odplyw 08.01.06, 22:42 www.milena-velba.de/ Podobno naturalne Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka84 Re: a tak wyglada J 09.01.06, 00:14 W zwiazku z tym postem mozecie sie wszystkie smialo przenies na forum maly biust;P Odpowiedz Link
kasia-78 Re: a tak wyglada J 09.01.06, 00:19 ...ale bez zalu. Ta pani jest ewidentnym dowodem, ze wcale nie jest tak, ze im wiekszy biust tym lepiej. Niestety ten jest za duzy. Ciezki optycznie, nieproporcjonalny, po prostu przy takim rozmiarze, gargantuicznej objetosci, sylwetka jest przytloczona, nieksztalcona, zla. Proporcje - te sa wazne. Poza wszystkim - ona ma na pewno klopoty a moze nawet cierpi :) Odpowiedz Link
butters77 Re: a tak wyglada J 09.01.06, 12:23 > Poza wszystkim - ona ma na pewno klopoty a moze nawet cierpi Sama pisze, że "TAK, biust jest naturalny i NIE, nie ma bólów pleców":) (ale mi też trudno w to uwierzyć..) Odpowiedz Link
zanzare Re: a tak wyglada J 09.01.06, 14:27 hehe, ja mam teraz taki biust jak ona w wieku 12- nastu lat, a mam miseczkę E:) Odpowiedz Link
zettrzy Re: a tak wyglada J 09.01.06, 00:51 nikitka84 napisała: > W zwiazku z tym postem mozecie sie wszystkie smialo przenies na forum maly > biust;P a skad wiesz czy wszystkie i czy mozemy? Odpowiedz Link
nikitka84 Re: a tak wyglada J 09.01.06, 20:04 Smieje sie;) Czytam Wasze posty w miare uwaznie (ups, wydalo sie;)) i albo cos przeoczylam, albo nie ma wsrod Was kobiety obdarzonej mieczka J. Zreszta lepiej sie nie przenoscie, bo jak ja jakas biusciasta pania na "malym biuscie" spotkam, to sie dopiero kompleksow nabawie;) Odpowiedz Link
butters77 Re: a tak wyglada J 10.01.06, 17:28 nikitka84 napisała: > Zreszta lepiej > sie nie przenoscie, bo jak ja jakas biusciasta pania na "malym biuscie" > spotkam, to sie dopiero kompleksow nabawie;) Nikitka, no coś Ty - to mogłaby być skuteczna terapia wstrząsowa. Pomyślałabyś "Umiar jest jednak lepszy niż nadmiar!" - i doceniłabyś w pełni swój biust:) Odpowiedz Link
zazulla Re: a tak wyglada J 09.01.06, 01:49 To ja jednak z 75H jestem malutka. Mnie widac zza biustu. Ale niektore zdjecia sa straszne - manewruje tymi kulami jakby skora laczace je z wlascicielka byla nieczula. Odpowiedz Link
zazulla Re: a tak wyglada J 09.01.06, 01:53 No ale jakie miala kraglosci jak miala 12 lat! www.milena-velba.de/grafik/12years_big.jpg Dziewczyna jest w ogole bardzo zgrabna. Odpowiedz Link
ffretka Re: a tak wyglada J 09.01.06, 10:40 > No ale jakie miala kraglosci jak miala 12 lat! eee, tam, w wieku 12tu lat tez miałam takie cycuszki ;-) Na całe szczeście nie osiagnlay pozniej az taaaakich rozmiarów. > Dziewczyna jest w ogole bardzo zgrabna. Nogi ma szczuplutkie, fakt. Odpowiedz Link
przemkowa.b Re: a tak wyglada J 09.01.06, 20:13 kurczę, kalectwo to już jest, ani apetyczne, ani nic... Odpowiedz Link
subara Re: a tak wyglada J 10.01.06, 10:27 Oj, moim zdaniem też to kiepsko wygląda, nawet bardzo :-( Sama noszę miseczkę H, ale mam całkiem inną figurę : "biust tyłek uda"; modelce ze zdjęcia brakuje proporcji, stąd tak to się w oczy rzuca. Ona to dopiero ma problemy z zakupem bielizny :-) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: a tak wyglada J 10.01.06, 11:42 Nie, nie ma. ;) Jestem na 100% pewna, że biustonosze (tu nie pasuje słowo stanik, prawda, tez macie wrażenie że stanik to raczej mniejsza rzecz ?) szyje jej gorseciarka zdejmujac miare. Odpowiedz Link
subara Re: a tak wyglada J 10.01.06, 11:47 No właśnie - tylko gorseciarka jej może pomóc przy takich gabarytach. No wiesz, kasia-78, całe życie biegać do gorseciarki i szyć na wymiar, chyba byś tak nie chciała? :-) Odpowiedz Link
kasia-78 Re: a tak wyglada J 10.01.06, 12:35 Nasze prababki tak czyniły i nawet miało to swoje zalety. Dzisiaj tę samą rolę spełnia fryzjerka, kosmetyczka. Odpowiedz Link