maheda 26.03.12, 16:12 Właśnie popełniłam notkę odnośnie tego, że... przedwczoraj miałam przyjemność poprowadzenia wykładu na Uniwersytecie Medycznym w Warszawie! Mariska - do raportu! Tego nie było w Twoich planach, o ile sobie dobrze przypominam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlet_agta Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 22:31 Super! Bra-fitting rulez! ;-) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 22:42 Gratulacje!!! Jesteś wielka. Jakie reakcje sali? Notatki? Entuzjastyczne okrzyki? Oklaski? Prośby o demonstrację na żywych przykładach? :-) Nie ma co, żyjemy w bra-fiction :-) Odpowiedz Link
maheda Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 23:21 Notatki tak, od czasu do czasu masowe zdziwione głośne wstrzymanie oddechu (miałam prezentację, więc również zdjęcia). Pytania z sali na koniec (ale zabij, nie pamiętam, jakie :-) ). Generalnie uważam, że tak, jak doradcy laktacyjni mają mieć w swoim programie kształcenia również bra-fitting, tak byłoby dobrze, żeby mieli go również przyszli lekarze i fizjoterapeuci/rehabilitanci. Czy Ty też czujesz, jak się świat nam zmienia, Kasico? :-) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 26.03.12, 23:26 Pewno, że czuję, bo to widać przy każdej próbie podsumowania dłuższego okresu. Ale dotarcie z tematem do sfer medycznych to prawdziwy przełom. A wracając do studentek i studentów, to może któraś z nich tu zagląda? :) Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 30.03.12, 08:26 ekstra. Mało odkrywczy komentarz ale na prawdę wspaniale. Odpowiedz Link
anna-pia Re: Bra fitting na Uniwersytecie Medycznym w Wawi 30.03.12, 11:24 Tego nie przewidywały największe optymistki na Lobby, rewelacyjny sukces :) I bardzo się cieszę, że to Ty tam byłaś. Odpowiedz Link