wiedzma30 11.09.07, 23:29 Wkleilam linki do Waszego/naszego forum na inne kobiece fora. Efekt? Hmmm... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11918&w=68816931&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=68816521&v=2&s=0 Ale to dopiero poczatki :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_gneskka Re: Rozeslalam "wici" ;))) 11.09.07, 23:55 Wiedzma30, biegiem podrzuć tam linka do Biustów Tygodnia - nie ma lepszych przykładów na to "jak biustonosz może zmienić sylwetkę" ;) Odpowiedz Link
mauzonka Re: Rozeslalam "wici" ;))) 12.09.07, 01:15 Ale niektóre komentarze na tych forach rozbrajają: - dobra wiadomość: istnieją minimizery; - piersi to cześć ciała jak każda i powinien zajmować się nią mąż. Zabawne;) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Rozeslalam "wici" ;))) 12.09.07, 02:09 No coz, rozne jest podejscie ludzi do swych czesci ;) Wole nie mowic mojemu M ze mam czesc ciala, ktora tylko on powinien sie zajmowac ;)) Odpowiedz Link
maheda Są takie kobiety, 12.09.07, 10:45 które przestają się sobą zajmować, zwłaszcza po ślubie. To są te od papilotów i rozdeptanych kapci. Ich naprawdę nie da się nauczyć prawidłowego doboru staników, butów, fryzury, i tak dalej, bo ich to nic nie obchodzi. To są te, które założą to, co jest modne, a nie to, w czym wyglądają dobrze. Nie przejmuj się. :) Odpowiedz Link
limonka_01 Re: Rozeslalam "wici" ;))) 12.09.07, 12:41 wiedzma30 napisała: > Wole nie mowic mojemu M ze mam czesc ciala, ktora tylko on powinien sie zajmowac ;)) To jest dość okrutny pogląd dla dzieci w wieku wczesnoniemowlęcym. Odpowiedz Link
szerida Re: Pesymizm 12.09.07, 10:38 Wiedzma szkoda dnia na pesymizm, uśmiechnij się i dalej rozsyłaj wici. Mnie tam nie szkoda czasu na biust, nogę, czy też szare komórki, zatem kolejna maniaczka dołącza do waszego grona:-)))) Opowiadam koleżankom o forum i patrzą na mnie jak na ufoludka, jednocześnie komplementując, że mam niezły biust:-) Może przekonam je, że dobry biustonosz czyni cuda:-) Mój ślubny nawet się kształci i wciąga, więc... więcej optymizmu :-) Pozdrawiam ciepło:-) Odpowiedz Link
veev Re: Pesymizm 12.09.07, 13:34 spokojnie, kropla drazy skale ;) ja od dawna mam wsrod znajomych opinie "tej ze swirem stanikowym, co kazda rozmowe sprowadzi do tego tematu", ale powoli widze zmiany, coraz wiecej moich kolezanek pyta mnie o opinie i rady i tez coraz wiecej nosi wlasciwe rozmiary. a niektore regularnie zagladaja na forum i stanikomanie :) v. Odpowiedz Link
zzagi Re: Rozeslalam "wici" ;))) 12.09.07, 11:10 dokladnie jezeli choc jedna kobieta wejdzie i sie nawroci dzieki naszym linkom to juz jest sukces!... drobnymi kroczkami ;) Odpowiedz Link
gama2003 Re: Rozeslalam "wici" ;))) 12.09.07, 14:21 A mnie sie to haselko podoba-z wypowiedzi kogos na tamtych forach- ,,- Kursy dobierania stanika powinny byc obowiazkowe, prawnie nakazane. Ot co! .. ,,- moze ktos to wezmie na plakaty wyborcze;-))))))))) Odpowiedz Link