pitupitu10 07.02.08, 13:06 Przepraszam, nie mogę się powstrzymać. :D Przeklejam z wątku o blogu roku: "Pani Kasico, jestem reporterka Wysokich Obcasow, bardzo Pania prosze o kontakt. Tak szybko jak sie da! Pozdrawiam joanna.sokolinska@agora.pl" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: Ooooooo :) UP! n/t 07.02.08, 13:12 No i po raz kolejny okazuje się że warto siać :)) Odpowiedz Link
bathilda Bezczelny OT 07.02.08, 13:26 Anna-pia, doszedł mój mail z Polyanną i Tango Floral? Bo z innego konta wysyłałam? A nie wiem jak wymieniać :( Odpowiedz Link
anna-pia już jest w galerii 07.02.08, 22:41 pisałam ci maila - odpowiedź - że wstawię wieczorem Odpowiedz Link
panistrusia Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 13:32 Uwaga! WO są bliskie odkrycia istnienia Lobby:D Odpowiedz Link
satia2004 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 13:35 Kurcze... myślę, że każdej z nas marzy się taki porządy kilkustronnicowy artykuł jak kiedyś WO zamieściło o p. Hani z Grochowskiej (po którym wiele kobiet w tym i ja się 'nawróciło'). Gdyby można coś takiego powtórzyć zawierając naszą obecną forumową wiedzę... Odpowiedz Link
maheda Część wiedzy... częśc. 07.02.08, 13:43 Nie ma szans na zawarcie wszystkiego na kilku stronach ze zdjęciami i w swobodnej, strawnej formie. Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: ooooooooooooooooo 07.02.08, 13:50 Ja teraz się nie mogę uczyć bo cały czas myślę o tym co będzie się działo jak wysokie obcasy ogłoszą ze istnieją miski w brytyjskim rozmiarze M (jaki to jest na polskie? Z?) i że istnieją 60-ątki. I ze to normalne kobiety a nie żadne dziwolągi. I ze te staniki są ładne i kolorowe a nie żadne kremowe namioty, i ze miewają cienkie ramiączka i ze grube nie są potrzebne i ze biustu powyżej F nie trzeba zmniejszać. I ze małych piersi nie trzeba powiększać tylko dobrze ostanikowac. Uff trochę jest tego wszystkiego. Czytelniczki może najpierw pomyślą ze to żart:) :D Przydałoby się wkleić choć jeden z biustów tygodnia (jeśli któraś modelka się zgodzi) To będzie wielki krok w historii ludzkości... Odpowiedz Link
interalia moze byc tak pieknie... 07.02.08, 13:54 Wlasnie! Wyobrazmy sobie. Pani redaktorka spisuje sie na medal. Powstaje wyczerpujacy artykul "Wszystko co chcialabys wiedziec o doborze biustonosza, a balas sie zpytac", albo nawet jakas wkladka do gazety razem z ilustacjami i zdjeciami przed i po. Miliony polskich kobiet wyjmuja miarki z szuflad. Wnuczka mierzy babcie. Matka mierzy corke. Dzikie tlumy kobiet szturmuja bielizniaki i domagaja sie "kosmicznych" rozmiarow 65g, 60HH, 70JJ itd. Do Intimo i Avokado ustawiaja sie kolejki. Aby sprostac popytowi otwieraja sklepy w innych miastach. Ekspedientki w zwyklych bielizniakach szaleja z rozpaczy. Czesc zmienia branze i przerzuca sie na sprzedawanie zimniorow i pietruszki na targu. Reszta by sprostac wymaganiu zaczyna sprowadzac biustonosze z UK. Brytyjski przemysl bielizniarski odnotowuje niebotyczny wzrost sprzedazy. Polscy producenci by nie splajtowac wprowadzaja mniejsze obwody i wieksze miski. NFZ ma wiecej kasy, bo kobiety w dobrych stanikach przestaja bolec kregoslupy. Poskie kobiety dumnie wypinaja swoje dobrze ostanikowane biusty, chirurdzy plastyczni, ktorzy wczesniej doradzali zmniejszanie 'miseczki F" i powiekszanie "miseczki A", musza emigrowac za chlebem z braku klientek. Polska staje sie stanikowym rajem... Odpowiedz Link
ganbaja Re: moze byc tak pieknie... 07.02.08, 13:58 No i teraz pozostało nam już pukać w niemalowane drewno i pluć przez lewe ramię, by sie to nie okazało snem! Wierzę w Kasicę i jej rzetelność. Już trzymam kciuki:-) Odpowiedz Link
szarsz Re: moze byc tak pieknie... 07.02.08, 14:04 Ja w Kasicę też wierzę.... W WO jakoś mniej, obym nie miała racji... Niech WO okażą się najlepszym i najrzetelniejszym pismem dla kobiet, niech trzymają swój stary poziom... Odpowiedz Link
bathilda Re: moze byc tak pieknie... 07.02.08, 14:28 A w każdym większym mieście stacjonarne Bravissimo :)) Odpowiedz Link
maheda A co tak naszym żałujesz, co? :) 07.02.08, 14:32 W każdym mieście stacjonarne Avocado i Intimo4you :-) A potem i Bravissimo :D Odpowiedz Link
bathilda Re: A co tak naszym żałujesz, co? :) 07.02.08, 14:34 Nie do bo o nowych sklepach Avocado i Intimo już było wyżej. A ja bym jeszcze biuściaste kiecki pod domem chciała :) Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: moze byc tak pieknie... yes yes yes!!! 09.02.08, 13:01 Twoja wizja jest absolutnie boska!:) Jeszcze Bravissiomo mogłoby otworzyć kilka sklepów w Polsce, bo po co tak ciągle jeździć na pocztę z kilogramami paczek wysyłanych do Polski;) Proszę osoby, na które spłynęła gloria sławy;), aby dały znać, kiedy się artykuł pojawi:) SE wytnę i na ścianie powieszę:) Odpowiedz Link
agastrusia Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 14:33 :-) :D :P B) TRZYMAM KCIUKI :-) :D :P Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 16:25 Proponuję wypić wirtualnego (albo i nie) szampanka! :) Z "We are the champions" na zmianę z "It's a wonderful world" w tle ;) Tylko gdzie jest Kasica? Odpowiedz Link
maheda Najpierw artykuł 07.02.08, 16:28 potem szampan. Nie wiecie, co redaktorzy potrafią zrobić z tekstem? Rodzona matka po takich drobnych zmianach kosmetycznych nie poznaje dziecka... Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Najpierw artykuł 09.02.08, 09:00 Ale potem mają obowiązek pokazać tekst Kasicy. A wiemy, że Kasica się nie zgodzi, żeby poszło byle co :). A WO wyczaiły, że to chwytliwy temat, więc z niego nie zrezygnują, tylko posłuchają mądrej Kasicy. Oby :) Odpowiedz Link
maheda Pożywiom, uwidim. 09.02.08, 09:04 Szampan póki co w lodówce niech się schładza. Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Pożywiom, uwidim. 09.02.08, 12:33 Racja :-). Pójdę dziś kupić, a co! Niech już leży i czeka. Odpowiedz Link
kasica_k To nie ja piszę ten artykuł 10.02.08, 00:20 besame.mucho napisała: > Ale potem mają obowiązek pokazać tekst Kasicy. Nie mają takiego obowiązku. Ja mogę się co najwyżej domagać autoryzacji _moich_ wypowiedzi, jeśli takowe w ogóle się w tym tekście pojawią. Nie ja będę autorką tego artykułu. Jego autor natomiast może napisać, co mu się podoba. Nie idealizujcie rzeczywistości, please :) Odpowiedz Link
maheda No tak. 10.02.08, 00:23 Nauczona doświadczeniem z dziennikarzami, wolę nie popadać przedwcześnie w euforię ;) Zobaczymy, jak Pani Redaktor wyjdzie ten tekst ;) A wina musujące trzymać w pogotowiu ;) Odpowiedz Link
luliluli Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 04.03.08, 13:52 :D zwariowałyśmy,a oże ta pani chciała tylko dobrać sobie stanik??:p miejmy nadzieje, ze nie! Odpowiedz Link
gryczana Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 16:48 O, mamo, żeby tylko forum przetrzymało technicznie... Jak to odniesie taki sukces jak pani Hania, to będzie to najczęściej czytane forum w historii ludzkości ;) Ale super, oczami wyobraźni już widzę, jak po stanik wyskakuję do bieliźniaka za rogiem :) I pojawiają się sukienki we właściwym kształcie, tak zawsze marzyłam o eleganckiej sukience... Odpowiedz Link
kasica_k Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 17:15 No cóż, dziękuję Wam za wiarę we mnie ;) Pani Joanna czyta ten wątek. Spotykamy się w przyszłym tygodniu, a co z tego wyniknie - zobaczymy. Tematem artykułu ma być bardziej Lobby niż staniki jako takie. Myślę, że nawet bez tych ilustrowanych wkładek ;) wyniknie jeden pozytyw - jeszcze więcej osób do nas zajrzy (moderatorki będą miały pełne ręce roboty), a co za tym idzie, może będą wśród nich przedstawiciele bieliźnianego biznesu w Polsce... Odpowiedz Link
beata9957 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 17:20 Kaisca trzymam kciuki za sukces.Ja wierze w ciebie i lobby. Odpowiedz Link
sylwiastka o lobby 07.02.08, 17:29 Kasico z niecierpliwoscia czekam na artykuł. Pani Joannie tez kibicuję. A mam jeszcze pytanie czy Butters77 załozycielce tez cos będzie (bo chyba sukces LB ma co najmniej dwie matki :) Nie pamiętam kto był autorem tego artykulu ale, kiedys czytalam w WO o forum fanów małgorzaty musierowicz i fajny artykuł wyszedł. Były cytowania wpisów forumowiczek. Przekonujace i autentyczne. Odpowiedz Link
mika_p Re: o FFMM 07.02.08, 22:12 Miłośnicy Małgorzaty Musierowicz mieli zgoła odmienne opinie o tym artykule... Tu jest wątek przed- i poartykułowy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=72510190&v=2&s=0 a tu jest projekt niedoszęłgo listu do WO: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=72825348&v=2&s=0 Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 17:24 To zapraszamy jeszcze panią Joannę do wątku rozmiarowego. Może być pod jakimś jednorazowym nickiem :) No chyba, że już tam była. Odpowiedz Link
madzi1 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 17:34 Oh tylko nie zapomnijcie o małym lobby, co by też małobiuściaste czytelniczki miały gdzie zajrzeć :D plisssss Odpowiedz Link
butters77 Bardzo się cieszę!:) 07.02.08, 18:27 Na pewno coś dobrego z tego wyniknie - Kasica ma głowę na karku i w byle co się nie wplącze:) Odpowiedz Link
butters77 Re: Bardzo się cieszę!:) 07.02.08, 18:28 Właśnie zauważyłam, że ja też dostałam maila, więc spieszę odpisywać;) Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 18:31 no z tytulem blogera roku to juz nie ma szans,musza napisac o kasicy :D Odpowiedz Link
martvica Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 07.02.08, 22:17 Jeeeeej, jak fajnie :) Odpowiedz Link
vasylkova Re: super super 09.02.08, 08:45 rewelacja. Trzymam kciuki. WO to jedyne pismo, jakie czytam, mam nadzieje, ze nie zawiedzie ;) Odpowiedz Link
martvica Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 09.02.08, 12:25 Nie chce krakać, ale mam nadzieję że dostaniecie tekst do autoryzacji, zanim go puszczą? Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 09.02.08, 12:57 A co z panią Gabrysią? Już z nią nie rozmawiamy? Nie było mnie tydziń i nie mogę znaleźć tego wątku, ani ręcznie, ani przez wyszukiwarke. Skasowałyśmy biedną Gabrysię?;) Odpowiedz Link
mam-i-ja Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 09.02.08, 14:43 Sprytne forumki odkryły, że pani Gabrysia to w rzeczywistości tajemniczy Don Pedro - szpieg z Krainy Deszczowców i czym prędzej usunęły podejrzany wątek, więc szukanie nic nie da ;) Odpowiedz Link
gama2003 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 09.02.08, 14:34 Noooo, aż się wzruszyłam;-))))) czyżbysmy były świadkami czegoś przełomowego ;-))) też lecę po szampana i czekam na cynk kiedy strzelamy !!!!! Odpowiedz Link
limonka_01 Biust w Gazecie 14.02.08, 19:37 Na razie powiesili TEN artykuł na pierwszej stronie kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,48635,4882603.html Nic więcej się po Gazecie i Agorze nie spodziewajcie. Ale dobre i to, mozna wypowiedzieć się w komentarzach. Odpowiedz Link
mauzonka Re: Biust w Gazecie 14.02.08, 22:31 O Boże, co za bzdury! Dla małego B najlepszy push-up... WTF? Poradnik Domowy sięgnął dna... Odpowiedz Link
vesper_lynd Niech się zrehabilitują za te "300ml... 15.02.08, 00:18 ...do szczęścia", które tak ładnie nam się udało "zakomentować" na Obcasowym forum ;) Jak dla mnie to jest dla WO test. Jak wyjdzie z tego jakaś reklamowa kupa, która ma głównie służyć opychaniu ujędrniających balsamow do biustu albo bieliźniarskich sklepów to ja dziękuję. Albo zrobi z Lobby zgraję snobistycznych fanatyczek brytyjskiej bielizny, którym się w głowach poprzewracało, bo nie wierzą lekarzom-chirurgom pragnącym cycki obcinać do obowiązującego w Polsce 75B. Których to lekarzy WO sobie ostatnio lansowało w głupich "300ml..." No. To tyle ode mnie. Gratuluję i trzymam mocno kciuki, żeby efekt był pozytywny dla polskich biustów. Odpowiedz Link
anulla1974 Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 15.02.08, 08:28 Super - tylko ciekawe, co wyjdzie z tego artykułu. Dobrze, że temat poruszany, ale obawiam się, że tekst może nas nie zachwycić. Poczekamy zobaczymy. I mam nadzieję, że będziemy świętować. Odpowiedz Link
o_agaf Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 04.03.08, 12:27 I jak? Jest już wyznaczona jakaś data publikacji? Odpowiedz Link
slim.fast Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 04.03.08, 12:36 Butters i Kasica, obyście tylko dostały tekst do autoryzacji, naprawdę, bo wiem jak to bywa. W razie czego mam jeszcze kontakty w TS. Trzymam kciuki! :) Odpowiedz Link
turzyca Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 04.03.08, 16:21 slim.fast napisała: W razie czego mam jeszcze kontakty w TS. I dopiero teraz sie przyznajesz?! ;) Jak te Twoje kontakty sensowne i nie zrobia kaszanki, to mozemy im caly temat zrobic. No i TS ze wzgledu na te swoja pazdziernikowa akcje bardzo pasuje... Odpowiedz Link
slim.fast Re: Stanikomania w "Wysokich Obcasach" :D 04.03.08, 16:25 bo ja tu dopiero od niedawna jestem, nie zdołałam przeczytać wszystkich wątków na raz :))) idę po kolei i dopiero do tego dotarłam :) to ja zapytam p. Iwonkę co i jak, jeśli tak :) Odpowiedz Link