Dodaj do ulubionych

co to znaczy "rakietowatość" biustonosza?

31.01.07, 20:49
witam, zaczełam czytac to forum, ale nie rozumiem tego terminu... prosze mi
pomóc.
Obserwuj wątek
    • veev Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 20:58
      To nawiazanie do ksztaltu, jaki nadaja piersiom niektore staniki, np. Doreen, o
      ktorej pisze Kasica tu:
      stanikomania.blox.pl/2007/01/Najpopularniejszy-stanik-swiata.html
      Ogolnie - cecha nader niepozadana.

v.
    • besame.mucho Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 21:08
      To znaczy, że stanik sprawia, że Twoje piersi wyglądają jak dwie rakiety gotowe do startu, a nie są zaokrąglone ;-). W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe lub Madonnę z lat 80. Może najłatwiej będzie jak zobaczysz to na przykładach:

img371.imageshack.us/img371/4392/madonnavoguefaceofthe54ia2.jpg
      img371.imageshack.us/img371/4215/marilynmonroenf9.jpg
      • maith Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 21:30
        besame.mucho napisała:
        > W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe

To zdanie nie zabrzmiało zniechęcająco ;-)))

• anna-pia Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 22:20
          maith napisała:

> besame.mucho napisała:
          > > W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe
          >
          > To zdanie nie zabrzmiało zniechęcająco ;-)))

No nie wiem, o ile mi wiadomo, ona nosiła rozmiar odpowiadający aktualnemu 44
          albo 46, miała krótki wzrok i cos tam jeszcze - pewnie platfusa, bo się tak w
          butach kołysała ;p - to może i biust miała nie teges :DDD
          • kasica_k Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 23:23
            Jak najbardziej, nosila 44 (albo 42, 46 to chyba wg francuskiej rozmiarowki ;))
            i byla apetyczna babka, a to co sie obecnie wyrabia z kanonem urody kobiecej to
            o pomste do nieba wola...
          • maith Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:17
            Nadal zdanie "W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe"
            nie jest w stanie zabrzmieć jak problem ;-))
            • besame.mucho Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:21
              Rzeczywiście :)).
              To może "w nim wyobrażasz sobie, że przeistaczasz się w MM, a w rzeczywistości po prostu robisz sobie
              stożki z piersi".
              • veev Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:38
                albo "robi ci stożki z piersi, co w miare dobrze wygladalo tylko u Marylin
                Monroe i to ponad 40 lat temu" ;)

v.
                • maith Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:51
                  Lepiej, lepiej ;-)
    • ananke666 Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 16:01
      Dodam, że rakiety, czyli stożki zwykle wystają z klatki piersiowej jednocześnie do przodu i na boki, czyli biust wygląda, jakby dostał zeza rozbieżnego. Porządny rakietowy stanik zostawi jeszcze na środku pas startowy dla Boeinga.
      Pamięta ktoś siostrę Diesel z "Lęku wysokości" Mela Brooksa?

• anna-pia Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 21:22
        ananke666 napisała:

> Dodam, że rakiety, czyli stożki zwykle wystają z klatki piersiowej jednocześnie
        > do przodu i na boki, czyli biust wygląda, jakby dostał zeza rozbieżnego. Porzą
        > dny rakietowy stanik zostawi jeszcze na środku pas startowy dla Boeinga.

Ananke :)))))
        Kupię sobie Doreen Triumpha, co to Kasica tak w blogu zachwalała :))
        Samoloty to moja pasja :)
        • ananke666 Doreen?! 01.02.07, 23:06
          Doreen ma tak łamaną linię, że spokojnie obleci za F-117 :p Dla miłośniczki samolotów - jak znalazł :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka