznych...
              • ochanomizu Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 12:44
                Emilka powinna być tu www.louisesboutique.co.uk/curvy-kate-emily.htm
                • bebe.lapin Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 13:00
                  O, dzieki, nawet maja, moglabym tam zrobic wieksze zakupy (z kolezanka), powiedz mi tylko - znasz sklep osobiscie? tzn, czy kupowalas juz tam cos? bo ja pierwszy raz widze (ale ja w ogole ostatnio do tylu jestem z informacjami :D).
                  • ochanomizu Re: CK Princess lub CK Emily lub... 09.04.11, 14:55
                    Niestety nie znam.
    • yaga7 Cleo Lucy czarna 09.04.11, 16:28
      Zobaczyłam w galerii, jak fajnie leży i też chcę ;)

Na razie znalazłam w jednym angielskim sklepie, ale może jest gdzieś jeszcze? Gdzieś w polskim sklepie za przystępną cenę? ;)

34g albo gg, jeżeli faktycznie małomiskowy.
      • azymut17 Re: Cleo Lucy czarna 09.04.11, 17:21
        34G jest na Asosie (wysyłka gratis):
        www.asos.com/Panache/Panache-Cleo-D-J-Lucy-Balconette-Bra/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1500440&sgid=2472&SearchQuery=cleo%20lucy&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black
        U nas obydwa rozmiary (nie wiem, czy to przystępna cena ;-))
        peachfield.pl/model/281
        Dla mnie biały jest normalnomiskowy, ale jak zauważyłam, ja i Kasieńka z Body zawsze inaczej oceniamy staniki (po tym poznałam, że Li Parie ukradło jej opis ze sklepu internetowego).
        • yaga7 Re: Cleo Lucy czarna 09.04.11, 17:51
          Dzięki!

Z tym że na Asosie jest tylko G, a chyba wolałabym też zmierzyć GG.

Będę wobec tego pamiętać, że macie ją u siebie i najwyżej będę zamawiać.
          • nientepaura Ariza wildberry 28f 19.04.11, 17:08
            w końcu dorwałam gacie i chcę, by komplet posłużył mi nieco dłużej, więc szukam nieśmiganej nówki w rozmiarze 28f;)
            • arienna Re: Ariza wildberry 28f 07.07.11, 22:18
              widziana na hojnie-obdarzona.pl (jeśli to ciągle aktualne :))
    • lirio gdyby któraś szukała topów na lato 02.05.11, 18:31
      Nie wiem czy prawidłowo wpasuję się w wątek (dawno nie pisałam), ale byłam dziś na zakupach i w Reserved w cenie 39zł jest cała masa topów z krótkim i długim rękawem (różne style) i kroje - np. kopertowe, z węzłem na biuście, szerokie ramiączka i dekolt w karo. Bez problemu mieszczę się w tamtejszy rozmiar L z biustem 34gg ;)
      • zazulla wpisz sie w innym miejscu 03.05.11, 13:26
        A dokładniej tutaj
        forum.gazeta.pl/forum/w,32203,28912294,28912294,Kolekcje_biustoprzyjazne____.html
    • swinka-morska Panache Loren tankini 32E/70E 18.05.11, 23:49
      Poszukuję jak w temacie - tankini Panache Loren 70E
      Może być sklep internetowy (polski) albo stacjonarny w Warszawie.
      Kolor - chętniej czerwony, ale niebieski też będzie ok, byle by był w ogóle...
      • ania.kar Panache Loren tankini 32E w Lady's Place (centrum) 19.05.11, 12:05
        Czerwone tankini 32E jest w Lady's Place w ich sklepie nad peronem stacji metra Centrum:
        ladysplace.pl/panache-loren-red-kapielowa-koszulka-tankini-p-663.html?osCsid=35865c63a97ec9f8a3541545b37f2bd2
        • swinka-morska Re: Panache Loren tankini 32E w Lady's Place (cen 21.05.11, 23:28
          Bardzo Ci dziękuję :)
          Jestem właśnie po udanych zakupach w Lady's Place.
        • jolalucsow Re: Panache Loren tankini 32E w Lady's Place (cen 27.07.11, 16:38
          Witam
          Czy może sprawa jest aktualna, mam nowe do odsprzedania
      • jolalucsow Re: Panache Loren tankini 32E/70E 27.07.11, 16:39
        swinka-morska napisała:

> Poszukuję jak w temacie - tankini Panache Loren 70E
        > Może być sklep internetowy (polski) albo stacjonarny w Warszawie.
        > Kolor - chętniej czerwony, ale niebieski też będzie ok, byle by był w ogóle...
        Czy może sprawa jest aktualna, mam nowe do odsprzedania
    • the_mariska Warszawa stacjonarnie, sukienki BiuBiu 27.05.11, 13:19
      Na razie marzy mi się Red Town, ale innymi też nie pogardzę. Zdecydowanie wolałabym przymierzyć przed zakupem, bo może się okazać, że to zupełnie nie mój krój. Interesują mnie okolice rozmiarów 36-38 B-BB.
      • roza_am Re: Warszawa stacjonarnie, sukienki BiuBiu 27.05.11, 14:42
        www.bra-dreams.pl/product-pol-286-Sukienka-BiuBiu-Red-Town-CZERWONA.html
        • the_mariska Re: Warszawa stacjonarnie, sukienki BiuBiu 27.05.11, 14:47
          Dzięki, Różo :) Ech, nawet przedwczoraj przejeżdżałam koło Bra-Dreams, szkoda że nie miałam czasu tam zajrzeć ;)
    • kika_1983 SZUKAM Panache Floral Bikini 70E lub 70dd - Lemon 08.06.11, 15:50
      Proszę pomóżcie w ub. roku kupiłam to bikini ale w tym roku góra jest dużo za duża no i mam problem - bo nigdzie nie mogę znaleźć 70 e w ostateczności może być 70 dd. Moje bikini jest zółte w kwiatki z niebieskim a nie z brązem (z brązem gdzieś w sieci widziałam)
      z góry dziękuję za odpowiedzi.
    • jelonek_k Panache: Lucy i Eleanor 75J/34J 09.07.11, 20:59
      Czy znajdę jeszcze gdzieś Lucy lub Eleanor firmy Panache w rozmiarze 75J?
      • jelonek_k nie Lucy a LIZZIE 09.07.11, 21:02
        pomyłka, nie Lucy a LIZZIE panache
    • 3_asiunia Szeroki wybór effuniaków w Wawie? 10.07.11, 12:16
      Chciałabym dobrać rozmiar effuniaków koleżance, najlepiej z równych krojów, bo nie chce zamawiać w ciemno z neta:)
    • silv_via Panache Monroe dół XS 10.07.11, 16:52
      Szukam fig od Panache Monroe albo wysokich ze sznureczkami po bokach albo tych niższych od tankini. Rozmiar XS. Czy ktoś może gdzieś takie zauważył? :)
      • myff Gdzie w Stolycy dobre sportowe staniki na ~70G 16.07.11, 13:07
        Wiem, że Magii Kobiet, ale bez własnego auta to podróż na cały dzień, bo dojazd do Wesołej jakiś taki nie za bałdzo mam;/ A gdzieś jeszcze?
        • akj77 Re: Gdzie w Stolycy dobre sportowe staniki na ~70 16.07.11, 23:01
          myff napisała:

> Wiem, że Magii Kobiet, ale bez własnego auta to podróż na cały dzień, bo dojazd
          > do Wesołej jakiś taki nie za bałdzo mam;/ A gdzieś jeszcze?
          >

W Aisha Bra widziałam jakieś Shock Absorbery - najlepiej zadzwoń tam zapytać o rozmiar, www.aishabra.pl
    • 3_asiunia modele decopodobne lub deco 60e 28.07.11, 21:08
      ...najlepiej w przystępnej promocyjnej cenie. Nie znam nawet nazw modeli, bo freye na mnie nie leżą (szukam dla siostry). Albo chociaż nazwy modeli kwiatowo panterkowych :)
      • anka-ania Re: modele decopodobne lub deco 60e 29.07.11, 13:06
        Panterkowa jest Frida, a kwiatowa Lydia, poza tym jest jeszcze Carly w krateczkę.
    • korelacja_1 Re: Szukam / gdzie znajdę... 29.07.11, 10:05
      Witam serdecznie. Mam do Was ogromną prośbę, szukam biustonosza, który jest mi znany jedynie ze zdjęcia, zdaję sobie sprawę, że tego modelu mogę już nie odnaleźć, ale może kojarzycie coś podobnego, szalenie zależy mi na tym kroju www25.patrz.pl/u/f/41/61/96/416196.jpg . Z góry dziękuję za pomoc :)
      • mssselfdestruct Re: Szukam / gdzie znajdę... 14.08.11, 15:04
        To najprawdopodobniej Mimi Holliday, mają różne wzory w tym kroju.
    • jul-kaa Szukam kostiumu kąpielowego 14.08.11, 00:41
      Szukam niedrogiego jednoczęściowego kostiumu kąpielowego, w który zmieści się mój biust w rozmiarze ok. 38J (brytyjskie oczywiście).
      • azymut17 Re: Szukam kostiumu kąpielowego 15.08.11, 19:02
        Taki niedrogi to on nie jest, ale tańszego nie znalazłam:
        dobrana.iai-shop.com/product-pol-201-Panache-Anna-Swimsuit-0500.html
        Pozostaje eBay. Możesz też sprawdzać w środy czy czwartki Brastop (chyba wtedy mają dostawy).
        • jul-kaa Re: Szukam kostiumu kąpielowego 16.08.11, 17:45
          Troszkę za drogi, ale nie powala ceną jak inne :) Dziękuję za pomoc :)
      • marisella Re: Szukam kostiumu kąpielowego 15.08.11, 20:44
        Julka, nie do końca to chyba na temat, bo tu się zdaję się szuka nowych, ale jesli używany by Ci pasował, to ja mam na zbyciu swoją Panache Grace czarną z czasów przedschudnieciowych. To na 99procent rozmiar 38K (muszę jej poszukać, to sprawdzę czy na pewno), ale ona wypadała mniejsza w miskach, na mnie była za mała (tylko że 40K lepsze nie było, więc nosiłam i nie narzekałam), a że staniki ciut małe na mnie na Ciebie pasowały to może by była dobra :)

Mnie teraz zupełnie zbędna, bo nijak nie jestem w stanie jej używać :)
        • jul-kaa Re: Szukam kostiumu kąpielowego 16.08.11, 17:45
          Mari, słońce, napisałam mejla :)
          Bardzo na temat :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka