majadeblij
02.03.11, 14:35
chcialam wam podziekowac za to forum i za fakt ze po 20 latach noszenia posiadania duzego biustu w koncu znalazlam swoj rozmiar!
do tej pory na sama mys, ze mam kupic biustonosz, robilo mi sie slabo - nic na mnie nie pasowowalo, procz babcinych designow. z zazdroscia ogladalam ladne staniki, myslac - szkoda, ze nie szyja tego w wiekszych rozmiarach. myslalam nawet o operacyjnym zmiejszeniu biustu....
dzieki lobby trafilam na sklep dopasowana w warszawie i po raz pierszy raz w zyciu, kupowanie bielizny stalo sie ogromna przyjemnoscia! (co prawda moj maz jest innego zdania po tym jak uszczuplilam znacznie zapasy na koncie:-)) biustonosze sa MEGA wygodne i do tego ladne, nic mi nigdzie nie wyplywa, moge zalozyc obcisla koszulke i sie nie wstydzic wyplywajacego biustu. Musialam sie tylko przyzwyczaic do faktu ze zamiast D mam G:-)Za to 10cm mniej pod biustem sprawilo, ze bez odchudzania sie poczulam sie odrazu kilka kilo szczuplejsza:-)) za dwa tygonie jade odwiedzic rodzicow w warszawie i juz nie moge sie doczekac zakupow:-))
jeszcze raz dziekuje i serdecznie wszystkich pozdrawiam
maja