besame.mucho 29.11.06, 19:40 Podłapałam pomysł Kasicy z wątku "jak oni to zrobili". No i zgadzam się z pomysłodawczynią - Monica Belucci absolutnie jest numerem 1 wśród gwiazd z dużym biustem - jest piękna, seksowna i kobieca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maith Re: Biuściaste celebrities :) 29.11.06, 21:52 To jak tak, to od razu kojarzą mi się sceny z filmów: -Salma Hayek i słynna scena z Desperado, kiedy główna bohaterka przechodzi przez ulicę i jej widok (w domyśle jak zwykle ;-) powoduje, że wpadają na siebie samochody ;-) -Kasia Figura (faceci do tej pory wspominają scenę z biegnącą księżniczką Różyczką :-) Odpowiedz Link
madzior84 Re: Biuściaste celebrities :) 29.11.06, 22:24 Tak przy okazji - zawsze mnie zastanawiało jaki rozmiar ma Pamela Anderson. Ktoś wie? ;) Odpowiedz Link
ananke666 Re: Biuściaste celebrities :) 29.11.06, 22:58 Niestety Kasia Figura jest dla mnie... przesadna. Szczerze, to ja jej nie lubię. Ani twarzy, ani głosu, ani fatalnych zwykle włosów, ani ciała. Pamiętam takie jedno zdjęcie z "Filmu", które prezentowało gołą Figurę wyciągniętą na ławce na tle jakiejś ruderki, bodajże z filmu "Wrzeciono czasu" (niezły film, swoją drogą...) i kojarzyło mi się nie z piękną kobietą, tylko z przeproszeniem z połciami mięsa po uboju. A Belucci... jest fantastycznie piękna. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Biuściaste celebrities :) 29.11.06, 23:27 Tez jestem wielbicielka Moniki B., ale Kasie tez zawsze lubilam. Nie nazwalabym jej jednak klasyczna pieknoscia (choc brzydula tez nie) - Kasia jest i zawsze byla specyficzna :) Ale jest naprawde niezla aktorka, ponadto niedawny wywiad z nia bodaj w WO utwierdzil mnie w przekonaniu, ze jest inteligentna. Nie mialabym nic przeciwko temu, zeby reprezentowala polska frakcje biusciastych celebrities :) Odpowiedz Link
maith Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 10:55 Jest inteligentna, a że przechodziła różne etapy? Cóż w tym złego? Patrząc do czego teraz doszła można tylko mieć do niej dużo szacunku. A co do bardziej eksponujących biust ról, to jako wspomniana księżniczka Różyczka nie była przesadzona, raczej śliczna :-) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 14:02 W Kilerze Kasia byla czadowa :) No i jako Podstolina - mistrzostwo swiata. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 07:25 ananke666 napisała: > Niestety Kasia Figura jest dla mnie... przesadna. Zgadzam się. jak byłam nastolatka sprawiała na mnie wrażenie takiej seksbomby z okładki, samo ciało i już. Dopiero teraz jako pani w średnim wieku może pokazać klasę, inteligencję i możliwości aktorskie. Albo świadomie eksponować swoje wdzięki (Zemsta) albo je ukryć (Żurek) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 13:27 Ja kiedys tez Figury nie lubilam, ale od czasu kiedy Zurek obejrzalam zmienilam zdanie:) Odpowiedz Link
ananke666 Re: Biuściaste celebrities :) 19.12.06, 19:46 Może jak obejrzę Żurek to zmienię zdanie. Narobiłyście mi apetytu i na film, i na potrawę, chyba ugotuję żurek w najbliższym czasie... ;) Odpowiedz Link
melkox Re: Biuściaste celebrities :) 05.01.07, 23:05 ja tez za Kasia nigdy nie przepadalam ale faktycznie w Żurku pokazala co umie... Odpowiedz Link
veev Re: Biuściaste celebrities :) 29.11.06, 23:45 a mnie sie przypomnialo chyba nie calkiem na temat, bo ona nie tylko biusciasta, ale ogolnie pulchna jest, ale przy tym - moim zdaniem - piekna. Liv Tyler ma siostre, ktora wyglada jak Liv Tyler, tylko jakies 20 kg grubsza: www.judgmentofparis.com/mia.htm www.miatyleronline.com/ v. Odpowiedz Link
popea1 Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 10:17 Marilyn Monroe, biust nienajwiększy, ale i nie mały: www.pjs.net/wr/Marilyn/dl/Pix/Marilyn-Monroe-15.jpg fatboy.cc/images/marilyn%20monroe%201.jpg i bardzo podoba mi się Laetitia Casta: www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/casta.jpg www.laetitia-casta.net/style/home/castapedia.jpg Odpowiedz Link
maith Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 10:49 Laetitia Casta - a oglądał ktoś "Asterix i Obelix kontra Cezar"? Tam jest taka scena, jak zakochany Obelix ma omamy - wyobraża sobie, że jedna z tancerek zmienia się w Falbalę (graną przez Laetitię) i w ramach przemiany oczywiście dziewczynie także rośnie biust do Falbalowych rozmiarów ;-) Odpowiedz Link
butters77 Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 10:30 Hihi, no to się odezwały nasze gwiazdorskie zainteresowania:) Zgadzam się, że Marylin śliczna, Laetitia też - ale obie są dla mnie raczej drobnobiuściaste.. Ale może to moje skrzywienie;) Odpowiedz Link
maith Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 13:01 Joanna Bartel - dobry przykład, bo pokazuje, że biust kojarzy się nie tylko z seksownością, ale także z siłą psychiczną. Fajna babka, pewna siebie i właśnie w taki szczególny sposób silna. Już chyba nawet wiem, skąd to wrażenie siły - biuściaste kobiety mogą też budzić skojarzenia z walkiriami, a to już zwiększa autorytet, jak wzrost u faceta ;-) tinyurl.com/w255s tinyurl.com/tdkhp Odpowiedz Link
kasica_k Re: Biuściaste celebrities :) 30.11.06, 14:13 Duzy biust w ogole powieksza optycznie. Moja mama zartobliwie nazywa te sile kobieca "autorytetem Grubej Baby" (co nie musi byc brane doslownie :)). Taka rzucajaca sie w oczy osobe jakos trudniej zlekcewazyc. No i duzy biust, zwlaszcza jesli nie jest schowany w workowatym ubraniu, mowi wielkimi literami: jestem kobieta i sie tego nie wstydze :) Odpowiedz Link
czarna.czajka Salma H:):) 19.12.06, 09:46 www.eastnews.pl/news/temat.php?temat=00126292 Wiem, że nie możecie powiekszyć tych zdjęć, ale sądze, że nawet miniaturki pokazują o co chodiz:) Odpowiedz Link
veev Re: Salma H:):) 19.12.06, 10:08 omujborze. Salma nie miala lustra w hotelu czy jej linie lotnicze zugbily walizke i musiala cos na szybko pozyczyc od recepcjonistki z miska A? ;) v. Odpowiedz Link
zazulla Re: Salma H:):) 19.12.06, 17:57 Sadze ze to jakas sukienka, ktora ladnie lezy jak aktorka stoi. Jak usiadla to jest biust wystrzelil :) Odpowiedz Link
mary_lu Salma - galeria zdjęć 19.12.06, 20:27 showbiz.sky.com/showbiz/article/0,,50001-1244623,00.html Galeria specjalnie dla nas... Jest zatytułowana "are these the best boobs?" Można podpatrzeć, jak powinna się ubierać niska dziewczyna z miseczką do F... A na zdjęciu 13 wyraźnie widać, że Salma miała rozstępy. W jednej scenie we "Fridzie" też to zauważyłam... A teraz ich nie ma, ciekawe jak ich się pozbyła? P.S. Dla nie znających angielskiego: Pod zdjęciem Salmy przy artykule trzeba kliknąć na hiperłącze na różowym tle "PICTURES: Salma And Her Boobs" czyli Salma i jej piersi. Odpowiedz Link
czaroffnica24 Re: Salma - galeria zdjęć 06.01.07, 12:41 na 12 wygląda przepięknie 8) gdzie kupić taką kieckę, ino z 3 razy mniejszym rozcięciem w okolicach biustu, taka odważna to ja nie jestem ;] Odpowiedz Link
melkox Re: Salma - galeria zdjęć 09.01.07, 17:44 faktycznie na 13 widac to, co nie powinno byc widoczne.. a z 2 strony hm... fajnie ze to nie jest przywara tylko "zwyklych" dziewczyn! Odpowiedz Link
donkaczka Re: Salma - galeria zdjęć 13.01.07, 19:17 chyba ma, tylko czasem na zdjęciach nie widać na 23, 26 i 29 tez da się wypatrzeć śliczna jest, a rozstepy rzecz ludzka Odpowiedz Link
turzyca Re: Salma - galeria zdjęć 03.03.07, 02:06 Nie wiem czy zwrocilyscie uwage, ale na WSZYSTKICH zdjeciach ona jest wyprostowana. Bardzo ladna linia kregoslupa, jakby powiedziala moja trenerka jogi. Pare wnioskow mi sie nasuwa. :) Odpowiedz Link
zazulla Sofía Vergara z Hot Properties 05.01.07, 16:56 Na TVN7 leci serial "Specjalistki". Jedna z dziewczyn jest typowa klepsydra z duzym biustem. Warto podgladnac jak sie ta aktorka ubiera, bo nie wszystko, moim zdaniem, dobrze na niej wyglada. Odpowiedz Link
annasi23 Re: Biuściaste celebrities :) 15.01.07, 20:54 Może trudno ją nazwać celebrity, ale buzia znana. No i biust. Kasia Cichopek - ciekawe swoją drogą jaki nosi rozmiar? Odpowiedz Link
zawsze_do_przodu Re: Biuściaste celebrities :) 16.01.07, 11:54 Szkoda tylko, że Salma ma powiększone odrobinę, widac to na zdjęciach na stronie goodplasticsurgery.....takie porównanie sprzed lat i teraz...no ma większe....nie da się ukryć... Odpowiedz Link
maith Re: Biuściaste celebrities :) 21.01.07, 23:18 To że ma większe nie znaczy, że ma powiększone. Akurat biust naturalnie rośnie bardzo długo (pod wpływem tabletek hormonalnych, zmian wagowych, ciąży itd.) Każda z nas przecież kiedyś miała A, potem B, potem C itd. ;-) No chyba że masz link do strony, z której wynika, że miała powiększane. Bo to że ma większe akurat o niczym nie świadczy. Odpowiedz Link
ekler.ka cichopek 01.02.07, 10:50 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3889602.html jaka firme obstawiacie? ;) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: cichopek 01.02.07, 10:56 Eklerko, czytasz mi chyba w myślach :D. Własnie chcałam dodać tę wiadomość. Z komentarzem, że Kasia nie ma może baardzo dużego biustu, ale i tak bardzo miło, że to ona będzie reklamować bieliznę, a nie kolejna modelka z 65B/C :-). Odpowiedz Link
annasi23 Ploteczki 20.02.07, 15:54 Katarzyna Cichopek wzięła się za reklamowanie bielizny Samanta. No i fajnie. Szkoda tylko że rozmiarówka Samanty kończy się na F. Odpowiedz Link
besame.mucho MM 21.01.07, 15:38 Dorzucam kilka zdjęć najsłynniejszej klepsydry :-). Takich na których jest, moim zdaniem, ubrana w sukienki w sam raz dla dziewczyn o figurze klepsydry: i.imdb.com/Photos/Mptv/1174/758-656.jpg i.imdb.com/Photos/Mptv/1173/758-407.jpg i.imdb.com/Photos/Mptv/1170/758-173.jpg i.imdb.com/Photos/Mptv/1300/0758_0971.jpg i.imdb.com/Photos/Mptv/1177/758-92.jpg i.imdb.com/Photos/Mptv/1176/9555-11.jpg no i, oczywiście, nie może zabraknąć najbardziej znanej sukienki świata: i.imdb.com/Photos/Mptv/1173/758-425.jpg A to z serii "ku przestrodze", czyli co raczej nie zostało stworzone z myślą o nas: i.imdb.com/Photos/Mptv/1173/758-453.jpg i.imdb.com/Photos/Mptv/1172/758-551.jpg Odpowiedz Link
kasica_k Re: MM 21.01.07, 15:41 "You don't have permission to access "i.imdb.com/Photos/Mptv/1174/758-656.jpg" on this server." Buu! Odpowiedz Link
besame.mucho Re: MM 21.01.07, 16:02 ale żadne się nie otwiera, czy tylko to? bo u mnie działają wszystkie :/. jak żadne to przerzucę na imageshack. Odpowiedz Link
besame.mucho MM jeszcze raz 21.01.07, 16:15 no to imageshack. klepsydroprzyjazne: tiny.pl/wj15 tiny.pl/wj11 tiny.pl/wj1j tiny.pl/wj1l tiny.pl/wj14 tiny.pl/wj1n najsłynniejsza sukienka: tiny.pl/wj1k a to nie dla nas: tiny.pl/wj18 tiny.pl/wj1s Jak teraz nie zadziała, to ja nie wiem co z tym zrobić ;-). Odpowiedz Link
