limonka_01 06.10.07, 11:38 Ja tutaj trafiłam przez wyszukiwarkę z forum gazetowego. Szukałam informacji o słynnym sklepie na Grochowskiej. A jaka była Wasza droga do forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda-fl Re: Moja droga do forum 06.10.07, 11:40 A ja z Wizażu :) Trafiłam na wątek o większych biustach, tam był podany link do Lobby, weszłam i zostałam na dłużej :D Odpowiedz Link
greylin Re: Moja droga do forum 06.10.07, 13:46 ja też z wizażu. Szukałam czegoś o kosmetykach i rzucił mi się w oczy wątek zdesperowanej nastolatki jak zmniejszyć biust. A tam któraś zamiast zmniejszania poradziła lepszy stanik i to forum :) Odpowiedz Link
maheda A ja się kiedyś nudziłam w domu 06.10.07, 11:43 Sprawdzałam, co to są fora gazetowe i czym to się je, wlazłam na forum rozwodowe, potem w Niełatwe miłości, a później gdzieś jeszcze w kobiece fora, zobaczyłam cudną nazwę "Lobby Biuściastych", stwierdziłam, że to być może coś dla mnie... i wtopiłam ;) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Moja droga do forum 06.10.07, 11:48 Ja kiedyś przeglądając wiadomości na stronie głownej gazety kątem oka wypatrzyłam napis "Dla Biuściatych", a że oczywiście był to jeszcze okres minimajszajsów triumphowskich i innego świństwa, to bardzo się ucieszyłam, jak zobaczyłam miejsce, gdzie poleca się inne rzeczy niż takie wynalazki. I zostałam :). Odpowiedz Link
kryklu Re: Moja droga do forum 01.03.08, 15:28 I ja dokładnie tak samo :) I wsiąkłam :) I jestem szczęśliwa :) I uszczęśliwiłam kilka babek w najbliższym otoczeniu :) och, potęga przypadku ! Odpowiedz Link
h4szi Re: Moja droga do forum 12.08.08, 21:30 Przez wyszukiwarkę. Byłam zdesperowana i szukałam jakiegokolwiek sposobu na upakowanie w coś mojego biustu. I Lobby było jednym z rezultatów wyszukiwania ^^ Odpowiedz Link
szamponetka1 Re: Moja droga do forum 13.08.08, 10:41 Ja tak samo - w trakcie karmienia biust rozrósl mi sie do monstrualnych dla mnie rozmiarów 34 G :)i nie mogłam nigdzie niczego znaleźć - to było grubo ponad rok temu - i tak zostalo. Przychodzę do pracy, odpalam kompa i pierwsze gdzie się loguję to na Lobby ;-> Odpowiedz Link
yaga7 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 11:49 Chyba przez niusy i grupę urodową pru :) I chyba przez Zazullę, która podala gdzieś w jakimś poście linka. A przynajmniej tak mi się kojarzy - w końcu to daaawno było ;) Odpowiedz Link
gama2003 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 11:52 Poczytywałam gazetę,i z nudow weszłam na forum, po nitce do kłębka- do Biuściastych a że byłam świeżo po nieudanym i opłakanym w fotograficzne skutki występie na weselu z wylewnym dekoltem.... Odpowiedz Link
nathd Re: Moja droga do forum 03.09.08, 11:49 Mi koleżanka podesłała linka do stanikomanii (zebym sobie poczytyła, że staniki kupowane na bazarku niszczą biust) a potem ze stanikomanii do lobby :) Odpowiedz Link
angella456 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 11:53 Rzuciła mi się w oczy intrygująca nazwa na liście forów prywatnych w dziale "Kobieta". Odpowiedz Link
czarna.czajka Re: Moja droga do forum 06.10.07, 12:00 Przez wyszukiwarkę, pytałam o pielęgnację biustu:) Odpowiedz Link
aadrianka Re: Moja droga do forum 06.10.07, 12:55 forum na trojmiasto.pl i posty mary lu:) Odpowiedz Link
bathilda Re: Moja droga do forum 06.10.07, 12:55 Przez sygnaturkę którejś z dziewczyn. Nie pamiętam której ale dziękuję. Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 13:03 Pierwszy raz przylazłam tu ponad rok temu i nawet nie jestem w stanie teraz stwierdzić w jaki sposób (ale duża szansa, że przez jakiś link w komentarzach do artykułu o RM albo łażąc z nudów po forach gazetowych). A wsiąkłam w czasach ostrej depresji i braku zajęcia na początku tego roku (forum podziałało jak dobra psychoterapia :). Odpowiedz Link
kasica_k Re: Moja droga do forum 06.10.07, 13:10 kasiamat00 napisała: > Pierwszy raz przylazłam tu ponad rok temu i nawet nie jestem w > stanie teraz stwierdzić w jaki sposób To tak jak ja, za nic nie moge sobie przypomniec, jak tu trafilam :) Na pewno nie z głównej strony forum, na pewno nie z innego forum poza gazeta (ewentualnie z usenetu). Wieki temu bywałam na forum Uroda, więc może stamtąd :) Odpowiedz Link
carmelli Re: Moja droga do forum 06.10.07, 13:34 ja tak jak maheda i większość dziewczyn, właściwie przypadkiem nazwa rzuciła mi się w oczy w stanie lekkiej depresji i pomyślałam, że może tu się dobrze poczuję DZIĘKUJĘ! Pomogło jak najlepsza terapia!!:)) Odpowiedz Link
martvica Re: Moja droga do forum 06.10.07, 14:13 Ja na forum gazety siedzę od hohoho, a tutaj... chyba wisiało gdzieś na górze, to wlazłam z ciekawości i wsiąkłam :) Gdyby nie Lobby, pewnie dalej bym klęła na 75D z którego biust wylewa mi się górą, nie wpadłabym na 70E, a już o przemyśliwaniu nad 65G nie wspomnę :D Odpowiedz Link
origami_21 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 15:07 Ja podobnie jak maheda i carmelli buszowałam po forach gazetowych i tak mnie ta nazwa "natchła" żem tu wlazła i wsiąkła w temat. No tak już prawie roczek zleciał:) Odpowiedz Link
maith Re: Moja droga do forum 06.10.07, 15:29 To było już dawno, ale pamiętam dokładnie :) Desperacko przeszukiwałam internet pod kątem 75F, ubrań na duży biust itp. Próbowałam znaleźć coś, co byłoby choć odrobinę ładne. I nagle jak olśnienie trafiłam na coś, co się wtedy jeszcze nazywało chyba właśnie "dla biuściatych", nie wiem, na której stronie googla, 40-tej? 50-tej? ;) Odpowiedz Link
prazanka2 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 16:18 Ja tak samo jak Maith, w ataku desperacji, po bezowocnej wedrowce po naziemnych sklepach, szukalam w googlu czegos na duzy biust i znalazlam.... Bylo to wiosna ubieglego roku, jeszcze nie bylo lobby, bylo chyba tylko biusciatych ... I zostalam, bardzo lubie to forum. Odpowiedz Link
temperka Re: Moja droga do forum 06.10.07, 16:07 Nie pamietam przez które forum, ale był wątek o biustach w stylu co zrobić aby ładnie wyglądał i ktoś podał linka do forum. No i jestem. Odpowiedz Link
ananke666 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 16:11 Ja trafiłam jakąś strasznie pokrętną drogą, zaczęłam od google a potem ze strony na stronę i jakoś tu przypadkiem wdepnęłam. Za to pamiętam swoją radość, kiedy ujrzałam spis treści... wszystko co trzeba tam było :D Odpowiedz Link
annnullla Re: Moja droga do forum 06.10.07, 16:33 a mnie któraś z dziewczyn zostawiła linka do Lobby pod artykułem na broszka.pl. Jestem jej za to dozgonnie wdzięczna:))) Odpowiedz Link
bianna Re: Moja droga do forum 06.10.07, 18:24 Pobyt tutaj to efekt nudów w pracy :) Aczkolwiek długo trwało zanim z pewną taką nieśmiałością odważyłam się zaglądnąć...Te kompleksy... Odpowiedz Link
patja12 Re: Moja droga do forum 06.10.07, 19:16 Trafiłam tu przez... tatę :)) Obejrzał "Jak dobrze wyglądac nago" i mówił o małych obwodach i dużych miskach. Tknięta tym weszłam na mydziewczyny.pl, w wątek o biuście. Tam natknęłam się na wysyp postów Mahedy... i wyczytałam o Stanikomanii, a stamtąd niedaleko do Lobby :D Odpowiedz Link
anna-pia Re: Moja droga do forum 06.10.07, 22:30 Przez sygnaturkę znajomej z innego forum - l.e.i; kiedyś miałam dużo czasu, to patrzyłam, do czego wiodą sygnaturki dziewczyn, a jak zajrzałam, to mnie zatchnęło i juz zostałam :) Odpowiedz Link
irtardo Re: Moja droga do forum 07.10.07, 09:09 Ja nie będę oryginalna - na innym forum, w wątku o piersiach któraś z Pań, zostawiła link do Lobby. Ponieważ z zasady klikam we wszystkie linki weszłam, porozglądałam się trochę, obejrzałam Stanikomanią (na czytanie przyszedł czas później :)) i uznałam, że macie rację. :) Odpowiedz Link
madzi1 Re: Moja droga do forum 07.10.07, 09:16 Ja trafiłam z forum Małego Biustu :) Narazie początkująca jestem, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link
szarsz Re: Moja droga do forum 07.10.07, 19:07 A ja z pierwszej strony forum gazety. Tytuł mnie zaintrygował, uznałam, że to coś dla mnie :) Odpowiedz Link
ika5 Re: Moja droga do forum 07.10.07, 19:25 kiedys na stronie glownej " forum.gazeta" pokazal si e link do forum biusciastych -> weszłam ->poczytalam -> zmierzylam sie ->kupilam pierwszy stanik w nowym rozmiarze....i prawie sie poplakalam ze szczescia. Jestem tu od marca . Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. :) Odpowiedz Link
elayne_trakand Re: Moja droga do forum 07.10.07, 21:40 Czytałam jakiś wątek o R@ i tam był link do innego wątku a w tym drugim wlazłam po czyjejś sygnaturce ale to było wieki temu (jakieś 3 lata? ) i wtedy forum chyba inną nazwę nosiło? Odpowiedz Link
zazulla Re: Moja droga do forum 07.10.07, 23:31 Kupowalam Fantasie Belle od Dudzinki i przy okazji dostalam od niej link do forum. Przy okazji odkrylam cos takiego jak fora na gazecie :) Odpowiedz Link
brethil4 Re: Moja droga do forum 10.10.07, 18:34 Ja podobnie jak limonka szukałam informacji na temat sklepu na Grochowskiej i przy okazji znalazłam to forum, z czego się bardzo cieszę:) Odpowiedz Link