Dodaj do ulubionych

Wrocław Świat Staników

11.04.12, 15:41
Nowy sklep, otwarty tydzień temu (04.04.12), prowadzony przez absolwentkę Akademii Brafittingu. W ofercie: Bestform, Charnos, Comexim, Ewa Michalak (coś dla fanek Effuniaków, bo nie można ich już dostać w żadnym sklepie we Wrocławiu), KrisLine i OnlyHer.
Obwody od 60 do 105
Miseczki od A do HH
Kolory bazowe, trochę urzędniczek interesowało się sklepem i w pobliżu jest kilka urzędów.
Marki jak i zakres miseczek zwiększy się, tak samo jak inne produkty (planuję kostiumy kąpielowe i bezfiszbinowce w najbliższym czasie). Oferta częściowo będzie dostępna na Allegro, po nazwie sklepu.

ul. Drukarska 38 I piętro nad Bankiem PKO BP.
Wrocław
tel. kontaktowy 697 198 415
Obserwuj wątek
    • cookies_77 Effuniaki! 11.04.12, 18:07
      Effuniaki stacjonarnie! Yeah!
      Jakie modele będą w sklepie? :)
      • swiatstanikow Re: Effuniaki! 11.04.12, 23:37
        Na razie jest PL Onyks i PL Cieluś
    • szarsz Re: Wrocław Świat Staników 11.04.12, 21:08
      O :)
      Effuniaki bym sobie wpadła poprzebierać i powybierać, gdyby większe miseczki były...
      • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 11.04.12, 23:38
        A jaki rozmiar z Effuniaków potrzebujesz?
    • indigo-rose Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 00:37
      A kiedy w przybliżeniu będą stroje?
      • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 09:46
        sądzę, że w maju powinny być, ale w tym roku raczej za dużego wyboru nie będzie -> zamawianie kolekcji sezonowych (za późno na ten sezon)
    • jaagna Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 08:32
      o rany... jestem Waszą sąsiadką... Mieszkam na Drukarskiej!
      Macie Comeximy o większym obwodzie? 85-90? Wysłałabym moją mamę
      • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 09:49
        Nieźle, sama też mieszkam na Drukarskiej, pewnie z widzenia się znamy :)
        Comeximy są zamówione w obwodzie 85, ale nie wszystkie dotarły, kilka w tym obwodzie powinno być.
    • metia Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 10:37
      Czy jest może szansa na effuniakowe straplessy w okolicach 75ff/70g przed wakacjami? Potrzebuję podesłać koleżankę, która szuka czegoś pod suknię ślubną :)
      • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 21:46
        Mówimy o mlecznym straplessie czy którymś z modeli z odpinanymi ramiączkami?
        Koleżanka na pewno jest w Effuniakach w podanych rozmiarach?
        Będę zamawiała Effuniaki więc każda sugestia, co chcecie jest wskazana :)
        • cookies_77 Re: Wrocław Świat Staników 12.04.12, 22:52
          Miękkie modele, koniecznie! :)
          • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 14.04.12, 00:11
            poza HM Gold to który jeszcze?
        • metia Re: Wrocław Świat Staników 13.04.12, 19:45
          W grę wchodzi tylko straples - pewnie mleczny. Dokładny rozmiar jest do ustalenia, ale moje 75E jest na nią za małe o jakieś 2 miski i za szerokie w obwodzie. Stąd podejrzenie 70G lub 75FF, bo straplessy ścisłe są, a ten dodatkowo ma być wszyty częściowo w sukienkę.
          • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 14.04.12, 00:18
            przyjdź z koleżanką, dobierzemy rozmiar a potem zamówimy straplessy
            a może coś jeszcze innego na miejscu wymyślimy :)
    • swiatstanikow Uwaga! 14.04.12, 00:32
      Niestety firma, która miała zrobić baner na budynek nawala i jestem bez reklamy na zewnątrz. I tu pojawia się problem, bo w budynku obok (tam gdzie jest drogeria) jest sklep m.in. z bielizną i pani panicznie boi się mnie (jako konkurencji, wysłała już koleżankę na przeszpiegi, ale wszystkim, którzy szukają Świata Staników, mówi, że nie ma w pobliżu żadnego innego sklepu z bielizną. Już kilka osób mi o tym wspomniało, że dostały taką informację od niej.
      Sklep jest w budynku gdzie jest bank, najlepiej kierować się na solarium. A jak coś to dzwonić do mnie - 697 198 415
    • swiatstanikow Nowe Effuniaki 22.10.12, 12:44
      Dziewczyny!
      Które biustonosze z nowych Effuniaków chciałybyście by były dostępne w sklepie?
    • swiatstanikow Re: Wrocław Świat Staników 26.11.12, 17:50
      Informacje o nowościach/promocjach w sklepie można znaleźć na stronie internetowej www.swiatstanikow.pl
      • edyta5553 Re: Wrocław Świat Staników 19.02.13, 20:55
        Witam, niedawno odwiedziłam Świat Staników sklep z nadzieją, że wykorzystam Groupon'a i skorzystam z Pani wspaniałych ofert. Niestety zawiodłam się. Miałam nadzieję, że kupię coś rewelacyjnego. Pani oferta mówiła o dużym wyborze itd., na miejscu okazało się, ze ma Pani bardzo mały wybór i kolory też ubogie. Nie wspomniano, że oferta nie obejmuje wszystkich modeli firm, które wymieniono w ogłoszeniu. Zasmucona wróciłam do domu bez biustonoszy, zmarnowałam tylko czas i musiałam załatwiać zwrot na Groupon-ie.Porażka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka