annkier 03.08.05, 22:56 z jakim nazewnictwem się spotkałyście(oczywiście nie tylko obraźliwym, niestety mi tylko takie przychodza do głowy) zaczynam: -bufory -melony -cyce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: (.)(.) nazewnictwo 03.08.05, 23:12 po polsku "fajne miesko" glownie jednak spotykam sie z nazewnictwem w innym jezyku, wiec nie cytuje Odpowiedz Link
annkier Re: (.)(.) nazewnictwo 04.08.05, 11:27 cysie:) mam jeszcze 2 nazwy ale dość brzydkie, poczekam aż któraś z Was napisze Odpowiedz Link
polalala Re: (.)(.) nazewnictwo 04.08.05, 11:44 DOJCE....zabilabym za to slowo. Na szczescie nikt nigdy tak moich nie obrazil. Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: (.)(.) nazewnictwo 04.08.05, 17:04 "arsenał" "mleczarnia" "zawieszenie" "mocne argumenty" Odpowiedz Link
lady Re: (.)(.) nazewnictwo 05.08.05, 07:56 Mja kuzynka karmi w tej chwili córeczkę i biorąc ją na karmienie mówi: "chodź do baru mlecznego". Strasznie mnie to bawi. :-) Odpowiedz Link
gabrysia_s Re: (.)(.) nazewnictwo 18.08.05, 13:15 ann_mart napisała: > Ja jak karmiłam mówiłam "dystrybutor" U mnie był bufet albo bar mleczny. Odpowiedz Link
fasolka79 Re: (.)(.) nazewnictwo 07.09.05, 23:11 A wlasnie: jak to jest z pieszczeniem takich pelnych mleka piersi ? Czy ono wtedy (pod wplywem nacisku wylatuje) ? Duzo tego mlekac jest ? Odpowiedz Link
sebekzgor Re: (.)(.) nazewnictwo 07.09.05, 23:27 fasolka79 napisała: > A wlasnie: jak to jest z pieszczeniem takich pelnych mleka piersi ? Czy ono wte > dy (pod wplywem nacisku wylatuje) ? Duzo tego mlekac jest ? niewiem czy moge sie dopisac do watku ,ale jako ze mialem okazje to powiem ze z mojej zonki lecialo mleczko ,tryskalo (kiedy sie scisnelo piers) i lecialo, dla mnie bylo to b.przyjemne i slodkie Pozdrowka Odpowiedz Link
fasolka79 Re: (.)(.) nazewnictwo 07.09.05, 23:46 To to mleczko juz jest slodzone ? :))) Odpowiedz Link
sebekzgor Re: (.)(.) nazewnictwo 07.09.05, 23:59 fasolka79 napisała: > To to mleczko juz jest slodzone ? :))) ahh to miala byc tajemnica przed Wami kobietami,ale sie wygadalem :) Odpowiedz Link
butters77 Re: (.)(.) nazewnictwo 05.08.05, 10:00 Przypomnialo mi sie jeszcze jedno - pierchy.. Jeden moj kolega tak mowi - dla mnie O K R O P N E! Odpowiedz Link
butters77 Re: (.)(.) nazewnictwo 08.08.05, 17:28 Annkier, czy oczy i arbuzy to te dwie brzydkie nazwy, o ktorych wspominlas wczesniej?:) > mam jeszcze 2 nazwy ale dość brzydkie, poczekam aż któraś z Was napisze Odpowiedz Link
annkier Re: (.)(.) nazewnictwo 09.08.05, 10:21 nie, to sa nazwy do przyjecia jescze ich nikt nie napisał tych brzydkich Odpowiedz Link
annkier Re: (.)(.) nazewnictwo 27.08.05, 12:38 bingo! jedna brzydka nazwa została własnie napisana przez tygrysek27 w wątku modelki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27769977&a=28241741 Odpowiedz Link
tygrysek27 Re: (.)(.) nazewnictwo 29.08.05, 09:03 "dlaczego sa takie płaskie? nigdy nie widziałam modelki z dużymi piersiami a jak juz cos ma na przodzie to raczej jest to fotomodelka i nadaje się do playboya c z y p o d o b a j a W a m s i e t a k i e p ł a s k a c z e?" - to Twoja wypowiedż........... ".....nie podobają mi się "męskie klaty" na kobiecym ciele...:)" a to juz Przemkowa ...... Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe. Odpowiedz Link
annkier tygrysku27, to 29.08.05, 10:56 tygrysek27 napisała: > "dlaczego sa takie płaskie? nigdy nie widziałam modelki z dużymi piersiami a > jak juz cos ma na przodzie to raczej jest to fotomodelka i nadaje się do > playboya > c z y p o d o b a j a W a m s i e t a k i e p ł a s k a c z e?" - to Twoja > wypowiedż........... moja wypowedż ale co to ma za znaczenie? nie widze żadnego związku no chyba ze przybyła nowa nazwa "płaskacze" ale to bardziej pasuje do forum o małym biuście:) > > ".....nie podobają mi się "męskie klaty" na kobiecym ciele...:)" a to juz > Przemkowa ...... > > Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe. a co ja Ci takiego niemiłego zrobiłam? po prostu napisałam ze w końcu ktoraś z Was trafiła jedną z brzydkich nazw do odgadnięcia, gdyby zrobiła to inna osoba też bym o tym napisała a to że to Ty ją wymieniłas potwierdza że taka nazwa funkcjonuje;) Odpowiedz Link
tygrysek27 Re: tygrysku27, to 29.08.05, 13:34 .......... a o to chodzi że dla Ciebie brzydka jest nazwa "wymiona" a dla mnie "płaskacze" i "męska klata". Odpowiedz Link
annkier Re: tygrysku27, to 29.08.05, 13:43 tygrysek27 napisała: > .......... a o to chodzi że dla Ciebie brzydka jest nazwa "wymiona" a dla mnie > "płaskacze" i "męska klata". dalej nie widzę związku, to co ze brzydka, przecież ja sie nie obrażam za nazwę "wymiona" mój wątek NAZEWNICTWO był napisany tylko i wyłącznie w formie zabawy i nikomu nie przeszkadzał dopiero Ty zrobiłas jakiś wielki problem jeśli Cie te "płaskacze" uraziły to przepraszam Odpowiedz Link
butters77 Re: (.)(.) nazewnictwo 09.08.05, 09:22 Ja "pierozek" to na okreslenie czegos innego slyszalam;) Odpowiedz Link
mala.ela Re: (.)(.) nazewnictwo 09.08.05, 15:10 - klamory (dziewczyny ze Ślaska znaja to sowo ;-) - bułeczki - cysie mój meżuś mówi o nich "skarby" :-))) Odpowiedz Link
przemkowa.b jeszcze mi się przypomniało....:) 10.08.05, 14:39 To autorskie mojego faceta: "Big free" Odpowiedz Link
satia2004 Re: (.)(.) nazewnictwo 18.08.05, 11:52 Ulubione określenie mojego kolegi - WYPRZEDZENIE ;) Odpowiedz Link
karhunvatukka Re: (.)(.) nazewnictwo 27.08.05, 13:14 Z obrazliwych to: Wymiona Wory najczesciej stosowane przez kobiety, ktore nie zostalu, az tak chojnie obdarzone przez nature - obrazac, najlepsza obrona Inne to: Bimbały Cice Cycki Cycuszki Pieszczoszki :P Odpowiedz Link
mewka81 Re: (.)(.) nazewnictwo 27.08.05, 19:00 Bimbały Moj kolega ma fiola na punkcie duzych piersi. Ktoregos razu spotkalismy sie z nim i jego zona po dlugim czasie nie widzenia się i po chwili, gdzies tam z boku, tak, zeby nikt nie slyszal, mowi do mojego szwagra z usmiechem od ucha do ucha i wielkimi oczami "A widziales jakie moja zona ma teraz bimbały?" Dodam, że zona wlasnie byla w okresie karmienia dziecka, wiec chlopak cieszyl sie powiekszonym rozmiarem. :) Odpowiedz Link
sigrun Re: bimbały, bufet, bufory, mleczarnia - n/t 07.09.05, 11:53 Cycuchy - rubaszne i słodkie zarazem :-) Cycory - to z filmu "Beavis & Butthesd zaliczają Amerykę", strasznie mnie to bawi :-))) W wersji sylikonowej - Airbagi :-) Odpowiedz Link
kaszunia maleństwa 08.09.05, 01:53 Mój jedyny mówi tak normalnie- cycuszki lub piersiątka. Co jest dosyć zabawne... 102 w obwodzie ;) Odpowiedz Link
boobman Gdyby nawet niewiem jakie duze byly 20.10.05, 08:26 to dla mnie by byly cycuszki i biuscik.Ale zaznaczam ze ja z tych co chcialby adorowac pani z duzym biustem. Duzy biust to atrybut kobiecosci i mam nadzieje ze jestescie z tego dumne.Jestescie czyms wiecej. Z respektem:boobman Odpowiedz Link
drzazga1 ARGUMENTY.... 25.11.05, 21:45 hyhy, wyszlo przy jakiejs rozmowie z kolega. Z innej rozmowy - jak sie poprawnie politycznie mowi o kobiecie z duzymi piersiami: Nie, ona nie ma wielkich cyckow, ona jest przewazajaca w biuscie:) Bufet - to moje wlasne, przy okazji jedzenia croissanta (okruszki sie zatrzymuja;)) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: ARGUMENTY.... 26.11.05, 18:05 A pani bufetowa to jak wielki ma szynkwas, znaczy...wymiary ? ;) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: ARGUMENTY.... 26.11.05, 23:40 Pani bufertowa serwuje na 75F-G (zaleznie od modelu naczynia):) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: (.)(.) nazewnictwo 27.11.05, 15:20 To jakoś po anglosasku ? Co to znaczy ? Odpowiedz Link
nikitka84 Re: (.)(.) nazewnictwo 27.11.05, 15:40 roll - przemieszczac sie, bar chyba nie musze tumaczyc;) Tak w ramach mam karmiacych to moze byc biust nazywany rowniez seksownym opakowaniem na mleko:D Odpowiedz Link
sylwek1974 Re: (.)(.) nazewnictwo 22.12.05, 10:48 Bombony. Tak mówię na bombony mojej Magic i Jej też się to podoba :) A swoją drogą to właśnie jest to słodkie 75D... Odpowiedz Link
lukka74 Re: (.)(.) nazewnictwo - ze szkoly pamietam 28.12.05, 15:04 "uszy" ale wcale mi sie to nie podoba, w przeciwienstwie do wspomnianych wyzej "cycuszkow"... Odpowiedz Link
zazulla Re: (.)(.) nazewnictwo 04.01.06, 22:39 Bimbalki. Cycuszki. Piersiatka. Najsmieszniejsze jest to ze okreslenia pasuja do malego biustu a ja mam 75H :) Jak chce wkurzyc mojego Lubego to mowie ze mam cycuchy to On strasznie protestuje, bo to przeciesz cycuszki :))) Poza tym to witam, dzisiaj odkrylam to forum, a z moim 75H pasuje tu idealnie :) Odpowiedz Link
butters77 Re: (.)(.) nazewnictwo 05.01.06, 10:04 To bardzo dobrze, że protestuje!:) A tak na marginesie,to witamy:) Odpowiedz Link
zazulla Re: (.)(.) nazewnictwo 05.01.06, 10:16 zazulla napisała: > przeciesz ^^ Oczywiscie "przecieŻ" Odpowiedz Link