Dodaj do ulubionych

Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawie

26.03.12, 16:12
Właśnie popełniłam notkę odnośnie tego, że...
przedwczoraj miałam przyjemność poprowadzenia wykładu na Uniwersytecie Medycznym w Warszawie!

Mariska - do raportu! Tego nie było w Twoich planach, o ile sobie dobrze przypominam?
Obserwuj wątek
    • maith Gratulacje :) n/t 26.03.12, 21:39

• scarlet_agta Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 22:31
      Super! Bra-fitting rulez! ;-)
    • kasica_k Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 22:42
      Gratulacje!!! Jesteś wielka.

Jakie reakcje sali? Notatki? Entuzjastyczne okrzyki? Oklaski? Prośby o demonstrację na żywych przykładach? :-)

Nie ma co, żyjemy w bra-fiction :-)
      • maheda Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 23:21
        Notatki tak, od czasu do czasu masowe zdziwione głośne wstrzymanie oddechu (miałam prezentację, więc również zdjęcia).
        Pytania z sali na koniec (ale zabij, nie pamiętam, jakie :-) ).

Generalnie uważam, że tak, jak doradcy laktacyjni mają mieć w swoim programie kształcenia również bra-fitting, tak byłoby dobrze, żeby mieli go również przyszli lekarze i fizjoterapeuci/rehabilitanci.

Czy Ty też czujesz, jak się świat nam zmienia, Kasico? :-)
        • kasica_k Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 23:26
          Pewno, że czuję, bo to widać przy każdej próbie podsumowania dłuższego okresu. Ale dotarcie z tematem do sfer medycznych to prawdziwy przełom.

A wracając do studentek i studentów, to może któraś z nich tu zagląda? :)
          • maheda TAK! :-) 26.03.12, 23:27
            Dlatego mnie dziewczyny z EMSA właśnie zaprosiły :-)
    • paskudek1 Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 30.03.12, 08:26
      ekstra. Mało odkrywczy komentarz ale na prawdę wspaniale.
    • anna-pia Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 30.03.12, 11:24
      Tego nie przewidywały największe optymistki na Lobby, rewelacyjny sukces :) I bardzo się cieszę, że to Ty tam byłaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka