madzi1 03.11.07, 15:02 www.bramora.com/ Zancie ten sklep? Mają fajne ceny. Ciekawa jestem jak jest u nich z kontakem i ile się czeka na paczkę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agastrusia Re: Bramora 03.11.07, 15:22 nawet mają pełną rozmiarówke - przynajmniej w tabelce ;-P Odpowiedz Link
alxandra Re: Bramora 03.11.07, 20:52 Moge z czystym sumeiniem polecić. Zamówiłam u nich dwa biustonosze, przyszły po tygodniu. Odpowiedz Link
charm Re: Bramora 06.12.07, 10:54 agastrusia napisała: > nawet mają pełną rozmiarówke - przynajmniej w tabelce ;-P Szkoda, że tylko w tabelce :-( Odpowiedz Link
jaagna Szybka dostawa 08.11.07, 16:38 Złożyłam zamówienie 3 listopada (sobota), w 5.11 w poniedziałek wysłali, a dziś (czwartek) mam w domu staniczek. Mała uwaga: zdjęcia nie zawsze pokazuja sprzedawany model, tzn. na zdjęciu był staniczek Tango plunge (piękny kolor jade!!!), a dostałam zwykły Tango II. Ale też może być, bo kolor obłędny :-)))) ---------------------------------------------------------- Otóż w każdej parze skarpetek jest jedna bardziej agresywna. I ta agresywna zagryza słabszą - cała tajemnica. Odpowiedz Link
bouillabaisse perypetie 06.12.07, 10:35 Opis moich perypetii z tym sklepem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=72425002&a=72425002 Generalnie: nie polecam :( Odpowiedz Link
lunyxa Bramora :( 08.12.07, 23:38 Zamówiłam czerwonego Aragona Masquerade i jestem zLOLowana: 3 grudnia złożyłam zamówienie, 5 zjadło mi 180zł z konta, 4 na stronie pojawiła się informacja "DELIVERED - not delivered" i myślałam, że jest dobrze, że wysłali paczkę, tyle że jeszcze nie dotarła i potem status się zmieni na delivered - delivered czy cuś. A dziś patrzę na konto bankowe i oczom nie wierzę, wróciły pieniądze wraz z kosztem przesyłki! (i to o 2zł mniej przez wahania euro :P). Nie mam pojęcia co jest grane, czyżby okazało się, że nie mają tego Aragona, czy jak... Jeśli tak, to zamorduję paskudy z tego sklepu za brak szacunku do czasu i nerwów klienta. Muszę napisać do nich maila, ale zaczekam jeszczę parę dni, może paczka jednak przyjdzie, bo minęły dopiero 4 dni robocze. Czy możecie zdradzić co wyświetla się w statusie zamówienia po wysłaniu od nich paczki? Też miałyście Delivered not delivered? Odpowiedz Link
kaemka Re: Bramora :( 14.01.08, 20:22 Miałam tak samo. 1 stycznia złożyłam zamówienie, zaraz siągnęli mi pieniądze z konta.4 stycznia niby wysłali, a dziś, gdy coraz bardziej niecierpliwie czekałam na moją przesyłkę, zobaczyłam na moim koncie zwrot pieniędzy, nota bene dokonany tego samego dnia co wysyłka. Zamówionego przeze mnie modelu już nie ma na ich stronie. Jestem w stanie to zrozumieć, ale dlaczego mi tego nie napisali, tylko cichcem zwrócili kasę. Odpowiedz Link
bathilda Re: Bramora :( 15.01.08, 09:15 Kurcze ja też czekam już tydzień - kasa zdjęta, status "delivered" a stanika brak. Oj buuuu. Odpowiedz Link
bathilda Szlag mnie trafi 15.01.08, 14:04 Napisałam do nich i dostałam taką odpowiedź. "I am sorry but your order was not processed as we are having difficulty in processing overseas credit cards and therefore we are unable to send you your goods. Apologies for any inconvenience caused." Zeby ich jasna cholera. Kase wzięli, stanika nie wyślą, ale siedzą jak mysz pod miotła aż sie nie spytam. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Szlag mnie trafi 15.01.08, 14:15 Zaraz, zaraz. Przecież zdjęli kasę, więc gdzie te "difficulties"? Niech zwrócą w takim razie! Odpowiedz Link
bathilda Re: Szlag mnie trafi 15.01.08, 14:20 Napisałam, że jestem "surprised if not disappointed" że nikt mnie nie poinformował i żeby mi napisali co mają zamiar w związku z tym zrobić. Kurcze a tak się cieszyłam - Daisy w moim rozmiarze za 10 EUR ... Odpowiedz Link
lunyxa Re: Szlag mnie trafi 15.01.08, 16:32 Kasę zwrócą na pewno (mi zwrócili), ale właśnie też nie rozumiem jakie mają trudności skoro pieniądze schodzą z konta. W takim razie gdzie znikają i skąd wracają? Pewnie z czarnej dziury. Ostatnio wysłałam do nich pytanie, czy wciąż mają problemy z płatnościami, ale nie odpisali mi, więc biorę to za odpowiedź twierdzącą. Szkoda:( Odpowiedz Link