14.01.12, 21:53
Wiem, ze byly juz na forum watki na ten temat, ale w chaosie wielu informacji wylowilam jedynie, ze rozmiary nalezy celowac o rozmiar wyzej? Pomozcie dziewczyny, bo wyprzedaz na ich stronie jest duza i oczywoscie wiem, ze zamawiajac ryzykuje, ale chcialabym sprobowac. Czy Superboost sa faktycznie fajne? Robia ladny dekolt? Bede wdzieczna za kazde info :).
Obserwuj wątek
    • madzioreck Superboost Lace 14.01.12, 22:55
      Superboost Lace faktycznie fajne :))) Robi naprawdę fantastyczny dekolt (o ile oczywiście jest kompatybilny z danym biustem, ale zwykle leży ładnie). Co ważne - jest bardzo niski na mostku, ale ma bardziej zabudowany górny łuk miseczek i bywa alternatywą dla effuniaków PL w przypadku biustów, które są na granicy wylewania się (PL effuniak ma niżej zabudowane miseczki).
      Miseczkowo wypadają, jak mi się wydaje, standardowo, mają natomiast ścisłe obwody. Na 70cm pod biustem ścisło spokojnie wystarczy mi 70 tak też najczęściej dobieram innym.
      • rennie77 Re: Superboost Lace 14.01.12, 23:42
        Dziekuje, wybiore pewnie obwod, jaki nosze, zastanawiam sie jeszcze tylko czy to powinno byc E (w ang. rozmiarowce) czy F (nosze je w polskiej)?
        • madzioreck Re: Superboost Lace 15.01.12, 18:57
          Ja bym radziła E - trudno powiedzieć, jakie jest to polskie F - daliowe...? Comeximowe...? ;)
          Ja regularny rozmiar brytyjski mam 30F (freya, fauve). Superboosta biorę 32E (ze względu na obwód, naprawdę jest).
          • rennie77 Re: Superboost Lace 15.01.12, 21:22
            Z polskich biustonoszy mam jedynie Ewe Bien i pasuje mi w niej wlasnie 70F.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka