ja_joanna 21.09.11, 21:07 OnlyHer zaczęło również projektować staniki, więc otwieram wątek producencki, gdzie możemy rozmawiać o stanikach tej marki. Strona internetowa: onlyher.pl – w Polsce onlyher.eu – kraje niemieckojęzyczne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_joanna Espresso (half-cup) 21.09.11, 21:14 Pierwszym stanikiem zaprojektowanym przez Agugabi wraz z zespołem jest Espresso - half-cup dla małych i średnich biustów. Rozmiary: 60C-FF, 65B-F, 70A-E, 75A-DD (rozmiarówka brytyjska). Rozmiary 60B i 65A dostępne są na zamówienie. Zdjęcia i szczegółowe informacje: www.onlyher.pl/products/167/p/832 A nazwę wymyśliła 100krotna :) Odpowiedz Link
imp18 Re: Espresso (half-cup) 21.09.11, 22:06 już pisałam, że ładny, ale jak ze swoim 70F się nie łapię to rozmiarówka bardzo uboga ;) Chociaż z tego co widzę pociągnięta w dół dla małobiuściastych, więc ok Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: Espresso (half-cup) 22.09.11, 00:10 Bardzo ładny ten stanik. Taki bezpretensjonalny. Wygląda też na dobrą jakość wykonania. Być może łapię się nawet na rozmiarówkę, jeżeli jest standardowo brytyjska i miski nie wypadną zbyt małe. Czekam na relacje pierwszych nosicielek. Mam nadzieję, że marka się będzie rozwijać i propozycja modeli, krojów i kolorów będzie coraz większa. Odpowiedz Link
100krotna Re: Espresso (half-cup) 24.09.11, 13:01 Pierwszalitero - rozmiarówka wg mnie standardowa, porównywalna ze stanikami brytyjskimi (przy rozmiarze 65DD). Obwód dosyć ścisły i nie wygląda, żeby miał się w noszeniu rozciągnąć. Regulacja obwodu 4-ro haftkowa, więc jest margines, żeby zapiąć ciaśniej. Będzie podobno stanik w kolorze papryki - z tego co kojarzę, zwracasz uwagę na brak odcieni dla ciepłej karnacji ;) Odpowiedz Link
szarsz Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 21.09.11, 22:27 Śliczny. Aż szkoda, że rozmiarówka nie moja. Życzę sukcesu na nowej drodze szycia! Odpowiedz Link
maith Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 21.09.11, 22:33 Przede wszystkim gratulacje. Te kokardki w krateczkę są świetne. Śliczny, niebanalny model premierowy. Odpowiedz Link
jul-kaa Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 21.09.11, 22:41 Po pierwszym zdjęciu myślałam, że stanik jest zielony :) Bardzo ładny, ciekawe stylizacje modelek. Ja się oczywiście nie łapię, ale nie marudzę, bo rozumiem, że grupa docelowa jest (skrajnie) inna :) Gratulacje!! Odpowiedz Link
kasica_k Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 22.09.11, 00:38 Ja też życzę szczęścia na nowej drodze :) Espresso wygląda bardzo elegancko. Na głównej fotce faktycznie wygląda jak zielony, chyba coś nie wyszło w obróbce. Kto go skonstruował? A będą też miseczki A? Oraz więcej miseczek w obwodzie 60? Odpowiedz Link
ja_joanna Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 22.09.11, 05:31 Konstruowała Agu z zespołem. A o które miski A Ci konkretnie chodzi? 60A? bo pozostałe są, jak pisałam. Odpowiedz Link
kasia_j Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 09:42 1. Dlaczego taka informacja pojawiła się tylko na LB? 2. Jak można zamówić rozmiar 60D? Jakie są warunki zamówienia, ewentualnego zwrotu lub wymiany? Jaka jest szerokość fiszbin dla rozmiaru 60D? Odpowiedz Link
