Dodaj do ulubionych

biustowe bliźniaczki

10.04.12, 18:06
Wiele z Was nie zagląda na offtopy, a rozwinęłyśmy tam ostatnio ciekawy wątek o biustowych bliźniaczkach.
Przeklejać nie będę, bo nie umiem sobie poradzić z trzydziestoma piecioma postami - rzucam więc temat do ponownego podjęcia. W skrócie chodzi o to, że zdarza się, że przy zbliżonych wymiarach nosimy zupełnie różne rozmiary biustonoszy, lub odwrotnie: ten sam rozmiar noszą dziewczyny o zupełnie innych wymiarach. Bo wymiary to nie wszystko: sa jeszcze upodobania, osobnicza ściśliwość, kształt biustu, jędrność itd. Dużo tych parametrów i gdy przychodzi do przeglądania recenzji staników nie wiadomo, czyimi powinnyśmy się kierować. Dlatego sądzę, że warto poszukać na forum swoich biustowych bliźniaczek lub chociaż kuzynek. Łatwiej będzie nam śledzic recenzje, wiadomo będzie kogo zaczepić aby o coś zapytać. No i zawsze miło odkryć, że sie ma bliźniaczkę, nieprawdaż? :)
Obserwuj wątek
    • clarisse Re: biustowe bliźniaczki 13.04.12, 11:35
      ... i zapadła głucha cisza ;)
      Nie wypowiadam się, bo nigdy bliźniaczki biustowej nie spotkałam.
      Ale i tak cieszem siem jak gupia, kiedy spotykam kogoś o podobnych wymiarach lub rozmiarach. W czasach laktacyjnych to byłam Margo13ak, a ostatnio Adamantia i Genepi ^^
      Niedawno nawet internet zetknął mnie z osobą noszącą effuniaki w tym samym rozmiarze co ja - no tylko że akurat ma metr osiemdziesiąt... :))) ... nie mam pewności, jak ta bliźniaczość wygląda.
    • kasica_k 80G? 13.04.12, 14:42
      No właśnie, czy ktokolwiek nosi tak nietypowy rozmiar jak ja? ;) Ściśliwość osobnicza mała, biust średnio jędrny, dobrze się czujący w balkonetkach.
      • clarisse Re: 80G? 13.04.12, 16:13
        A buuuu - tyle to miałam 4 lata temu :)
      • wielebnna Re: 80G? 13.04.12, 16:49
        hmm hmmm baaardzo rzadki rozmiar
        ale zawsze kupuję rozmiar opisywany na stanikomanii; przez 3 sekundy chudości zmniejszałam go o oczko :)
      • marciasek Re: 80G? 13.04.12, 17:07
        Ja noszę 75GG, ale przymierzam się do 80G - powinno pasować, a może będzie wygodniejsze? Wymiary 84/108
      • yaga7 Re: 80G? 13.04.12, 17:11
        Na mnie przykładowo pasuje Minuet maskaradkowy 80G ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka