mauzonka Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 20.11.07, 15:18 Primo, zaczynają od 32, ale powiedzmy, że da się przeżyć:) Ale secundo: ceny? Przeceny droższe niż w brastopie, a w rozmiarze przykładowo 32G mają dokłądnie taką samą ofertę jak brastop. Średnio o 5 funtów wyższe ceny! Odpowiedz Link
dadaczka Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 20.11.07, 15:53 ale mają antoinette biustonosz, który mi się bardzo podoba: www.becheeky.com/acatalog/Antoinette__Bandeau___Bra_by_Panache.html a którego jakoś nie mogę namierzyć gdzie indziej i majtki do emeralda - w tej samej cenie akurat co w bravissimo. stąd moje pytanie... Odpowiedz Link
bathilda Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 20.11.07, 15:59 mauzonka napisała: > Primo, zaczynają od 32, ale powiedzmy, że da się przeżyć:) No co Ty, mają też 30 B ;-p Odpowiedz Link
dadaczka Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 20.11.07, 16:45 najważniejsze, ze mieli antoinette 34G :P zamówiłam, ściągneli z karty od razu, zobaczymy jak pójdzie z realizacją No, przymierzałam się, przymierzałam, w koncu zamówiłam za granicą. Bo poza e-bayem to moj pierwszy zagraniczny zakup... Miało być na undercover, bo tam takie rozne ciekawostki mają, ale zniechęciły mnie złe doświadczenia dziewczyn Odpowiedz Link
yaga7 Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 20.11.07, 16:48 daj koniecznie znać jak się sprawia ten stanik, bo tez mam na niego chrapkę :) No i jak się sprawia sklep, też daj znac, oczywiście. Ja z tej serii zamówiłam sobie gorset (a co, raz się żyje ;) ) i własnie czekam :) Odpowiedz Link
dadaczka Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 20.11.07, 17:23 Oj, gorset też mnie kusi. Ale z praktyki wiem, ze raczej zalegają u mnie w szafie i ładnie szafa z nimi wygląda ;-) więc wolę biustonosz. O sklepie mogę na razie powiedzieć tyle, że bardzo szybko zareagowali na pytanie dotyczące rejestracji. Odpowiedz Link
sheena777 ale przesyłka do polski tylko 3Ł 11.09.08, 10:49 ...a w brastopie 5Ł. i pakują w takie śliczne materiałowe woreczki bez dodatkowej opłaty. właśnie odebrałam antoskę masquerade i polecam szybkość dostawy :):) Odpowiedz Link
dadaczka Bardzo polecam!! 26.11.07, 11:30 Dostawa od zamówienia - tydzień. Bardzo dobry kontakt, pisałam w sprawie rejestracji, dostałam odpowiedz jeszcze tego samego dnia, przesyłka ślicznie zapakowana, bielizna w atłasowym woreczku i jeszcze zapakowana w bibułkę i obsypana cekinkami-czerwonymi serduszkami (to akurat trochę uciążliwe, bo teraz je wszędzie znajduję). Dodatkowo gratis - stringi lepela :-) A bielizna... Yaga, ten antoinette masquerade to jest cudo! Ale jakie... Piersi podniesione i zebrane, jabłuszka to mało powiedziane, trzyma cudnie, wykończenie równie cudne, każdy detal. Po prostu miłość od pierwszego wejrzenia, mój faworyt :-)))) Może więc nie na każde zakupy, ale na specjalne: polecam www.BeCheeky.com z bardzo czystym sumieniem ( i w ogóle dzisiaj mam dzień spełniania bieliznianych marzeń, dostałam też szmaragdowe masquerade z bellisimy - też jest cudne, zwłaszcza, że z becheeky jednoczesnie przyszły majtki - no cudnie, no.. Ale antoinette jest nie do pobicia. Jedyne czego żałuję, to że nie miałam tak pięknej bielizny, jak biegałam na rozbierane randki, i byłam o 10 kg zgrabniejsza ;-)) Mąż nie doceni... ;-)) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Bardzo polecam!! 26.11.07, 11:49 a powiedz mi jeszcze, czy rozmiarowo ten Antoinette jest normalny? Bo gdzieś czytałam, że Masquerade ma rózne te miski, raz mniejsze (ponoć Aragon), raz większe (zeszłoroczny Satin Chic), więc jak oceniasz Antoinette? I tak zachęcasz, że pewnie kupię, aczkolwiek założyłam sobie szlaban na staniki, bo mam ich za dużo. Natomiast czekam na gorset i jeżeli też będę tak zachwycona, to będzie super. A może zdjęcia do galerii podeślesz? :) Odpowiedz Link
dadaczka Re: Bardzo polecam!! 26.11.07, 12:25 ja teraz zamawiam 75G standardowo i ten jest jak najbardziej OK. Wiesz, koncept (koronka na takim bezowym, satynowym chyba materiale, jest jak w chantilly). Ale fason zupelnie inny - to rzeczywiscie rodzaj bandeau, fiszbiny ukryte w materiale, ale wszystko bardzo fajnie wykonane, ramiączka z aksamitu, regulacja w 1/3 z tyłu. Bardzo ładnie trzyma, to jest jego podstawowa zaleta. Do tego jakieś bajerki, typu koraliki itp. Co do szlabanu, ja też sobie własnie go siłą narzuciłam, żeby nie kupić białege masquerade w tym nowym sklepie ;-) A do galerii: jakby mnie miał kto obfocić, to tak, ale nie mam fotografa chętnego. No i cierpię na chroniczny i bardzo bolesny brak czasu. Ale jeśli mi się uda (może zdjecie w lustrze?) to wyślę Odpowiedz Link
yaga7 Re: Bardzo polecam!! 26.11.07, 13:14 ja chyba i tak już nie mam go gdzie kupić, bo na becheeky było 34F a teraz im zostało tylko 34FF a to może być duże. trudno, poczekamy, zobaczymy. aksamitka, powiadasz. mrau ;) I trzymam kciuki, aby jednak udało Ci się znaleźć czas na foty do galerii :) Odpowiedz Link
yaga7 kolejne pytanie :) 26.11.07, 15:56 Własnie odebrałam swój gorset z poczty :))) Mierzyć, nie mierzyłam, ale mam pytanie - czy ten stanik też jest z takiej gąbeczki na której jest koronka? Bo aksamitne ramiączka i koraliki też są ;)) Odpowiedz Link
dadaczka Re: kolejne pytanie :) 26.11.07, 16:02 tak, też jest "gąbka" (w cudzysłowiu, bo to taka bieliźniarska gąbka). Przyjrzałam się, tu jest koronka na gąbce, w chatilly na satynie. Bardzo jestem ciekawa Twoich odczuć co do gorsetu i jak leży - bo ja jeszcze z szoku (pozytywnego) nie wyszłam po założeniu biustonosza ;-). Opisuj! ;-) Odpowiedz Link
yaga7 Re: kolejne pytanie :) 26.11.07, 16:08 Muszę poczekać aż wróci Luby, bo ja się sama w gorsecie nie zapnę ;)) Na razie wstępne odczucia są takie, że jest bardzo ścisły i nie wiem, czy obwód 36 nie byłby lepszy. Ale może tylko tak mi się wydaje. No i jest strasznie wydekoltowany ;))) Na pewno opiszę w wątku gorsetowym po przymiarce :) Odpowiedz Link
yaga7 i jeszcze jedno :) 26.11.07, 16:17 Czy możesz zmierzyć obwód w Twoim staniku? bez rozciągania i przy rozciągnieciu? dzięki wielkie :) Odpowiedz Link
dadaczka Re: i jeszcze jedno :) 26.11.07, 16:27 przed rozciagnięciem ok 70cm, po rozciagnięciu (na tyle, na ile dałam radę sama) 83 cm. Odpowiedz Link
dadaczka Re: i jeszcze jedno :) 26.11.07, 16:28 i jeszcze jedno - zapięcie na 3 haftki, regulacja 3 stopniowa zapięcia. Odpowiedz Link
dadaczka Re: i jeszcze jedno :) 26.11.07, 16:29 wiesz, jak tak na niego patrzę na spokojnie, to taki ładny mi się nie wydaje. Ale jak go założyłam... Oczy mi się zaśmiały. Odpowiedz Link
yaga7 Re: i jeszcze jedno :) 26.11.07, 16:33 dzięki wielkie :)) Czyli wynika z tego, że gorset jest bardziej ścisły od stanika, ale że mam dobry rozmiar, a nie za mały - co też podejrzewałam ;) Mam zgryz - wymieniać na obwód 36, czy schudnąć ;)) Odpowiedz Link
yaga7 też polecam :)) 06.12.07, 13:49 Ja jako gratis dostałam czerwoną torebusię - co prawda nie wiem, co z nią zrobię, ale jest słodka ;) Szkoda, że wysyłają w kopercie, a nie w pudełku, ale w środku bielizna jest ślicznie zapakowana :) A teraz idę mierzyć ;) Odpowiedz Link
zuzaneczka1 Re: co oni napisali?? 20.04.08, 14:35 Planuję tam zakupy, czy jakaś dobra dusza mnie poratuje i przetłumaczy co oni tu napisali?? :Sign up and be entered in our monthly prize draw for £30 of lingerie! ------- Odpowiedz Link
mauzonka Re: co oni napisali?? 20.04.08, 14:55 "Sign up and be entered in our monthly prize draw for £30 of lingerie!" --> Zarejestruj się i weź udział w comiesięcznym losowaniu nagrody w postaci 30 funciaków w bieliźnie [nie wiem, czy nagroda to jakiś bon 30 funtów na zakupy, czy też po porstu bielizna warta 30 funtów]. Odpowiedz Link
zuzaneczka1 Re: co oni napisali?? 20.04.08, 16:21 mauzonka napisała: > "Sign up and be entered in our monthly prize draw for £30 of lingerie!" -- > > Zarejestruj się i weź udział w comiesięcznym losowaniu nagrody w postaci > 30 funciaków w bieliźnie [nie wiem, czy nagroda to jakiś bon 30 funtów na zakup > y, czy też po porstu bielizna warta 30 funtów]. Slicznie dziękuję!:) myślałam co prawda, ze gratis wysyłka ale bielizna za friko też byłaby mile widziana...:)) Odpowiedz Link
monika3411 Re: też polecam :)) 20.04.08, 14:58 A dlaczego nie ma miseczek H? :-((( Uwielbiam takie zapakowanie jakie opisujecie... Chyba dla tego opakowania wykorzystałabym niecnie kartę męża, no ale jak nie ma 34H to idę płakusiać w poduszkę ;-( Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 07.09.08, 15:37 Wlasnie tam zamowilam (nigdzie indziej nie moglam znalezc antoski czarno-czerwonej powyzej F). Wzielam 34FF najwyzej bede wymieniac Odpowiedz Link
sheena777 antośka 32G 11.09.08, 10:57 jak to nie ma powyzej F? włansie mam na sobie przybyłą przed 10 minutami antośkę 32G i jest FANTASTYCZNA! :D:D:D:D Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: antośka 32G 11.09.08, 12:13 W dopasowanej nie bylo, w paru innych zagranicznych tez nie. Dobrze za znalazlam na becheeky Odpowiedz Link
kura17 Sheena 16.09.08, 11:05 z jakiego sklepu sprowadzilas ta antoske? bo tez szukam pelnej rozmiarowki... z gory dziekuje :) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 16.09.08, 00:22 Dzięki Twojemu wątkowi odkryłam ten sklep i zamówiłam gorset Antośkę! Jestem Ci za to niezmiernie wdzięczna, bo odkąd miałam okazję przymierzyć Mahedową Antośkę, zachorowałam na gorset a nigdzie nie umiałam ustrzelić 38G. Raz dopadłam w listkach, ale mieli problem z moją kartą i po długiej korespondencji i dwukrotnym zamawianiu - odpuściłam i ... znalazłam wątek dadaczki i wzięłam razem z szortami, przesyłka zwykła - 3Ł, doszła w tempie atomowym! 3 dni i mam ją! jedynie rozczarowana jestem brakiem woreczka - bielizna miała być zapakowana w satynowy woreczek a nie była :( Nawet bym się upomniała, ale mój język angielski nie należy do zbyt giętkich ;) Dodali 2 kupony na 10% zniżki przy następnych zakupach, należy wpisać hasło FRIENDS przy finalizacji zakupów, akcja ważna tylko do 30 września. Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Czy znacie sklep BeCheeky.com? 16.09.08, 16:29 Do mnie też dzisiaj doszła. Wprawdzie tempo nie było aż tak atomowe (zamawiałam 7 września, od razu sciągnęli pieniądze z konta, mail że wysłali z 10 września). Na szczęście chyba trafiłam z rozmiarem. Odpowiedz Link
a_gneskka Polecam :) 18.09.08, 23:18 Staniki dotarły do mnie w niecały tydzień od zamówienia. Opakowane standardowo w papier, ale przewiązany firmową wstążeczką :) Uwaga: przy zamówieniu powyżej 100 funtów sklep prosi o potwierdzenie adresu, czyli skan/przefaksowanie np. rachunku czy wyciągu z banku wysłanego na nasz adres. Przesyłka przyszła jako "signed for" bez dopłaty, w cenie standardowej 3 funtów - jeśli to u nich nie standard to widocznie tak wysyłają droższe zamówienia. Odpowiedz Link