olivia2011 Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 15:13 A kiedy będzie dostępny rozmiar 60C w sklepie? Chciałabym zamówić :) I poprosiłabym też o wymiary, bo obawiam się, że może być trochę za duży. Odpowiedz Link
maith Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 17:08 kasia_j napisała: > 1. Dlaczego taka informacja pojawiła się tylko na LB? Nie tylko :) O wiele wcześniej była na LMB: forum.gazeta.pl/forum/w,50580,128905201,128905201,Konkurs_na_imie_dla_biustonosza_OnlyHer.html Odpowiedz Link
kasica_k Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 15:40 O 60A i 65A, bo A pojawia się dopiero przy 70. Odpowiedz Link
ja_joanna Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 17:11 65A jest, z tego, co się dowiedziałam, na specjalne zamówienie. O reszcie nic nie wiem, może Agu mogłaby coś uzupełnić w tej kwestii. Odpowiedz Link
ola_pozytywna Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 12:28 Urocza stylizacja w pięknym retro klimacie. Stanik ładny (też go widzę na zielono), ale Effuniakowy Onyks jest dużo łądniejszy. Dla mnie. Poczekam na recenzje, ale nawet gdyby były entuzjastyczne to będę szczera - nie kupię nieeffuniaka w cenie effuniaka. Co najwyżej za połowę - góra dwie trzecie - ceny effu, i tylko jeśli wzorniczo rzuci mnie mnie na kolana. -------------------------------------------------------------- If you want to tell people the truth, make them laugh, otherwise they'll kill you (Oscar Wilde) Odpowiedz Link
yennka85 Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 12:42 Być może nie zostało to jasno powiedziane - Onlyher jest marką (póki co) dla mniejszych biustów i dlatego zakres rozmiarów jest taki a nie inny. I w szczególności dla tych osób, którym Effuniaki, Audelle itp. nie pasują. A tych osób jest całkiem sporo. Mały biust jest czasem tak samo trudno ostanikować jak duży mimo że wydaje się, że nie powinno być problemów i oferta jest duża. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 14:47 Dziękuję za gratulacje, kciuki i życzenia. Rozmiarówka została stworzona z myślą o mniejszych biustach i taka póki co zostaje. Myślę, że ten wątek powinien zostać skasowany, ponieważ tu nie pasuje. W miarę możliwości będę pisała na LMB. Odpowiedz Link
kasica_k Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 23.09.11, 15:38 Agu, taki nius moim zdaniem pasuje na oba fora :) A na LMB po prostu napisz, nic to nie zaszkodzi. Jeszcze raz gratulacje :) Odpowiedz Link
ja_joanna Wątek na LMB 23.09.11, 17:10 forum.gazeta.pl/forum/w,50580,129138687,129138687,ONLYHER_tym_razem_jako_marka_stanikow_.html Moim zdaniem informacja ważna na obu forach, a na LB otworzyłam odruchowo, bo LB czytuję regularnie, a LMB nie. Odpowiedz Link
boziaj Latte i espresso 65F 11.01.12, 17:41 latte: ocena ogólna: jestem zdecydowanie na tak stylistycznie bardzo mi odpowiada, skromny, ale wygląda bardzo szlachetnie jedyne zastrzezenie mam do koloru siateczki obwodu - jest w nieco innej tonacji niz część satynowa i zapiecie, bo lekko złotawa, a reszta to beż nieco chłodniejszy oczywiscie to czepialstwo z mojej strony, ale uważam, ze diabeł tkwi w szczególach, zwłaszcza przy tak surowym wzornictwie natomiast z pewnoscią nie jest zielony ;) dopasowanie: obwód raczej scisły, ale nie dusiciel, stabilny, rozmiarowo jest na styk (noszę brytyjczyki, głównie fauve 65F oraz effuniaki 70E), mostek przylega bardzo delikatnie i jest praktycznie niewyczuwalny, 3x sprawdzałam czy nie odstaje, ale jednak nie kształt jest absolutnie kulkowaty i daje efekt WOW z wielkimi literami i wykrzyknikami (niniejszym zapominam co bredziłam o odcieniach :)) Espresso - problem z dopasowaniem odcieni tu nie wystepuje, natomiast jest przymały o ile latte jest na styk, to w espresso mam konkretne bułki :( Odpowiedz Link
boziaj Re: Latte 65F 12.01.12, 19:48 niestety, druga przymiarka i kilka podskoków zweryfikowało pogląd co do rozmiaru - jednak za mały :( wielka szkoda, mam nadzieję, ze w przyszłości będzie 65FF Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher zmiany w 60FF i 65F oraz nowy rozmiar 70F 13.01.12, 20:23 Ze względu na kolejne liczne testy rozmiarów 60FF oraz 65F w modelach espresso oraz latte zostały wprowadzone pewne modyfikacje, dzięki którym biustonosz lepiej się układa. Jeśli któraś z Was mierzyła biustonosze w tym rozmiarze i nie pasowały, zachęcamy do ponownej próby. Może tym razem będzie z sukcesem! :) Informujemy, że testy rozmiaru 70F zostały zakończone pozytywnie i za ok. 7-10 dni będzie dostępny w sprzedaży. Odpowiedz Link
an-olimatka Re: zmiany w 60FF i 65F oraz nowy rozmiar 70F 13.01.12, 22:54 Pani Agnieszko, a uzupełnienie rozmiarówki też będzie jakoś w najbliższym czasie? Bo ja ciągle wierzę, że może to 70DD okaże się TYM WŁAŚCIWYM ;) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: zmiany w 60FF i 65F oraz nowy rozmiar 70F 14.01.12, 20:02 Uzupełnienie espresso będzie w poniedziałek, latte - we środę. Odpowiedz Link
ptasia 65f Espresso (już po zmianach?) 21.01.12, 12:47 No i mam Ci Espresso :) w swoim tzw. standardowym rozmiarze. Chyba to już z tych nowych, ulepszonych. Po pierwsze - jest czarny jak smoła. Minimalistyczny, ale elegancki. Gąbka cieniutka, taka, jaką najbardziej lubię w usztywnianych. Dwa zaskoczenia: fiszbiny boczne i obwód. Naczytałam się, że nie jest ściśliwy, i w sumie dziś potwierdzam, że obwód standardowy i wygodny, acz imho nie luźny (a mam ścisło ok. 69-70 pod). Natomiast wczoraj wieczorem, jak go założyłam po Cleo Bonnie, który się mi chyba jakoś rozciągnął w tempie ekspresowym :(, wydawał mi się zdecydowanie ścisły. W sumie podejrzewałam, że wieczorem ciut puchnę... Miski na styk na większej 1/2, ale taki pożądany (może tylko w górce będzie przymały). Jak na mój gust zdecydowanie robi dekolt, biust pod brodą, jabłuszka i inne przyjemne rzeczy ;) Mostek przylega. Wygodny. No i facet zaaprobował :) Gdy pokazałam się i powiedziałam, że model to Espresso, mój M (jak i ja, kawoholik), przyjrzał się modelce, uniósł brwi i skomentował: "No dla mnie to na 35ml nie wygląda" :DDD Ogólnie jestem bardzo za i kibicuję dalszym produktom! Odpowiedz Link
imp18 Re: zmiany w 60FF i 65F oraz nowy rozmiar 70F 03.05.12, 11:44 A można prosić o pomierzenie tego 70F ? Bo nie widzę na blogu :) Ktoś może wie jak w stosunku do effuniaków ten rozmiar wypada - głównie o fiszbiny mi chodzi, bo effuniakowe minimalnie za wąskie są :) Odpowiedz Link
