Dodaj do ulubionych

Podziękowanie

13.11.06, 14:57
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować 497 osobom które oddały głos na moją
kandydaturę. Dziękuję również wszystkim głosującym za współudział w
demokratyzacji życia w Piechowicach. Mam głęboką nadzieję, że przyszła Rada
Miasta wspólnymi siłami zmieni oblicze naszej małej ojczyzny.
Adam Spolnik
Obserwuj wątek
    • 69iwona Re: Podziękowanie 13.11.06, 16:05
      Mam nadzieję, że te pańskie 497 głosów będzie w II turze la Pana koleżanki Zosi.
      Jak Pan przekona tych ludzi do tego?
      • browns6 Re: Podziękowanie 13.11.06, 17:29
        gratuluję wysokiego poparcia panie Adamie i dziękuję że Pan dostrzega swoich
        wyborców jako pierwszy ,czego nie zrobiła pani ZG ,która pisze dużo na tym forum
        lecz szkoda tylko ,że anonimowo.Z tezą o pewności przelania głosów na panią ZG
        bym się nie zgodził.W wobec zaistniałej sytuacji stawiam na odbudowe morale SE
        przy silnej odbudowanej nowej Radzie Miasta.Bez opijusów przy boku wierzę że ten
        człowiek stanie znowu na nogi a nowa rada zrobi wreszcie porządek i zajrzy do
        wielu akt,etatów,zarządzeń itp.Popatrzą sobie w oczy i zrozumią że czas zacząć
        prowadzic ,,gospodarne miasto,,Jest jeszcze kilka powodów dla ,których nie oddam
        głosu na panią ZG ale o tym może trochę póżniej.
        pozdrawiam wyborca Adama S.
        • piechow Re: Podziękowanie 13.11.06, 17:33
          Ciekaw czy jesteś jedynym tak myślącym mieszkańcem czy jest jeszcze choć jeden
          taki . Większość i to przeważająca zagłosuje na p. Grabias
          • browns6 Re: Podziękowanie 13.11.06, 17:37
            demokracja.każdy ma swoje zdanie i uszanujmy to
            pozdrawiam
            • piechow Re: Podziękowanie 13.11.06, 17:39
              Oczywiście masz rację że tak jest w demokracji ciekawi mnie tylko jak wiele
              osób myśli tak jak Ty
              • mgr12 Re: Podziękowanie 13.11.06, 18:07
                piechow i co ty tu znowu kombinujesz. Niekombinuj miły(a) niekombinuj.
                • alif5 Re: Podziękowanie 14.11.06, 07:50
                  Panie Adamie.Gratuluję .Obecne władze będą miały możliwości(tak przynajmniej
                  jest wszędzie nagłaśniane) pozyskiwać spore środki unijne na inwestycje,co
                  oznacza,że w mieście może się coś dziać nie tylko przy okazji kampani
                  przedwyborczych.Mam nadzieję,że Pana pomysły i doświadczenie w tym zakresie
                  przyniosą Piechowicom nie mniejsze korzyści niż Pana niedoszłe «
                  burmistrzowanie ».Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.
        • tigi21 Re: Podziękowanie 14.11.06, 23:33
          browns6 czy Ty naprawdę sądzisz, że obecny burmistrz przy nowej (świetnej
          zresztą) Radzie przejdzie cudowną metamorfozę, swoiste catharsis? Gratuluję
          naiwności. Szkoda każdego dnia, który musiałaby przepracować nowa rada z tym
          panem.To jest dorosły człowiek, w czasie swojej kadencji otrzymywał wiele
          bezpośrednich sygnałów, że lekceważy ludzi i ich demokratyczne prawa, a jednak
          szedł w zaparte. A teraz co, odrodzi sie jak feniks z popiołów? czysty jak łza?
          To niepowazne.
          • chester_74 Re: Podziękowanie 15.11.06, 02:30
            A co to jest "catharsis"???
            • tigi21 Re: Podziękowanie 15.11.06, 17:36
              do chester_74- oczyszczenie
        • unipop1 Re: Podziękowanie 14.11.06, 23:44
          browns coś się tak zawziął na te podziękowania, a raczej ich brak ze strony
          innych kandydatów? A sprawdziłeś czy pan Ejnik podziękował na forum swoim
          wyborcom?
        • domcia05 Re: Podziękowanie 15.11.06, 00:09
          Komentarze na tym forum ,dotyczące, szczególnie ostatnio, kandydujacych, są tak
          niskiego lotu jak wypowiedzi urzędującego burmistrze.Nie mam pojęcia dlaczego
          oczekujesz np. od p.ZGB, że właśnie tutaj,gdzie niejednokrotnie ją obrażano,
          bedzie dziękowała swoim wyborcom?????Sądzisz, że wszyscy głosujący na nią
          czytaja te komentarze????Pomimo tego ,co ty sądzisz, ja wiem , że jest to
          kobieta z klasą i jej elektorat napewno te podziękowania zobaczy lub usłyszy,
          już bardzo niedługo
      • sowa06 Re: Podziękowanie 15.11.06, 19:17
        Serdeczne gratulacje naleza sie STOWARZYSZENIU PIECHOWICE, ktore wprowadzilo
        5 nowych RADNYCH, a ONI maja szanse wprowadzic radykalne zmiany w naszym
        Miescie. GRATULACJE Panowie !!!

Przy okazji rowniez serdecznie chcialam pozdrowic i pogratulowac
        wygranej p. W.Leszczyka. Cieszymz sie, ze zostal Pan RADNYM w Jeleniej
        Gorze, szkoda ze nie w Piechowicach. GRATULUJE !
    • dinow Re: Podziękowanie 14.11.06, 11:28
      Zgadzam się w 100% z browns6
    • tojahehe Re: Podziękowanie 16.11.06, 15:10
      mam pytanie czy teraz jako osoba publiczna zaczniesz adam_s3 przestrzegac prawo
      i prowadzac swojego pieska zgodnie z prawem w kagancu na pysku czy dalej mam
      Tobie zwracac uwage ?
      • adam_s3 Re: Podziękowanie 16.11.06, 18:00
        Labradory należą do rasy psów pozbawionych agresji. Oczywiście biorę sobie do
        serca uwagi "tojahehe" i złożyłem zamówienie na specjalny silikonowy kaganiec
        dla labradorów. Na uwagę zasługują psy, które "niby" bezpańsko biegają po
        ulicach narażając rowerzystów na wielki stres, a na ul.Nowotki jest ich
        wyjątkowo dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka