• karoline.pl 10% rabatu dla zarejestrowanych klientów! 26.05.10, 13:25
      Z okazji Dnia Matki oferujemy dzisiaj 10% rabatu na produkty marek Eveden i
      Panache dla zarejestrowanych klientów! Zapraszamy do naszego sklepu!
      www.karoline.pl/index.php?d=aktualnosci#68
    • your_ajemhepi opinia 27.05.10, 14:17
      witam,
      chciałam się podzielić opinią o współpracy ze sklepem w wersji
      internetowej... otóż jeżeli jesteście pewne swojego rozmiaru to
      możecie śmiało zamawiać produtky, bo generalnie obsługa jest bardzo
      miła, sprawna i działa na prawdę szybko, ale jeżeli macie
      wątpliwości i nie wiecie czy będzie dobrze i czy przypadkiem nie
      będziecie zwracać swojego zakupu, to zapomnijcie. Niestety opcja
      zwrotu towaru nie jest tu dobrze opracowana. Tzn. nie liczcie na
      zwrot kasy w czasie krótszym niż 14dni, czego zupełnie nie jestem w
      stanie zrozumieć, bo niby dlaczego konsument ma tak dlugo czekać i
      kredytować sklep? ale, żeby tego było mało, to nawet nie liczcie na
      zwrot po 14 dniach jeżeli nie dzwonicie do sklepu i się nie
      upominacie. A tego to już za nic nie mogę zrozumieć, bo pracując z
      klientami wiem jak bardzo zależy mi na ich pozytywnej opinii o
      współpracy ze mną... no ale cóż, może tylko ja tak mam... krótko
      mówiąc na zwrot kasy czekałam prawie 3 tygodnie i nastąpił on
      dopiero po niezbyt przyjemnej z mojej strony rozmowie telefonicznej.
      pozdr,
      • ania.kar Re: opinia 28.05.10, 11:48
        W tym wątku już wspominano o tym długim czasie oczekiwania na przelew, jak widać
        nic się nie zmieniło. Inne sklepy jakoś potrafią tak się zorganizować, żeby
        wysłać pieniądze maksymalnie w ciągu 3 dni od otrzymania zwrotu. Może kiedyś w
        Karoline też będzie to standardem.

W dalszym ciągu jest też zapis w regulaminie sklepu, że "Produkty zakupione
        podczas trwania promocji nie podlegają wymianie ani zwrotowi." A to wprowadza
        klientów w błąd.
        • your_ajemhepi Re: opinia 28.05.10, 15:00
          hej,
          jak najbardziej czytałam wszyatkie wypowiedzi przed zamówieniem, ale
          pomyślałam, że może się to zmieniło, wiedząc że prowadzące sklep
          wchodzą i czytają nasze opinie... no a druga rzecz, że bardzo
          chciałam mieć swój wymarzony kostium kąpielowy na urlop, a był on
          dostępny tylko w w karoline.pl ...
          pozdr,
          • klara_78 Re: opinia 01.07.10, 13:26
            Potwierdzam, czas oczekiwania na zwrot kasy jest bardzo długi.
            Poprzednio poinformowano mnie o tym, że zwrot dotarł więc mogłam
            sobie policzyć te 14 dni, chociaż i tak musiałam wysłać maila z
            przypomnieniem.
            Kolejny zwrot wysłany poleconym priorytetem 21.06 i do tej pory brak
            informacji czy wysyłka dotarła o kasie już nawet nie wspomnę.
            Śmieszne jest to, że w tym samym czasie zwracałam do belle lingerie
            do UK i kase mam od nich już od kilku dni na koncie. Jak widać
            Karoline dużo brakuje jeszcze do zagranicznych sklepów. Ogólnie nie
            polecam, konkurencja jest już na tyle duża, że spokojnie można
            wybrać inny sklep.
    • roza_am NOWY ADRES i godziny pracy 30.08.10, 14:47
      Sklep przeprowadził się do centrum handlowego Focus Mall przy ul. Wrocławskiej 17.
      Nowe godziny otwarcia: poniedziałek - niedziela 9.00 - 21.00
    • dunajka Bielizna od 1 zł 04.02.11, 12:24
      Wyprzedaż bielizny na aukcjach od 1 zł.
      Ponad 140 aukcji. Popularne rozmiary. Bielizna nowa z metkami.
      Robimy miejsce na wiosenną kolekcję.
      Nie przegapcie okazji!
      Zapraszamy.
      www.karoline.pl/index.php?d=aktualnosci#127-------------
      KAROline.pl
      • dunajka Re: Bielizna od 1 zł 04.02.11, 12:55
        Dodam, że po kliknięciu w link, następnie w obrazek... przenosi na stronę aukcji.
        www.karoline.pl/index.php?d=aktualnosci#127-------------
        KAROline.pl
    • dunajka Re: KAROline 16.03.11, 12:24
      Wyprzedaż na allegro... zapraszam
      karolinepl.blogspot.com/2011/03/okazja-taniej-na-allegro.html

-------------
      KAROline.pl
    • metia Nie jestem zadowolona... 24.04.11, 19:27
      Przypadkiem trafiłam w Karoline na pomidorową Brooke w moim rozmiarze i bardzo promocyjnej cenie. Do tego zamówiłam gatki. 100zł za komplet. Pomyślałam - rewelacja, zamówiłam i zapłaciłam. No i się zaczęlo...
      Dwa dni po zakupie zadzwonił telefon - Pani przeprasza, stan magazynowy był źle zaktualizowany, mojego rozmiaru jednak nie ma. Został jeden inny rozmiar, zupełnie na mnie nie pasujący. Co robimy? Odpowiadam, że w takim razie poproszę o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy. Pani prosi o numer konta - nie wiem po co, w końcu widzi, z jakiego konta przyszedł przelew, ale ok - chwilę później przesyłam go mailowo.
      Jestem niezadowolona, ale przeprosiny mnie udobruchały. Czekam na zwrot kasy.

No i czekam... do dziś. Telefon ze sklepu był 12.04, tego samego dnia przesłałam numer konta. Prawie dwa tygodnie. W regulaminie widzę, że sklep ma 14 dni na zwrócenie pieniędzy po zwrocie. Ale mnie ten termin, jak mniemam, nie obowiązuje - w końcu moje zamówienie nie zostało zrealizowane z winy sklepu, więc powinni zwrócić pieniądze od razu (jeżeli chcą żebym coś u nich jeszcze kupiła - ale chyba nie chcą...).
      Po drodze czytam forum, widzę że były problemy ze zwrotami, więc wysyłam do sklapu przypominającego maila. Jestem coraz bardziej niezadowolona.

Myślałam nawet, że pracownicy sklepu mają mniej czasu w okresie przedświątecznym. Ale nie - sklepowego bloga od 12.04 zaktualizowano kilka razy. Nie jestem już niezadowolona, jestem zła :/ Na pewno nic już w tym sklepie nie kupię.

A dodatkowego smaczku całej sprawie dodaje fakt, że ten ostatni egzemplarz czerwonej Brooke, który ostał się w sklepie, nagle cudownie zdrożał. Teraz komplet kosztuje 120zł, zamiast wcześniejszych 100. Cóż za świetna promocja, naprawdę...
      • metia Niezadowolenia ciąg dalszy... 29.04.11, 09:50
        Zadzwoniłam w środę, Pani po drugiej stronie słuchawki obiecała mi zwrot tego samego dnia, bo "ma przyjść księgowa". Zwrotu na koncie nadal ani widu, ani słychu.
        Nie podoba mi się to, bardzo mi się nie podoba...
        • metia Mijają TRZY tygodnie, zwrotu pieniędzy BRAK... 02.05.11, 17:32
          Sklep przekroczył już termin 14-stu dni na zwrot, który sam podaje w regulaminie. Przed chwilą wysłałam ostatniego przypominającego e-maila. Jeżeli pieniądze nie trafią na moje konto do końca tygodnia, przestanie być miło.
    • catsumi A ja muszę pochwalić :) 29.04.11, 13:34
      Zamawiałam parokrotnie w tym sklepie, ostatnio znowu i tym razem zwracałam moje zamówienie. Przyszło szybko, odesłałam, otrzymałam informację, że doszło i po najwyżej paru dniach otrzymałam zwrot (dokładnie wczoraj) Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry, mają duży wybór, ja jestem zadowolona, nie mam żadnych zastrzeżeń, znajduje się jak narazie w czołówce moich ulubionych sklepów internetowych:) Faktycznie, taka sytuacja, że tak bardzo przedłużałby się zwrot moich pieniążków jak u metii na pewno by mnie zraziła, ale na szczęście jak narazie jestem bardzo zadowolona :)
      • metia Re: A ja muszę pochwalić :) 29.04.11, 14:31
        W takim bądź razie tym bardziej nie rozumiem, czemu w moim przypadku procedura zwrotu pieniędzy tak długi trwa. Czy do jednego zwrotnego przelewu naprawdę potrzebna jest księgowa?!
    • ptasia Re: KAROline 08.07.11, 08:53
      Ostatnio się uparłam na stanik, który z 6 mies. temu i dawniej był wszędzie, i na przecenach, a teraz nie ma prawie nigdzie - ale znalazłam tu. Wysłałam @ z pytaniem o rozmiar, bo miałam wątpliwości, czy właściwy, dostałam konkretną odp b. szybko (w niedzielę). Wysyłka zamówienia błyskawiczna, maile z informacjami o statusie na bieżąco - sprawnie, miło i szybko. I stanik tak, jak pani doradzała, pasuje :)
    • krolowa_kier Re: KAROline 09.07.11, 19:53
      Niedawno korzystałam z tego sklepu. Wybór raczej tragiczny jeśli chodzi o większe rozmiary (90GG), tak więc sklep raczej nie dla mnie, a szkoda, bo lubię kupować bieliznę. Nie wiem, może to olbrzymi problem sprowadzenie staników na większy biust, ja akurat tego nie rozumiem, bo pytałam o konkretny rozmiar, a odpowiedź jak wszędzie - może kiedyś...

Zamówiłam za duży rozmiar, odesłałam, dość długo czekałam na zwrot pieniędzy, nie było to obiecywanych 14 dni.
      • klara_78 Re: KAROline 25.07.11, 15:42
        Standardowo, znów czekanie na zwrot ponad 14 dni i zero odzewu po moim dzisiejszym mailu. Znów dałam się zrobić w konia, ale to moje wina, bo po zeszłorocznych nieudanych zakupach w "Karoline" coś podkusiło żeby u nich zamówić, no ale tym razem to już naprawdę ostatni raz.
      • joanienka Re: KAROline 10.10.11, 10:18
        Wybór jest również kiepski (albo żaden) przy małych rozmiarach. Poszałam do sklepu stacjonarnego pełna nadziei po przeczytaniu pozytywnych opinii o sklepie. Niestety zawiodłam się. Może jest to tylko wina sprzedającej, nie skreślam sklepu... Poprosiłam o 65B lub 65C (bo na 100% nie jestem pewna który powinnam z nich nosić, w domu mam 65B i jest ciut za mały, firmy La Senza). Pani spytała czy miękki czy usztywniany. Powiedziałam że nie przepadam za puszapami. Więc pani stwierdziła że miękki (nie zaproponowała pół usztywnianego ani innego a ja wówczas myślałam że są tylko puszapy i całkiem miękkie....). I dała mi 65D bo innego nie ma. Pomijając to, że na stronie widziałam 65C (niestety obejrzałam strone dopiero po wizycie w sklepie) to dlaczego pani zaproponowała mi taki rozmiar mimo że proszę o inny? I dlaczego nie pokazała innych niż miękkie (nie będące puszapami)... Jakoś tak jakby nie zależało jej na sprzedaży. A o rozmiarze 65B chyba powinnam zapomnieć :/ zostało mi tylko kupować przez internet i to chyba za granicą :(
    • wujka Re: KAROline - sklep internetowy 06.05.12, 00:10
      Ceny w sklepie nie należą do najniższych i bardzo dużo produktów jest z dostępnością np. 14 lub 30 dni, ale można znaleźć bieliznę w obniżonej cenie dostępną w 24h.
      Wysyłka w dniu złożenia zamówienia (przy płatności on-line) i następnego dnia wszystko już było u mnie. Ze sklepu przychodzą informacje o przyjęciu zamówienia, zaksięgowaniu opłaty, skompletowaniu zamówienia i wysyłce wraz z numerem nadawczym – można dzięki temu śledzić przesyłkę na stronie Poczty Polskiej.
      Koszt przesyłki ekonomicznej wynosi 10 zł (priorytet 12 zł). Sklep oferuje też wysyłkę InPostem do paczkomatów za 8 zł.
      W środku nie było formularza zwrotu (trzeba go sobie samemu wydrukować), a wszystkie produkty były na jednym paragonie. Dostałam informację o przyjęciu zwrotu. Pieniądze dostałam po tygodniu od tego maila. Przy kolejnym zamówieniu minęły 14 dni i musiałam się o zwrot pieniędzy upomnieć. Czytając inne opinie, widzę że dość często się im to zdarza.
    • ladybird_91 KAROline internetowo, pierwszy i drugi zakup 24.06.12, 19:42
      Pierwszy raz zakupiłam w tym sklepie coś z wyprzedaży, bo normalne ceny są lekko przesadzone. Na zwrot pieniędzy czekałam niestety 3 tyg...

Przy drugim zamówieniu postanowiłam dać sklepowi jeszcze jedną szansę, aczkolwiek jeszcze bardziej się zawiodłam. Po pierwsze próbowałam zrobić przelew szybki, jednak przez nieuwagę nie wysłałam tych pieniędzy. Oczywiście sklep się upomniał o pieniądze pisząc: "zgodnie z regulaminem wymagamy dokonania płatności w ciągu 7 dni". Pieniądze przelałam, nie czekałam długo na towar. Jednak dostałam wadliwy stanik Maquerade - Rhea 75H. Oczywiście go zwróciłam i podałam powód zwrotu. Ten sam stanik wisi w tej chwili ponownie w sklepie... Sklep prawdopodobnie olał informacjcę o wadzie produktu i wystawił go ponownie. To jest dla mnie totalnie nieuczciwe... Także przestrzegam przed zakupem. Na zwrot kasy też musiałam długo czekać. Najpierw napisałam im przypomnienie e-mailem, a dopiero po negatywnym komentarzu na facebooku (oczywiście już go nie ma) sklep postanowił zwrócić kasę. Nigdy już nie kupię nic tym sklepie. Słowa "przepraszam" też nie usłyszałam. Totalna olewka klienta...
    • yaga7 Nie polecam 21.07.15, 06:39
      Odkopałam wątek.

Ponownie nie polecam (parę lat temu też mi nie poszło zamówienie w tym sklepie).

Zamówiłam na wyprzedaży 2 staniki z czasem wysyłki 24h. Po 3 dniach napisałam maila z zapytaniem, czy już wysłali. Nie wysłali, bo okazało się, że jednego nie ma. Obiecali, że drugi wyślą tego samego dnia. Po 4 dniach napisałam maila z zapytanie, czy już wysłali. Nie wysłali, zrezygnowałam więc z zamówienia, poprosiłam o zwrot kasy. Kasy oczywiście nie mam, minął tylko tydzień od rezygnacji z zamówienia, pewnie dlatego, ale i tak uważam, że w sytuacji rezygnacji z zamówienia powinni przelewy realizować szybciej.

Robiłam też zakupy w innych polskich sklepach i wszędzie było sprawnie, szybko, bezproblemowo.
      • kulka85 Re: Nie polecam 24.07.15, 13:23
        ja w zeszłym roku zamówiłam tankini fantasie z nowej kolekcji, zapłaciłam bo pobrania nie ma, po czym okazało sie, ze ono moze bedzie dopiero za bodajze 4 tygodnie- wczesniej wyjeżdzałam na wakacje. Miałam kilka nieprzyjemnych rozmów w sprawie zwrotu pieniedzy, zero przeprosin za wprowadzenie w bład na temat dostepnosci, pretensje, ze chcę szybko odzyskac swoje 300złotych, a nie za 2 tygodnie jak mi powiedziano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka