Dodaj do ulubionych

panache tango II superbra a inne modele

14.05.11, 20:59
Przepraszam, jeśli zaśmiecam forum, ale nie znajduję tego, czego szukam. mam pytanie - czy panache jest podobne ma mniej więcej te same rozmiary w rożnych modelach? Tango II jest za duże w 70 FF, ale w sklepie int. nie ma już 70F, to chciałam coś innego panache, ale nie wiem, bo generalnie to nie mój rozmiar, wg rozmiarówki mam 70 FF i tylko ten jest taki mały, ale może wszystkie panache tak mają? Myślałam nad Lucy Pink.
pozdr:)
Obserwuj wątek
    • azymut17 Re: panache tango II superbra a inne modele 18.05.11, 22:44
      Spokojnie, nie zaśmiecasz forum :-)
      Nie znajdujesz odpowiedzi na swoje pytanie, a także tutaj czekasz długo, ponieważ nie ma jednej prostej odpowiedzi. Poszczególne modele, a także wersje kolorystyczne wypadają różnie na różnych biustach. Jedne mogą nosić wszystko od Panasza w tym samym rozmiarze, inne muszą brać ciągle inny rozmiar. Dodatkowym problemem jest to, że pojedyncze egzemplarze tego samego modelu, w tym samym rozmiarze i kolorze, czasem różnie leżą. Nie wiem w sumie, dlaczego - czy szyją różne fabryki, czy zmienili miejsce produkcji (najbardziej prawdopodobne, ale zdarzało się to już 2 lata temu, więc musieliby co roku je zmieniać), czy po prostu mają słabą kontrolę jakości i nie przejmują się nietrzymaniem standardów.

> chciałam coś innego panache, ale nie wiem, bo generalnie to nie mój rozmiar, wg
      > rozmiarówki mam 70 FF i tylko ten jest taki mały
      Wg jakiej rozmiarówki? Brytyjskiej? Wyszło tak Ci z kalkulatora? Z tabelki? Czy z mierzenia kilkudziesięciu staników? Poza tym wcześniej napisałaś, że to Tango było za duże, a nie za małe...
      • natalek6 Re: panache tango II superbra a inne modele 28.05.11, 23:37
        Ojej, nawet różne wersje jednego modelu się różnią? No to dziękuję za uświadomienie mnie. Powinni coś z tym zrobić, ale póki co, widzę, że trzeba liczyć troszkę na szczęście;). Pozdrowionka:)
        • kaana1 Re: panache tango II superbra a inne modele 29.05.11, 17:18
          Miałam kiedyś Tango II w rozmiarach 70G i 75FF w trzech kolorach i moim zdaniem miały miski standardowe. Co do innych modeli, to niestety nic nie podpowiem, bo z tej firmy już zrezygnowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka