Dodaj do ulubionych

tabletki anty a biust

21.08.05, 20:53
czytalam wasze posty w jednym z watkow i sie przerazilam: czy naprawde przy
braniu tabletek powiekszy mi sie biust?? napiszcie prosze jakie sa wasze
doswiadczenia. bo ja na wiecej niz moje e nie moge sobie pozwolic.. ale na
dzieci tez nie.. ehh.. a moze po prostu sa tabletki lepsze i gorsze?
Obserwuj wątek
    • ekler.ka Re: tabletki anty a biust 22.08.05, 11:11
      moze sie powiekszyc.nie zalezy to od tabletek,tylko od indywidualnej reakcji na
      nie twojego organizmu.mnie sie stopniowo powiekszyl z duzego c na e...tylko ze
      zwykle jest tak,ze po odstawieniu biust sie zmniejsza,u mnie juz taki pozostal
      ;) z drugiej strony pewnie troche przytylam,wiec tez nie chce zwalac wszystkiego
      na tabletki.a teraz do nich wrocilam i mam nadzieje,ze juz wiekszy nie bedzie...
      • bo.tak Re: tabletki anty a biust 22.08.05, 11:55
        hello,
        moze rzeczywiscie zalezy od tendencji do tycia... ale wszystkie moje biusciate
        kolezanki narzekaly ze od tabletek robi sie jeszcze wiekszy...
        mnie tez urosl od 75c do 70D. schudlam dopiero po odstawieniu, ale biust
        zostal, tylko jakos bardziej oklapniety...
        z tym ze teraz znowu wrocilam do anty (plasteki) i sie pilnuje jak nigdy.
        pozdrowionka
    • kiniorella Re: tabletki anty a biust 22.08.05, 12:36
      brałam cilest, i biust powiększyć to mi się nie powiększył jak było D tak
      zostało, tylko zrobił się taki pełniejszy i bardziej sterczący- dzisiaj za nim
      tęsknię. Fakt też jest taki że bardzo się pilnowałam z jedzeniem co by nie przytyć
      • butters77 Re: tabletki anty a biust 22.08.05, 12:42
        Ja tez biore Cilest od paru lat i biust powiekszyl mi sie o ponad rozmiar (z E
        do duzego F).
    • wzr1 Re: tabletki anty a biust 23.08.05, 19:04
      czy nie lepiej nie uprawiać seksu, zamiast faszerować się badziewiem
      • butters77 Re: tabletki anty a biust 24.08.05, 09:10
        Eee... hmm??? To chyba nie to forum:))
    • tra.virgolette Re: tabletki anty a biust 24.08.05, 10:45
      to mnie troche przerazilyscie.. jeeeju, czy naprawde nie moga w XXI w. wymyslic
      takiego hormonalnego swinstwa dla kobiet z duzym biustem ?? :) bo zakladam
      jednak ze wiekszosc innych kobiet jest zadowolona z powiekszenia rozmiaru, i to
      dla nich te tabletki.. ja mam sklonnosci do tycia, i boje sie ze mam za malo
      sily zeby sie pilnowac przy tabletkach.. a plasterki tez dają taki efekt..?
      dobra, ide poczytac forum o antykoncepcji :)
      • butters77 Re: tabletki anty a biust 24.08.05, 11:02
        Wiesz, to wszystko jest sprawa bardzo indywidualna. Mam np. kolezanke, ktora tez
        brala Cilest i rozmiar biustu nie zmienil sie jej ani odrobine.
        Mam tez mieszane uczucia, kiedy czytam o "tyciu od tabletek" - ja sama odkad
        biore tabletki (5 lat) troche utylam, ale przypisuje to zdecydowanie temu, ze
        sie rozleniwilam i nie uprawialam prawie zadnych sportow:) Jestem przekonana, ze
        gdybym zdobyla sie na systematycznosc w tej kwestii, mialabym co najmnien tak
        ladna figure, jak przed tabletkami - wiem, bo kiedy zdarzaly mi sie "sezonowe"
        porywy sportowe (np. w czasie wakacji), to chudlam normalnie, bez problemow -
        bez wzgledu na tabletki.
        Ale biust powiekszyl mi sie wyraznie od tabletek - zanim jeszcze zdazylam
        "ogolnie" utyc od rozleniwienia:)
        • tra.virgolette Re: tabletki anty a biust 24.08.05, 11:05
          buuu :(
        • bo.tak Re: tabletki anty a biust 24.08.05, 11:42
          a z ciekawosci butters - czego uzywasz? bo mnie po tych plasterkach biust
          wprawdzie bardzo sie nie powiekszyl.. troche sie wypelnil..., ale za to tradzik
          mnie zaatakowal.... a jak mowisz, ze ty przy swoich tabletkach jeszcze
          schudlas (+sport) to zazdroszcze :) i chciwie pytam o nazwe :)
          • karhunvatukka Re: tabletki anty a biust 25.08.05, 13:37
            Mi sie powiekszyly piersi, z c/d na e!!
            Zmienilam tabletki to troche zmalal, teraz w ogole przestaje je brac, moze wroci
            do tamtych rozmiarow - z ladnymi stanikami jest latwiej ;)
          • butters77 Re: tabletki anty a biust 25.08.05, 15:50
            Biore Cilest - mi akurat pasuje (prawie:) w 100%.
            • karhunvatukka Re: tabletki anty a biust 30.08.05, 15:34
              @Butters77
              Tez bralam Cilest, 8 miesiecy sie z tym meczylam, jak dla mnie porazka, pozniej
              2 miesiace Yasmin - rzucam to w cholere.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka