drewniana7 31.01.07, 20:49 witam, zaczełam czytac to forum, ale nie rozumiem tego terminu... prosze mi pomóc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veev Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 20:58 To nawiazanie do ksztaltu, jaki nadaja piersiom niektore staniki, np. Doreen, o ktorej pisze Kasica tu: stanikomania.blox.pl/2007/01/Najpopularniejszy-stanik-swiata.html Ogolnie - cecha nader niepozadana. v. Odpowiedz Link
besame.mucho Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 21:08 To znaczy, że stanik sprawia, że Twoje piersi wyglądają jak dwie rakiety gotowe do startu, a nie są zaokrąglone ;-). W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe lub Madonnę z lat 80. Może najłatwiej będzie jak zobaczysz to na przykładach: img371.imageshack.us/img371/4392/madonnavoguefaceofthe54ia2.jpg img371.imageshack.us/img371/4215/marilynmonroenf9.jpg Odpowiedz Link
maith Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 21:30 besame.mucho napisała: > W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe To zdanie nie zabrzmiało zniechęcająco ;-))) Odpowiedz Link
anna-pia Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 22:20 maith napisała: > besame.mucho napisała: > > W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe > > To zdanie nie zabrzmiało zniechęcająco ;-))) No nie wiem, o ile mi wiadomo, ona nosiła rozmiar odpowiadający aktualnemu 44 albo 46, miała krótki wzrok i cos tam jeszcze - pewnie platfusa, bo się tak w butach kołysała ;p - to może i biust miała nie teges :DDD Odpowiedz Link
kasica_k Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 31.01.07, 23:23 Jak najbardziej, nosila 44 (albo 42, 46 to chyba wg francuskiej rozmiarowki ;)) i byla apetyczna babka, a to co sie obecnie wyrabia z kanonem urody kobiecej to o pomste do nieba wola... Odpowiedz Link
maith Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:17 Nadal zdanie "W nim przeistaczasz się w Marilyn Monroe" nie jest w stanie zabrzmieć jak problem ;-)) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:21 Rzeczywiście :)). To może "w nim wyobrażasz sobie, że przeistaczasz się w MM, a w rzeczywistości po prostu robisz sobie stożki z piersi". Odpowiedz Link
veev Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:38 albo "robi ci stożki z piersi, co w miare dobrze wygladalo tylko u Marylin Monroe i to ponad 40 lat temu" ;) v. Odpowiedz Link
maith Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 00:51 Lepiej, lepiej ;-) Odpowiedz Link
ananke666 Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 16:01 Dodam, że rakiety, czyli stożki zwykle wystają z klatki piersiowej jednocześnie do przodu i na boki, czyli biust wygląda, jakby dostał zeza rozbieżnego. Porządny rakietowy stanik zostawi jeszcze na środku pas startowy dla Boeinga. Pamięta ktoś siostrę Diesel z "Lęku wysokości" Mela Brooksa? Odpowiedz Link
anna-pia Re: co to znaczy "rakietowatość" biustonosza? 01.02.07, 21:22 ananke666 napisała: > Dodam, że rakiety, czyli stożki zwykle wystają z klatki piersiowej jednocześnie > do przodu i na boki, czyli biust wygląda, jakby dostał zeza rozbieżnego. Porzą > dny rakietowy stanik zostawi jeszcze na środku pas startowy dla Boeinga. Ananke :))))) Kupię sobie Doreen Triumpha, co to Kasica tak w blogu zachwalała :)) Samoloty to moja pasja :) Odpowiedz Link
ananke666 Doreen?! 01.02.07, 23:06 Doreen ma tak łamaną linię, że spokojnie obleci za F-117 :p Dla miłośniczki samolotów - jak znalazł :p Odpowiedz Link