xseniaw 23.07.07, 15:33 Natrafiłam na coś takiego. Może którąś to zainteresuje :) www.cedesign.com/familyphotos/sewing/lingerie/Curves/index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heliamphora Re: szycie biustonosza 23.07.07, 16:45 Idea fajna (chociaż sama w życiu bym się za coś tak skomplikowanego nie wzięła) ale ten stanik - zwłaszcza na pierwszych dwóch zdjęciach - kobita ma za ciasny (za małe miski). Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: szycie biustonosza 23.07.07, 18:43 I ma tragiczne cięcie miski :( Nigdy w życiu czegoś takiego! Brzydkim stanikom mówimy zdecydowane "nie". Odpowiedz Link
xseniaw Re: szycie biustonosza 24.07.07, 08:58 owszem staniki mnie się też nie spodobały ale jak na razie jest to jedyna stona z wykrojami biustonoszy którą udało mi się znaleźć :) Odpowiedz Link
turzyca Re: szycie biustonosza 24.07.07, 10:21 A musi byc strona? U mnie po domu paletala sie ksiazka majaca tytul mniej wiecej "Kroj odziezy damskiej" i tam byly ogolne wzory na wszystko. Lacznie z kilkoma rodzajami stanikow. Odpowiedz Link
xseniaw Re: szycie biustonosza 24.07.07, 13:46 już szukam książki :) bo szczerze mówiąc to w odwiedzonych ostatno 15 księgarniach nie mieli NIC Odpowiedz Link
xseniaw Re: po angielsku 25.07.07, 09:08 taa podręcznik koszutjący w USA 75 Dolarów - dzięki :) Odpowiedz Link
turzyca Re: szycie biustonosza 24.07.07, 20:50 Tej pozycji musialabys szukac po antykwariatach. Ale przeszlabym sie do ksiegarni, w ktorej mozna kupic podreczniki do zawodowek, i poszukala podrecznika do zawodowki krawieckiej. Odpowiedz Link