mszn Re: zmiany w 60FF i 65F oraz nowy rozmiar 70F 03.05.12, 14:28 Na mnie effuniakowe fiszbiny też są za wąskie, mierzyłam w grudniu prototyp tego 70F i były okej. Ale nic nie pomierzę, bo nie mogłam go wtedy kupić. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: zmiany w 60FF i 65F oraz nowy rozmiar 70F 04.05.12, 19:23 pomiary zrobimy najpóźniej w poniedziałek i wrzucimy na blog. Odpowiedz Link
imp18 Czarny plunge 70F 04.05.12, 08:43 Czy pojawi się czarny plunge i ewentualnie kiedy ? :) Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: Czarny plunge 70F 04.05.12, 19:24 Czarnego plunga planujemy raczej bliżej jesieni. Odpowiedz Link
ciociazlarada Onlyher Tabasco 65E i figi Tabasco M 18.02.12, 18:23 Jak zobaczyłam w Onlyher stanik czerwony z zielonym to z radości majtki spadły mi po same kostki! Wcześniej nie kupowałam w Onlyher, nie mam również doświadczeń z Latte i Espresso, ale w końcu nadszedł i mój czas:) Ostrzegam, że recenzja będzie surowa, bo odebrałam Tabasco z poczty razem z Fauve Emmanuelle, więc konkurencja jest ostra:) Tabasco jest plungiem, jedynym oprócz Fauve Brianny który zadomowi się w mojej szufladzie. Ma (jak Brianna) jedno pionowe cięcie. Kolor jest ciemnoczerwony, powiedziałabym ketchupowo-paprykowy, zielone ozdoby są ciemne i nasycone - całość przypomina coś zdrowego do zjedzenia:). Gąbka w miseczkach jest bardzo cienka, obwód oraz miski są pokryte satynowym materiałem o stłumionym połysku. Ramiączka cienkie, regulowane w ograniczonym zakresie, ale wykonane z porządnej, mocnej gumy. Niestety musiałam podciągnąć je maksymalnie, mam dość wysoko osadzony biust i przydałoby się mieć jeszcze trochę możliwości regulacji! Rozciągają się, ale bez przesady - moja ramiączkowa histeria nie została wzbudzona. Obwód jest wysoki, ma boczne fiszbiny, bardzo miły i faktycznie pracujący. Powiedziałabym, że nie jest przesadnie ścisły, po prostu taki jak trzeba - elastyczny, ale pewny. Dolna gumka nieco się wbija, ale ogólnie obwód raczej pracuje na całej szerokości. Duży plus. Kształt - najbardziej zbliżony, moim zdaniem, do Deco (które jest ze mną niekompatybilne). Biust uniesiony, wypchnięty, "dupa na klacie". Jednym słowem efekt spektakularny, siedzę i się gapię na biust. Na moim biuście stanik jest raczej dużomiskowy (67/89-90), bo ma bardzo otwartą krawędź i tam, gdzie normalnie mam linię narciarskiej skoczni robi mi dwie eleganckie kulki. Fiszbiny są wg. mnie raczej szersze niż węższe, przez co czuję je po całym dniu - trochę drapią, ale nie wbijają się ani w mostek, ani w pachy. Ogólnie jestem super zadowolona i rozpiera mnie duma, że mogę nosić z radością kolejny polski stanik, który w niczym nie ustępuje ulubionym dziełom Evedenu. Wykonany jest porządnie, materiały wyglądają na dobrą jakość przyjazną skórze, wzornictwo WYPAS. Jedynie czepić się mogę koronki, która lekko się zwija brzegiem i nie da się tego rozprostować, wzdłuż obwodu było też kilka wystających nitek. Majtki mają fajny, przezroczysty tył. Jak je zobaczyłam, to łzy mi w oczach stanęły - takie maleństwo ma mi wejść na rzyć? Na szczęście są elastyczne i pasują, nie wbijają się. Są porządnie wykonane, ale bardzo delikatne, wyglądają na nietrwałe - choć to okaże się w noszeniu. Podsumowując, strasznie się cieszę, że jestem małobiuściasta i mam Tabasco. Polecam i wkleję recenzję również na LMB. Odpowiedz Link
