xclone Re: Bardzo proszę o wypełnienie ankiety 08.09.08, 10:46 :P pytania: 1) ankieta nazwana "tylko dla kobiet" - po co pytanie 1 ? 2) szukałem wyjaśnień gwiazdek - nie znalazłem 3) ulubiona firma - rozumiem, że ze wzgl. na pkt. 1 nie mam zajmować głosu ? :> 4) ilość staników w szufladzie - chodzi o te pasujące, czy te, z którymi nie wiemy, co zrobić... ? :D niektóre nowe, w kartoniku, nigdy nie założone (np. Felina) 5) przy zakupach każda rzecz musi pasować - kolor, cena, wygląd, zadowolenie - jeśli któreś z tych nie gra - nie biorę.. nie ma opcji zaznaczenia "wszystkie prawdziwe" :> 6) 20 i 21 jakby się wykluczały.. choć może sie czepiam.. :> 7) "zagraniczny Internet" ? :> :> :> :> hihihihi.. broń boszzz nie chciałem Cię urazić czy być złośliwy :) jeśli masz chwilkę, odpisz na moje pytania.. -- Pozdr. xclone Odpowiedz Link
mauzonka @xclone 08.09.08, 13:23 1) to, że tytuł adresuje ankietę do kobiet, wcale nie sprawia magicznie, że żaden samczyk nie będzie jej wypełniał. A chcę mieć możliwość przefiltrowania odpowiedzi przez płeć. 2) * =pytanie obowiązkowe. To problem serwisu ankietka.pl, który dodaje te gwiazdki bez pytania. 3) czy jest to gdzieś napisane?:) 4) a gdybym pytała o ilość dzieci, to zapytałbyś: chodzi o wszystkie, czy tylko te kochane? A ciąża się liczy? :) Pozostawiam więc interpretację teo pytania respondentowi... 5) dlatego w sformulowaniu pytania użyłąm określenia "przede wszystkim". Każdy chyba kieruje się każdym z tych czynników, ale chodzi o "najgłówniejszy" czynnik. 6) nie wykluczają się - badają postawę respondenta wobec innych postaw wobec zakupów internetowych j) zagraniczny Internet -> skrót myślowy dla stron internetowych umieszczonych poza domeną .pl Wydawało mi się, że jest to dość jasne sformułowanie:) Dziękuję za wypełnienie;) Odpowiedz Link
skrzynka3 wypelnione 08.09.08, 10:54 brakowalo mi -opcji wielokrotnego wyboru w niektorych pytaniach -ksiazek, plyt, biletow kupowanych przez internet-to moje najczestsze zakupy:) Odpowiedz Link
mauzonka wyjaśnienie, czemu nie pytam o książki i inne 08.09.08, 13:28 Pytacie, czemu ankieta nie uwzględnia zakupów książek, biletów lotniczych, płyt itp. Celem pytań porównawczych jest porównanie rynku sprzedaży bielizny online z innymi - podobnymi - rynkami. Ludzie, którzy być może zechcą współpracować przy tworzeniu portalu średnio wierzą w to, że ktoś w ogóle kupuje staniki w sieci ("no jak to tak? bez mierzenia?" - znacie to:)), natomiast wierzą w kupowanie w sieci elektroniki i rtv. Chodziło mi o uzyskanie danych, ktróre porównają segment bielizny z innymi podobnymi (akurat nie książkami), które mogłyby być punktem odniesienia. A wszystkim wypełniaczkom dziękuję za wypełnienie! Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: wyjaśnienie, czemu nie pytam o książki i inne 08.09.08, 21:31 Ja akurat wszystko to co trzeba bylo zaznaczyc wole kupowac w sklepach stacjonarnych (albo nie kupuje wcale). W internecie kupuje tylko jesli nie ma w stacjonarnym. Odpowiedz Link
yo_anka Re: wyjaśnienie, czemu nie pytam o książki i inne 09.09.08, 01:34 A ja właśnie nic z elektroniki nie kupuję w internecie, bo wolę zobaczyć w sklepie, boję się pryszczatych zinformatyzowanych oszustów i drobnych krętaczy i boje się zę może zniszczyć sie w czasie transportu, co stanikom raczej malo grozi :) Odpowiedz Link
blondyneczka_ola Re: Bardzo proszę o wypełnienie ankiety 08.09.08, 15:12 Wypełniłam :) Rzeczywiście, to co już było wielokrotnie zaznaczane, brakowało w pytaniach dot. rodzaju kupowanych rzeczy chociażby odpowiedzi Inne. Np. z mężem kupiliśmy akcesoria dla dziecka (łóżeczko, wózek) oraz tusze do drukarki. Odpowiedz Link
egrunia Re: Bardzo proszę o wypełnienie ankiety 08.09.08, 15:57 Ja też już wypełniłam :) Odpowiedz Link
dorak8 Re: Bardzo proszę o wypełnienie ankiety 08.09.08, 16:41 bardzo miła ankieta, mam nadzieję, że się przyda! Odpowiedz Link