Dodaj do ulubionych

Karmniki od Dity

20.03.15, 03:54
Wiedzialyscie, ze Dita von Teese ma w ofercie karmniki? Bardzo w jej stylu, burleskowe, sporo czerni, koronek, wstazeczek i dziwacznych konstrukcji - choc chyba akurat w przypadku karmnikow sa one calkiem uzasadnione, np. tu:
https://cdn2.thegloss.com/wp-content/uploads/2014/07/dita-von-teese-molded-cup-nursing-bra.jpg

Rozmiarowka niestety ograniczona, choc nawet jakies F sie trafia.

PS A wszystko w wyniku sprawdzania, jakie bzdury napisal papilot o doborze stanikow: www.papilot.pl/porady-stylistek/29528/Jak-dobrac-stanik-idealny.html - jak komus sie chce pokomentowac zanizanie obwodu, to zapraszam do zabawy.
Obserwuj wątek
    • kis-moho Re: Karmniki od Dity 20.03.15, 12:11
      Jakoś mi te cienkie wstążeczki nie kojarzą się z komfortem, ale reszta modeli wygląda jak zwykłe karmniki, takie nawet raczej nudne. Ale obwody od 34?
    • anna-pia Re: Karmniki od Dity 21.03.15, 17:16
      Wstążeczkę na biuście bym wywaliła, natomiast najlepszy karmnik, jaki kiedykolwiek miałam, miał właśnie miseczkę odpinaną od cienkiego paska (Avocado, Yasmin bodajże to się zwało, cudo), a jak przerabiałam Tango na karmniki (Kasica pokazała na Stanikomanii), to właśnie za pomocą wąskich pasków, takich wąskich ramiączek.
    • yo_anka Re: Karmniki od Dity 23.03.15, 11:07
      Nie no, niczego sobie :)
      Przecież dziecku to nie robi, a jak się lubi taka konwencję to czemuż się i podczas karmienia nie ubrać w to co się lubi i ci się podoba :)

O mizerii rozmiarówki wypowiadać się już nie uchodzi, ale to miłe ze Ditta i karmiących pomyślała.
      Bo 75JJ/K nie ma nie będzie u Ditty - nie ten target, nie ma zmiłuj, co nie zmienia faktu, że i tak mi się podoba :)
      Te tasiemki i tak sprawdzają się przy mniejszych biustach, powyżej J+ to już tylko szelki
      I tez musiałam przerabiać coby się pomieścić - a przerobić da się prawie wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka