lynnl 22.12.07, 19:45 Ani na głownej stronie nie dziala ani nie da się nic wrzucić do koszyka, bo krzyczy o rozmiar! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: uplifted nie dziala wyszukiwanie po rozmiarz 23.12.07, 18:53 żeby przypadkiem nikt nic nie kupił w promocji ? ;) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: uplifted nie dziala wyszukiwanie po rozmiarz 23.12.07, 22:38 Promocja byla do piatku ;) Odpowiedz Link
lynnl Re: uplifted nie dziala wyszukiwanie po rozmiarz 24.12.07, 02:55 To, że promocja była do piątku to jedno. Ale mogliby pozwolić kupić ludziom cokolwiek w normalnej cenie, he? Odpowiedz Link
charm Re: uplifted nie dziala wyszukiwanie po rozmiarz 25.12.07, 18:49 informatycy też ludzie -mają wolne na święta ;-) Odpowiedz Link
zolzietta Re: uplifted nie dziala wyszukiwanie po rozmiarz 27.12.07, 19:01 Właśnie od wczoraj zastanawiam się jak sprawdzić dostępne rozmiary na tej stronie... Odpowiedz Link
bianna Też ponażekam :( 29.12.07, 21:24 Dostałam przesyłkę z ich mega super promocji - i wysłali mi nie to, co zamawiałam. Mają niezły burdel tam... Ehhhhh.... Odpowiedz Link
noczbrodni Re: Też ponażekam :( 29.12.07, 22:34 Muszę wziąć uplifted w obronę. Dwa dni temu dostałam przesyłkę, zamawiałam 3 rzeczy, wszystko w porządku. Z tym, że ja zamówienie składałam 14.12 - być może później zainteresowanie klientek ich przerosło. A, przy okazji - za tankini Vodka Martini, Panache strapless biustonosz i jakieś jeszcze figi zapłaciłam 140 zł + przesyłka. To niesamowite. Odpowiedz Link
toka78 Ja tez bronie 29.12.07, 23:04 Zamowilam tangoII i harmony i wlasnie doszly. Przesylka bez zarzutu. O wszystkim informowali mailowo, przyszlo po tygodniu. Luksus. Przy okazji zmienilam 34F na 32GG, co okazalo sie trafnym wyborem. Idac za ciosem zamowilam dzis na undercoverexperience tangoII plunge i harmony w kolorze petrol - oba po 12Ł!!!! Odpowiedz Link
bianna Re: Też ponażekam :( 30.12.07, 22:09 No ja niestety zamiast oczekiwanego strapless bra dostałam bustier - w którym wyglądam jak sardynka u dołu :( Fajne toto, ale chyba będe musiała schudnąc żeby w tym wyglądać na ludzi :) I w ten oto sposób bal sylwestrowy spędzę bez stanika - w samej kiecce! A co! Odpowiedz Link
szamponetka1 Re: Też ponażekam :( 31.12.07, 11:27 Ja sie też dołącze... juz sie napalilam ze coś kupie - a tu D.... mam nadzieję, ze po świetach poprawią Odpowiedz Link
pitupitu10 Automatic Mailbox Response od Uplifted 31.12.07, 21:17 Wysłałam do nich maila i oto co dostałam (odpowiedź automatyczna): 'Uplifted has ceased to trade, it is anticipated the business will be taken over in January. All emails are being kept and will be replied to at this time.' Odpowiedz Link
joankb Re: Automatic Mailbox Response od Uplifted 03.01.08, 15:13 January tak jakby już był od paru dni - a wyszukiwarka dalej nie działa. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link
abere8 To znaczy, ze firma jest zamknieta "do odwolania" 05.01.08, 09:07 Zeby nie mnozyc bytow - tu jest tlumaczenie tej automatycznej odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=73969106&a=74007683 Odpowiedz Link
madzi1 Re: uplifted nie dziala wyszukiwanie po rozmiarze 04.01.08, 18:03 Kurka kiedy to znowu zacznie działać? Jakiś zbiorczy urlop sobie zrobili tam czy co, mogliby umieścić jakaś informację na ten temat na stronie :/ Odpowiedz Link