ptasia Onlyher Tabasco 65F 05.03.12, 09:13 Zmierzony w sobotę w Dopasowanej. Może ciut luźniejszy od Espresso w tym samym rozmiarze, ale dla mnie w normie. Ramiączka minimalnie za długie, ale może dałyby radę. Dekolt bdb, choć nie wiem, czy lepszy od tego w Espresso :) Kształt z boku bdb - wysoko, okrągło. Fajne wycięcie takie, że nadaje się także do szerokich dekoltów, a nie tylko wąskich i długich. Nie zdecydowałam się na zakup, bo mam dwa inne czerwone plunge ;) i kolejnego usztywnianego stanika naprawdę nie potrzebuję, ale wrażenia b. na plus. I widziałam Latte na żywo - kolor śliczny, rozważę przy poszukiwaniach cielaka. Odpowiedz Link
anka_z_lasu pytanie do Cioci: 11.03.12, 17:43 Jak zachowuje się obwód Tabasco po pewnym czasie noszenia? Nie rozciągnął się? Zamówiłam, mierzę i zachwycam się, zastanawia mnie tylko trwałość obwodu - jeszcze nie miałam stanika z satyny ani żadnego tego typu materiału. W sumie akurat na mostku mógłby się poluzować ;) Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: pytanie do Cioci: 12.03.12, 16:10 Obwod jest OK, ale wez pod uwage dwie sprawy: a) mam bardzo duzo stanikow, wiec Tabasco mialam na sobie do tej pory 3 razy; b) malo zanizam. Nie mial jak sie rozciagnac. Nawet nie pamietam (stanik jest w domu a ja w pracy) czy caly obwod mial z satyny, czy tylko przod. Na pewno jest fajnie pracujacy, to mi sie podoba - ciasny, ale nie za ciasny i luzny, ale nie za luzny. Odpowiedz Link
an-olimatka Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 14.03.12, 22:18 A czy ktoś ma taki dziwny problem jak ja z Espresso? Odciska mi się i zostawia ślady na plecach w miejscu wszycia ramiączek. Odpowiedz Link
ptysiowa_7 Latte 05.04.12, 21:05 No niestety nie podzielam zachwytów. Bardzo chciałam, żeby mi się podobał, bo potrzebuję cielistego, a ten jest gładki, niedrogi i jest half-cupem. Wygląd - kwestia gustu, ja ogólnie nie lubię cielistych staników, ten nie jest zły, ale nie zachwyca. Jeśli chodzi o rozmiarówkę - jest ścisły, miseczki są raczej z tych mniejszych, tzn. są płytkie, raczej do płaskich i szerokich biustów (ja taki mam, więc to jest akurat ok). Jednak trochę spłaszcza i robi "długi biust", co z drugiej strony jest o tyle dobre, że robi spektakularny dekolt, dla mnie aż za bardzo;) Do plusów mogę zaliczyć wąski mostek, chociaż tuż przy nim miski trochę spłaszczają biust. A co go zdyskwalifikowało - ramiączka. Nie wiem, czy ze mnie taka księżniczka na ziarnku grochu, czy Fauve'y mnie rozpieściły ramiączkami, ale te (i często effuniakowe) są dla mnie okropne - szorstkie, nieprzyjemne, wrzynające się (a były luźne)... Mierzyłam też Espresso i był troszkę luźniejszy w obwodzie, oraz Tabasco - tutaj był efekt pupy na klacie taki, że aż poczułam się nieswojo, jak nie mój biust;) Ale jak ktoś lubi, to będzie wniebowzięty. Ale miękkich staników tej firmy na pewno spróbuję, może będą lepsze od effuniaków? Odpowiedz Link
irenka65f latte half 70F 12.05.12, 21:16 Doczekałam się cielaka! Baaardzo wygodny. Super kształt. Praktycznie niewidoczny pod bluzką. Kolor idealnie zlewa się ze skórą (mam jasną karnację z ciepłym odcieniem). Ramiączka milutkie, może mogłyby być ciut mniej elastyczne, ale przy tym rozmiarze .... Cieniutka gąbka, sprawdza się nawet przy upałach, które były jeszcze wczoraj. wystarczająco niski mostek, żeby nie wyłaził z dekoltu. No i pierwszy half, który nie dziubie mnie w mostek. W tej chwili to mój najwygodniejszy i najpraktyczniejszy biustonosz. A może jednak miękus w tym samym kształcie też dałby radę? Jak myślisz Agnieszko? Odpowiedz Link
arienna Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 18.05.12, 15:30 W jaki rozmiar w Latte plunge celować mając wymiary 70 cm ciasno pod biustem i 92 w biuście? 65F czy 70E? Z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link
ptasia Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 18.05.12, 19:31 Hej, ja mam podobne wymiary i mam co prawda mam Espresso + mierzyłam Tabasco, nie Latte, ale wnioskując z netu, obwody podobne - celowałabym w 65f. Odpowiedz Link
arienna Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 20.05.12, 19:31 Dziękuję za podpowiedź, zamówiłam i czekam :) jestem go bardzo ciekawa, na pewno będzie recenzja z noszenia Odpowiedz Link
arienna ONLYHER Latte half 65 F - recenzja 06.06.12, 13:43 W końcu skusiłam się na halfa, a nie na plunge i jestem nim zachwycona. Piękne kulki, nie takie przypłaszczone jak w maskaradkach. Był testowany w warunkach całodniowej bieganiny po mieście czyli warunki prawie ekstremalne :) nic nie uwiera, nie drapie, nie gryzie, nie wpija się (zwłaszcza dotyczy to mostku). Ramiączka choć wyglądają na dość cienkie nie wbijają się ani nie podrażniają skóry, choć te plastikowe beżowe regulatory estetycznie szału nie robią. Duży plus za zapięcie regulowane czterostopniowo. Cały stanik bardzo przyjemny w dotyku, lekki satynowy połysk. Testowany pod jasną, dość przejrzystą koszulą - stapiał się kolorystycznie ze skórą (lekko opalona, o dość chłodnym odcieniu) i do żadnych niedyskrecji zdradzających obecność stanika nie doszło :) Jestem ciekawa jak spisze się w ciepłe dni. Efekt jest taki, że mam nieodpartą ochotę na Espresso :) Odpowiedz Link
ptasia Latte plunge 65F 08.10.12, 11:40 Mierzyłam jakiś czas temu Tabasco 65F, wtedy, kiedy pasowało na mnie Espresso 65F, i wtedy mnie jakoś nie poraziło (faktem jest, że ramiączka były na mnie za długie i nie mogłam do końca wyregulować). Od tego czasu coś mi się przyrosło (wtórna migracja?), z Espresso dawno wyrosłam, jednak skoro Latte jest - podobno - na niektórych osobach dużomiskowe, zastanawiałam się, czy rozmiar będzie dobry. Tymczasem jest na styk, jeśli choć trochę przybędzie, większa połowa będzie za mała - o_O. Efekt jest zaś wow/silikonowy - tak właśnie powinno wyglądać na mnie Deco ;). Obwód porządny, ścisły, ale nie zanadto, materiał ładny, delikatny, podobnie jak kolor. Jedno, co bym zmieniła, to ramiączka - są mimo wszystko ciut za cienkie i zostają mi po nich czerwone ślady (mimo, że obwód dobrze trzyma i nie są za mocno wyregulowane). Odpowiedz Link
dorotek_s Re: ONLYHER (tym razem jako marka staników) 03.08.12, 10:54 OnlyHer Amaretto semi-soft to pierwszy uświadomiony stanik (i moja pierwsza recenzja) jaki nabylam i póki co nie trafiłam na lepszy. Rozmiar 65F z tym, że wg mnie obwód w kierunku luźniejszych, dlatego dość szybo przeszłam na 2gą haftke. Mostek jest dość wysoki, sam biustonosz pieknie zbiera piersi i jak ktoś tam już wyżej pisał o innym modelu robi z nich fajne kulki :) A dodam że piersi me póki co wciąż należą do miękkich i pustawych od góry. Mimo ze sprawa wrażenie, że bedzie wymagał poprawek w ciągu dnia - nic z tych rzeczy! Moge w nim biegac, skakać, schylać się i kompletnie nic nie wypada, nie przesuwa się. Wierzcie bądź nie, ale zdarzyło mi się w nim spać jedną noc i rano oczy mi wyszły jak zobaczyłam w lustrze ze moje piersi są nadal w miskach, całkiem nie najgorzej ułożone. Mam manie zwracania uwagi czy nie wychodzi mi gdzieś przypadkiem kawałek sutka i o dziwo nawet gdy leże na boku miseczka pięknie trzyma pierś, nic nie wychodzi. Jesli chodzi o wygląd - patrzac na zdjęcie w internecie, hmm... srednio bym sie nim zainteresowała. Ale w sklepie mnie urzekł, jest naprawde ładny. Dokupiłam do tego stringi (w necie) i mam całkiem sexi komplecik. Powiem szczerze, ze jak ten model mi się zniszczy, napewno kupię dokładnie ten sam. Natomiast mam problem z innymi hal cupami z tej firmy... nie wiem jak to sie dzije ale mierząc kilka halcupów z rozmiaru 65F i najblizszych zaden juz nie lezał dobrze :( Przeważnie miska zgniatała mi piers od góry, albo przy mocniejszych ruchach piersi sobie wychodziły górą (na moje niewprawione oko miseczka poprostu była zbyt mocno okrojona od góry) Szkoda, bo ten model mi najbardziej odpowiada. Odpowiedz Link
moniach_1 Reklamacja-naprawa - polecam! 03.10.12, 01:17 Wylazły mi fiszbiny z Latte plunga, wysłałam maila do Agu, dostałam odpowiedź, że odesłać naprawimy. Stanik został szybko naprawiony, po wyleźniętych fiszbinach nie widać śladu. Generalnie cieszę się i polecam, sprawa załatwiona absolutnie bezproblemowo. Odpowiedz Link
darchangel Pytanie o rozmiarówkę 27.02.13, 23:09 Przypadkiem zauważyłam, że są staniki Only Her w rozmiarze 65G, w związku z tym się chcę upewnić: rozmiarówka brytyjska, tak? Z moim 67/96 mogę się przymierzać czy dalej zostaje mi patrzeć tęsknym wzrokiem i marzyć o ciut szerszej rozmiarówce? Odpowiedz Link
madzioreck Re: Pytanie o rozmiarówkę 28.02.13, 21:34 Obawiam się, że 65G może być za małe. Ja (69/90) zwykle noszę 65F/70E/70DD, z Onlyher rozmiarowo pasuje mi 70F. Wypadają raczej małomiskowo. Odpowiedz Link
madzioreck Re: Pytanie o rozmiarówkę 28.02.13, 21:46 Chociaż z drugiej strony krój jest bardzo otwarty, więc przy zwartym biuście może... mój jest bardzo kompresowalny, a jednak pasuje mi miska oczko większa niż z większości brytyjczyków i polskich. Odpowiedz Link
ptasia Re: Pytanie o rozmiarówkę 28.02.13, 21:51 Ja mam w sumie podobne spostrzeżenia. Tzn. trochę mi się przyrosło, ale mimo wszystko wciąż raczej pasuje na mnie brytyjskie 65F, w wielkomiseczkowcach mieszczę się w okolice 65E, jednak z OnlyHer w 65F mieszczę się tylko w Latte PL - podobno odbierane jako większe w misce niż standard? - i to bardzo na styk. Z Espresso w tym rozmiarze dawno wyrosłam. Odpowiedz Link
darchangel Re: Pytanie o rozmiarówkę 01.03.13, 17:03 Dzięki, dziewczyny. Szkoda trochę, no, ale poczekam, może się doczekam ;) (albo zmarnieję na tyle, że się zmieszczę ;)) Odpowiedz Link