zazulla Re: MM jeszcze raz 21.01.07, 16:27 Dziala. Ps. Moj post skasowalam bo rypnelam blad :( Odpowiedz Link
alexah Re: MM jeszcze raz 21.01.07, 19:51 Tap ierwasza najbardziej mi sie podoba, ale niestety nie dla mnie. Za duży brzuszek. Odpowiedz Link
kasica_k Re: MM jeszcze raz 22.01.07, 01:49 Swietne. Na pierwszy rzut oka stwierdzilam, ze wiele z nich nie dla mnie - bo ramiona gole, a ja jestem szeroka w barach. Po czym stwierdzilam, ze ona tez wcale taka waska nie byla :) Te wszystkie dekolty sa ekstra. I porownajcie ja teraz z tym, co teraz lata po scenie tudziez wybiegach: laleczki o figurze nierozwinetych dziewczynek, ktore mozna ubrac w bufiaste rekawiska i stojki pod brode, czyli cos, w czym kazda przecietnie zbudowana kobieta (nie mowiac juz o biusciastych) bedzie wygladala tak sobie. Wy tez zauwazylyscie ten wysyp bluzek pod szyje? Brr. Odpowiedz Link
maith Re: MM jeszcze raz 22.01.07, 02:10 Dokładnie - MM wcale nie miała spadzistych ramion i z gołymi ramionami wyglądała znakomicie. Porównanie MM z aktualnymi modelkami... cóż, stawianie kobietom za wzór figury 14-letniej dziewczynki jest po prostu niezdrowe. Szczególnie że nawet wiele 16-latek wygląda już całkiem inaczej. Odpowiedz Link
mary_lu Liz Hurley 08.02.07, 22:01 showbiz.sky.com/showbiz/article/0,,50001-1250272,00.html Wklejam kolejny link do artykułu o piersiach gwiazdy (i gwiazda i wielkość piersi z gatunku średnich) i jej dekoltach. Przy artykule galeria zdjęć. Zgadzam się z autorem artykułu, że mogłaby czasem zostawić jakieś pole dla wyobraźni... Odpowiedz Link
maith Re: Liz Hurley 09.02.07, 00:07 Zdziwiła mnie tu Liz Hurley ;-)Prędzej bym ją skojarzyła z małym biustem ;-) Oczywiście bardzo go eksponuje i ostatnio może nawet jej się trochę polepszyło-powiększyło, ale nadal jest to biust raczej jednak niewielki ;-) Odpowiedz Link
mary_lu Re: Liz Hurley 09.02.07, 17:05 Zaliczyłam ją do "biuściastych" nie tyle ze względu na rozmiary, co na upór w prezentowaniu biustu ;-) Odpowiedz Link
maith Re: Liz Hurley 09.02.07, 18:28 ? To nie to samo. To trochę tak, jakby uznać pana Kononowicza za mistrza języka polskiego, ponieważ z uporem się nim publicznie posługuje :-) Odpowiedz Link
mary_lu Re: Liz Hurley 09.02.07, 20:10 Zgadzam się, jednak pomyślałam, że szkoda by takiego biuściastego artykułu nie podrzucić na forum. Mam nadzieję, że ogladałaś z zainteresowaniem? :) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Biuściaste celebrities :) 08.02.07, 22:42 Jak sie powtorze, to prosze skasowac post:) Na pewno do malobiusciastych nie nalezy Scarlet Johansson: img.bleskovky.sk/40217.jpg/Scarlett-Johansson.jpg mstar.com.my/cms/storage/images/com.tms.cms.image.Image_d6fad5b6-c0a85062-230be400-5b704164/1/scarlet%201.jpg Odpowiedz Link
maith Scarlet Johansson 09.02.07, 00:14 Scarlet Johansson faktycznie jest jedną z ostatnio bardziej kojarzonych biuściastych aktorek. Odpowiedz Link
kiniorella Re: Biuściaste celebrities :) 09.02.07, 08:47 A dzisiaj w nocy zmarła jedna z "biusciastych playboya" Anna-Nicole Smith www.pudelek.pl/artykul/2109/anna_nicole_smith_nie_zyje/ Odpowiedz Link
ananke666 Tia Carrere 09.02.07, 22:55 Maith mi o niej przypomniała. To ta z "Prawdziwych kłamstw", szwarccharakter w syrenich sukienkach. Piękna i z biustem :) Odpowiedz Link
maith Re: Tia Carrere 10.02.07, 00:13 Scena była super :-) Aczkolwiek jak tak sobie przejrzałam teraz jej zdjęcia naprędce, to jej chyba wówczas ten biust chyba podrasowali ;-) Odpowiedz Link