Dodaj do ulubionych

www.barokowadama.pl

19.07.11, 19:36
Witam serdecznie,
chciałabym poinformować o istnieniu mojego sklepu - www.barokowadama.pl .
Sklep internetowy, jednak dla zainteresowanych (zapewne głównie z Grudziądza i okolic) istnieje możliwość umówienia się na indywidualne spotkanie.
Oferuję znane marki brytyjskie, w obwodach 60-85 i miseczkach C-JJ (rozmiarówka miseczek brytyjska).
Stale uzupełniam ofertę, na chwilę obecną mam w sprzedaży produkty 4 marek - Adore, Curvy Kate, Pour Moi? oraz Miss Mandalay.
Serdecznie zapraszam, nie tylko do zakupów, ale także do oceny samego sklepu (niecierpliwie czekam na komentarze)
Gosia Bergius

Obserwuj wątek
    • 100krotna link: 19.07.11, 19:43
      SKLEP BAROKOWA DAMA
    • 100krotna Uwagi techniczne 19.07.11, 20:03
      Bardzo powoli ładują się powiększenia zdjęć - na tyle długo, że myślałam, że nie działają (nie jest to kwestia szybkości mojego internetu)

Podoba mi się, że przy obniżce podajesz kwotę w złotych nie w procentach: "taniej o 10zł" bardziej do mnie przemawia niż "taniej o 20%" :) (opinia całkowicie subiektywna)

Bardzo mnie cieszy dłuugi termin zwrotu lub wymiany (28 dni!)
      Pierwsza wymiana gratis również jest fajna ;)

Sklep wydaje mi się dopracowany, strona jest estetyczna, dosyć przejrzysta :)
      • barokowa_dama Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 20:07
        dzięki
        co do czasu ładowania zdjęć - popytam informatyka co da się z tym zrobić...
      • slotna Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 20:21
        Mnie sie wcale nie chca powiekszyc.
        • barokowa_dama Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 20:25
          proszę kliknąć kursorem na zdjęcie - powinno być ok
          • asiaiwona_1 Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 20:27
            u mnie otwiera się ekspresowo. Szkoda, że kostiumów kąpielowych nie ma... Ah, no i strona bardzo ładna :)
            • barokowa_dama Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 20:29
              w tym roku kostiumów już nie wprowadzę, ale w przyszłym roku obiecuję, że się pojawią
          • slotna Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 21:06
            Heh, a myslisz, ze co zrobilam? :D

Podejrzewam, ze to chromowy adblock nie pozwala mi ich otworzyc, jako ze na firefoksie poszlo.
      • sbarazzina Re: Uwagi techniczne 19.07.11, 20:33
        U mnie zdjęcia łądują się natychmiastowo. Przynajmniej niektóre, wszystkich nie sprawdzałam...
    • ganbaja Re: www.barokowadama.pl 19.07.11, 20:37
      Pod Operą w ogóle się zdjęcia nie ładują.
      Pod Chromem działa.
      Poza tym podoba mi się, wizualnie a wszelkie ważne dla mnie informację są na wyciągnięcie ręki. No i 0 zł za przesyłkę, fajnie :-)
    • akj77 Re: www.barokowadama.pl 19.07.11, 20:42
      Bardzo mi się podoba nazwa :-)
      Strona na pierwszy rzut oka w porządku, jest wyszukiwanie po rozmiarze, na dobrym łączu nie czekam na powiększenia zdjęć.
      Powodzenia :)
    • marsmig Re: www.barokowadama.pl 20.07.11, 10:57
      Ja mam prośbę o rozszerzenie rozmiarówki Curvy Kate w dół - w okolice 60E / 65DD. Chciałabym mieć możliwość przymierzenia kilku okolicznych rozmiarów, a zauważyłam że w tych okolicach rozmiarowych są w polskich sklepach przeważnie pojedyncze, przypadkowe sztuki - jak już jest jest 65DD, to nie ma z tego modelu 60DD czy 60E. Pragnę w szczególności nowej winogronowej Emilki i nowych Thrill Me, nie umiem zdecydować się na kolor :)
      Mam nadzieję, że to wykonalne, bo widzę, że jesienne kolekcje są dopiero w zapowiedziach, więc może uda się dorzucić mniejsze rozmiary do zamówienia.
      • barokowa_dama Re: www.barokowadama.pl 20.07.11, 11:21
        w rozmiarze 60 D-FF będzie Romance (ivory), w 60 D-E czarna Princess, a 60 F-G bordowa Princess, wszystkie modele z zapowiedzi będą w rozmiarze 65 D-G (Romance i bordowa Princess nawet do 65GG), fioletową Emilly postaram się domówić dla rozmiarów 60 D-E
    • wujka Re: www.barokowadama.pl - opinia o zakupach 06.05.12, 00:51
      To chyba pierwsza opinia o sklepie. Wyboru nie ma dużego, ale jak już się coś znajdzie, to zakupy przebiegają bez zarzutu.
      Bielizna wysłana w dobę po złożeniu zamówienia. Darmowa przesyłka (Poczta Polska – priorytet). Ze sklepu przychodzą informacje o przyjęciu zamówienia, wysyłce i później o otrzymaniu zwrotu. Pieniądze trafiły na konto następnego dnia po tym ostatnim mailu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka