kar-ina25 Re: ODDAM stanik ZA DARMO 11.10.13, 08:54 WITAM Nosze stanik 85 pod biustem miseczka F Poszukuje stanika o tym rozmiarze /rozmiar polski/z miekka miseczka typu balkonetka kolor obojetny.Prosze o infoktora z Was ma odstapic taki stanik.POZDRAWIAM TRANSWESTYTA KARINA Odpowiedz Link
ashtare Re: ODDAM stanik ZA DARMO 14.08.14, 18:02 Hej! Dziewczyny bardzo was prosze pomóżcie jak macie jakies staniczki do oddania około rozmiaru 80-85 G-J . Moje piersi przed porodem rosną jak głupie. Kupiłam juz chyba 5 stanikow i znow zaczyna mi sie 'wylewac' a został jeszcze przynajmniej miesiąc. Jakbyscie miały karmniki to też chętnie. Z gory dziękuję. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
azmika88 80FF Freya Ines różowy w kwiatki 05.11.13, 18:22 Jak w temacie. Mam do oddania biustonosz, zakupiony w ciucholandzie, widać ślady użytkowania na ramiączkach i na koronce w górnej części misek. Przeze mnie noszony tylko raz. Przy moich wymiarach 79/82/108 miski są dobre, ale obwód jest za luźny - przesuwa się po plecach. Najlepiej w okolicach trójmiasta. Odpowiedz Link
wierka123 Re:Biustonosz Curvy Kate ShowGirl 65 H 10.12.13, 20:16 Starsza wersja kolorystyczna ,założony kilka razy,po kontakcie z pralką pod fiszbiną otarcie gumki,od wewnątrz,nie ma to wpływu na użytkowanie Odpowiedz Link
gretchen184 Re:Biustonosz Curvy Kate ShowGirl 65 H 10.12.13, 20:46 mogę być pierwsza? tylko proszę o wymiary Odpowiedz Link
beniutka_bo Re:Biustonosz Curvy Kate ShowGirl 65 H 11.12.13, 20:02 druga w kolejce:) O ile poprzedniczka się nie zdecyduje,to ja poproszę. Odpowiedz Link
wierka123 Re:Biustonosz Curvy Kate ShowGirl 65 H 12.12.13, 18:25 Obwód min:64 cm,max:75 cm dalej nie naciągałam,głębokość miseczki:29 cm,szerokość fiszbiny:16 cm,długość fiszbiny:34 cm . Odpowiedz Link
gretchen184 Re:Biustonosz Curvy Kate ShowGirl 65 H 12.12.13, 18:28 dziękuję za wymiary- na mnie niestety za mały więc ja rezygnuję Odpowiedz Link
beniutka_bo Re:Biustonosz Curvy Kate ShowGirl 65 H 13.12.13, 16:02 oj,to może być za luźny pod biustem, dziekuję,odpuszczam Odpowiedz Link
igna-sia Panache Tango II czarny 70G 01.04.14, 14:50 Oddam Panache Tango II czarny 70G Stan w miarę dobry Odpowiedz Link
miriam-p Re: Panache Tango II czarny 70G 10.07.14, 11:56 aktualne? jeżeli tak - będę wdzięczna za kontakt na miriam-p@o2.pl Odpowiedz Link
igna-sia Panache Tango II cielisty 70G 01.04.14, 15:05 Oddam Panache Tango II cielisty 70G stan dobry Odpowiedz Link
koniec_roku_szkolnego Re: Panache Tango II cielisty 70G 13.06.14, 13:30 aktualny jeszcze? proszę o kontakt: malgorzata.lipka@vp.pl Odpowiedz Link
yennka85 70B Effuniak Magnolia 15.04.14, 14:03 Za dużą czekoladę;) i koszt wysyłki oddam prawie nieużywaną Magnolię:) Proszę o kontakt na k.koczy at wp.pl Odpowiedz Link
neiti89 Alles Midnight 65G 09.08.14, 14:25 Oddam za koszty przesyłki* Alles Midnight 65G, z którego już jakiś czas temu wyrosłam. Biustonosz został kupiony jakieś 2 lata temu, był noszony, aż nie zaczęłam się z niego górą wylewać ;) Na zdjęciach katalogowych wychodzi bardzo niebiesko, w rzeczywistości tego koloru jest trochę mniej i jest wymieszany z brązem. Stan oceniam na dobry, widać, że materiał jest trochę zmęczony, gdzieniegdzie wychodzi nitka. Obwód rozluźnioiny, ale zapięcie jest w świetnym stanie, w przeciwieństwie do takich Cleo, które po roku noszenia mają smętny, przewężony na środku prostokąt. Jego wymiary w tym momencie: Obwód w spoczynku 57-58cm, naciągnięty w granicach rozsądku 70-72cm Szerokość fiszbiny na wysokości szczytów:14cm Głębokość miski: 20-21cm Ramiączka regulowane na całej długości, odpinane :) Na mostku i przy łączeniu ramiączek z miskami śliczne kokardki z błyszczącymi pseudo-kryształkami. Można obejrzeć tutaj: pokazywarka.pl/ts28bb/ Na zdjęciach sam biustonosz, metka z rozmiarem oraz największa skaza - wyłażąca nitka na lewej misce, efekt noszenia tego biustonosza pod pewnym rewelacyjnym cosplayem zrobionym z zawleczek od puszek :P *możliwy odbiór osobisty w Poznaniu :) Odpowiedz Link
neiti89 Re: Alles Midnight 65G 14.08.14, 23:13 nieaktualne, Alles pojechał do malgo59 :) Odpowiedz Link
nientepaura Dalia Satine 65F cielista + czarna 14.08.14, 17:51 oddam w dobre ręce i biust;) cielista jest lekko zafarbowana, czarna bez wad. model chyba K24 (strzelam), posiada kieszonki na wkładki, cielista ma nieodpinane ramiączka, czarna - odpinane Chętnie w Warszawie z odbiorem osobistym, przesyłka - 8zł Odpowiedz Link
ashtare Re: Dalia Satine 65F cielista + czarna 14.08.14, 18:00 Hej! Dziewczyny bardzo was prosze pomóżcie jak macie jakies staniczki do oddania około rozmiaru 80-85 G-J . Moje piersi przed porodem rosną jak głupie. Kupiłam juz chyba 5 stanikow i znow zaczyna mi sie 'wylewac' a został jeszcze przynajmniej miesiąc. Jakbyscie miały karmniki to też chętnie. Z gory dziękuję. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
nientepaura Re: Dalia Satine 65F cielista + czarna 14.08.14, 18:12 ashtare napisała: > Hej! Dziewczyny bardzo was prosze pomóżcie jak macie jakies staniczki do oddani > a około rozmiaru 80-85 G-J . Moje piersi przed porodem rosną jak głupie. Kupiła > m juz chyba 5 stanikow i znow zaczyna mi sie 'wylewac' a został jeszcze przynaj > mniej miesiąc. Jakbyscie miały karmniki to też chętnie. Z gory dziękuję. Pozdra > wiam :) ashtare, wpisz się poprawnie do wątku (odpowiedź na pierwszy post, a nie na ostatni + w tytule wpisz rozmiar z dopiskiem szukam) inaczej Twój post zginie: w tej chwili "w drzewku" wygląda jakby był odpowiedzią na moją ofertę z Dalią 65F. Wiele osób nie wczytuje się w treść, tylko patrzy po tytułach;) Odpowiedz Link
nientepaura Do Ashtare 14.08.14, 18:44 post wyżej powinien mieć taki tytuł, by wszystko było jasne;) (ale nie ma edycji) Odpowiedz Link
magdakrak Re: Dalia Heidi big K08 75G 20.09.14, 12:21 ok, nie doczytałam, że nieaktualne:) Odpowiedz Link
madzioreck Comexim Kiwi Sorbet 70G 30.09.14, 17:09 Comexim Kiwi Sorbet 70G (chyba 70G, bo metka ucięta niestety). Prawie nowy. Jak to Comexim, ścisły i dość mała miska. Oddam za koszt wysyłki, info na gazetowego. Odpowiedz Link
malgo59 Re: Comexim Kiwi Sorbet 70G 01.10.14, 12:40 Mogłaby Pani do mnie napisać bo ja nie mogę nic wysłać do Pani, nie wiem czemu ;( Odpowiedz Link
madzioreck Re: Comexim Kiwi Sorbet 70G 01.10.14, 20:39 No ale to jeszcze poproszę o maila, bo gazetowego nie masz aktywowanego... (nie paniujmy sobie na forum, co? ;) ) Odpowiedz Link
malgo59 Re: Comexim Kiwi Sorbet 70G 01.10.14, 22:04 No dobrze ;) Mój email; goszak5@gmail.com Odpowiedz Link
monruper Gossard Temptress SB Lace Scarlett, 32G 31.10.14, 09:19 Oddam za koszt wysyłki w łańcuszku przekazywania dalej. Może ktoś trafi. Na mnie nie pasuje. Ma duże (szerokie) miski. Kolor malinowy, z metką. Odpowiedz Link
genepi Re: Gossard Temptress SB Lace Scarlett, 32G 31.10.14, 09:34 To ja chętnie. Na jakiego maila pisać w sprawie szczegółów? genepi @ gazeta.pl Odpowiedz Link
monruper Re: Gossard Temptress SB Lace Scarlett, 32G 06.11.14, 18:49 Oferta nieaktualna, staniczek został przekazany w zadowolone ręce. Odpowiedz Link
eloquor Re: ODDAM stanik ZA DARMO 22.12.14, 14:57 Oddam effuniak miękki, rozmiar 75K. Oryginalnie był cielisty, ufarbowałam go na niebiesko. Jest zniszczony, ale może komuś się przyda do spania albo "części zamienne" typu fiszbiny. Kontakt: gosia.rulka@gmail.com. Odpowiedz Link
gretchen184 Re: ODDAM stanik ZA DARMO 22.12.14, 19:21 chętnie przyjmę-przymierzam się do effuniaka więc byłby na próbę. napisałam na priva Odpowiedz Link
eloquor Re: ODDAM stanik ZA DARMO 08.01.15, 19:41 Nic nie dostałam - napisz proszę raz jeszcze. Odpowiedz Link
gretchen184 Re: ODDAM stanik ZA DARMO 09.01.15, 18:40 eloquor napisała: > Nic nie dostałam - napisz proszę raz jeszcze. ok, wysyłam jeszcze raz Odpowiedz Link
stasiowa-marynia Panache ćleo 70J 11.03.15, 18:35 kolor jasny fiolet-lila. piękny-niestety w praniu przetarł mi się materiał na fiszbinie (pod piersią) i dla mnie już się nie nadaje. może ktoś go sobie połata ale użyje jako treningowy. oddam za cenę wysyłki. Odpowiedz Link
yo_anka Szukam ramiączka szerokie z FREI lub FANTASIE 06.04.15, 15:50 jak w tytule za koszt wysyłki może ktoś ma jakiś stare zalegające szerokoramiaczkowe staniki, chętnie przyjmę :) Ponieważ moje Cleo dają mi już w kość tymi wcinającymi wąskim ramiączkami, ale reszta działa dobrze :) Potrzebuje na przeszczep do Alexy, Olivii, Meg, Lily, Millie, które dla mnie mają za wąskie ramiączka może jakas dobra ktoś ma jakieś szerokie Frejowe lub Fantasiowe "szelki", mało kto w normalnych rozmiarach je lubił a dla mnie H+ to wybawienie również tylne zapięcia na 3 haftki najchętniej w kolorach granatowym, niebieskim, turkusowym, ciemno zielonym, fioletowym lub czarnym odbieram pocztę gazetową yo_anka Odpowiedz Link
feuerwasser Panache Festival 34 J 08.05.15, 14:12 oddam za koszty wysyłki. dość znoszony ale jeszcze jakiś czas da radę. proszę o kontakt tutaj albo na lukrecja_pl@interia.pl Odpowiedz Link
feuerwasser Re: Panache Festival 34 J 10.05.15, 07:48 Napisz proszę do mnie na lukrecja_pl@interia.pl i podaj adres do wysyłki :) Odpowiedz Link
genepi Freya Active 34G 13.05.15, 13:09 Bezfiszbinowy sportowy, kolor cielisto-buraczkowy, ale może komuś się przyda do ćwiczeń. Oddam za cenę przesyłki. Kontakt na gazetowego. Odpowiedz Link
koniec_roku_szkolnego Re: Freya Active 34G 10.08.15, 12:17 czy ta freyka jeszcze aktualna? Jak obwód? Czy ścisły? Teoretycznie mam 32, ale jeżeli obwód jest porównywalny do absorbera, to może na mnie pasować. Nie mam zielonego pojęcia jak wysłać maila gazetowego. malgorzata.lipka@vp.pl Odpowiedz Link
metia Góra od stroju Fantasie San Diego 90D 31.08.15, 20:49 Krój: balkonetka. Nowy z metką. Kupiłam razem z dołem (który zostawiam) z myślą o przeróbce, ale miski już przed przeróbką są za małe. Może któraś z Was będzie w stanie coś z nim sobie zrobić, np. skrócić obwód? Tak wygląda: i.ebayimg.com/00/s/NTE0WDUwMA==/z/NRAAAOSwpDdVSoyv/$_35.JPG Co do kosztów przesyłki: polecony 10 zł, polecony priorytet 11 zł. Mogę też posłać zwykłym listem. Kontakt: na maila gazetowego. Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju Panache Ariza 70J 23.09.15, 19:05 jestem prawie na 100% pewna,że to właśnie ariza kolor kremowy nosi ślady używania, ma nieco rozciągnięte boczki ale treningowo może być nie pruje się ani nie rozłazi oddam za koszty wysyłki Odpowiedz Link
fiamma75 oddam Freya 34 F/FF 02.10.15, 07:37 nie pamiętam nazwy modelu, czerwona w białe kropeczki, miseczka częściowo koronkowa, stan db- (boczki zniszczone), ale może komuś się przyda dla wypróbowania rozmiaru, metka sprana, a nie pamiętam czy to F czy FF (raczej to drugie) Odpowiedz Link
koniec_roku_szkolnego Re: oddam Freya 34 F/FF 27.10.15, 07:29 ja chętnie. Ma obniżony mostek? Proszę o kontakt na maila: malgorzata.lipka@vp.pl Gazetowego nie używam. Odpowiedz Link
fiamma75 Re: oddam Freya 34 F/FF nieaktualne 27.10.15, 08:00 właśnie miałam dziś pisać, że już poszła Odpowiedz Link
smallfemme 70JJ Effuniak plunge piankowy 26.10.15, 21:50 Biustonosz z jednej z pierwszych kolekcji Ewy Michalak. Piankowy plunge w odcieniach pastelowego błękitu i różu. Obwód w różowe kwiaty na błękitnym tle. Miseczki i ramiączka nieco zżółkłe - stanik ma ok. 6 lat, ale może jakiemuś biustowi przypasuje ze względu na bawełniane wnętrza misek. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie, wysyłka za zwrot kosztów. Kontakt lusia_007@tlen.pl Odpowiedz Link
tereska.z.bombaju effuniaka mogę przygarnąć :) 27.10.15, 07:44 gdzie mam napisać jeśli aktualne? poczty gazetowej nie mam Odpowiedz Link
smallfemme 75D Triumph Perfect Shaper WHP Czarny 26.10.15, 21:57 Jeden z moich ostatnich staników kupionych przed uświadomieniem, praktycznie nieużywany. Czarny, miska formowana termicznie. Wygląda jak na tym zdjęciu. Mam też inne staniki Triumpha w tym rozmiarze. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie, bądź wysyłka za zwrot kosztów. Kontakt lusia_007@tlen.pl Odpowiedz Link
smallfemme 70F Royce bezfiszbinowiec biały 26.10.15, 22:00 Miękki biustonosz bez fiszbin, mało używany, niestety nieco zszarzały ze starości. Bawełniane wnętrze misek, zapięcie 4x3. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie, bądź wysyłka za zwrot kosztów. Kontakt lusia_007@tlen.pl Odpowiedz Link
smallfemme Re: 70F Royce bezfiszbinowiec biały nieaktualne 24.07.16, 13:39 Niekatualne Odpowiedz Link
fiamma75 Re: ODDAM biała Dalia 75G 04.11.15, 08:10 chyba model Olimpia, ale nie dam głowy, semi soft, używany, stan db, nie jest już śnieżnobiały, może się komuś przyda Odpowiedz Link
margo13ak Re: ODDAM biała Dalia 75G 12.11.15, 14:21 Napisałam wiadomość na pocztę gazetową :) Odpowiedz Link
fiamma75 Re: biała bez fiszbin Naturana 80E 12.11.15, 11:39 stan db może komuś do spania się przyda? Odpowiedz Link
123ana26 Re: biała bez fiszbin Naturana 80E 19.11.15, 20:12 Ja bym chętnie!!!!! przygarnęła. Proszę o kontakt na ana266@vp.pl Odpowiedz Link
zireael00 Effuniak/ Curvy Kate/ Dalia/ Freya; ok. 34E i 34FF 20.11.15, 12:40 Mam do wydania trochę staników swoich i mamy. Różnych marek, w różnym stanie. Niektóre nadają się tylko na części. Oddam za koszty wysyłki. 1. Daliia Marina, prawie nienoszona, wg metki 75E, ale obwód jest bardzo wiotki, a miski nie za duże, bardziej 80D. 2. Effuniak PL Lato, miseczki odrobinę zmechacone, poza tym stan bardzo przyzwoity. Rozmiar 80C. 3. CK Portia, beżowa z brązowym wykończeniem (Googiel nie chce wypluć zdjęcia), rozmiar 34FF, obwód mocno zniszczony, z haftek oblazła farba. 4. Effuniak, model bliżej niezidentyfikowany miękki, pudroworóżowy, miski zmechacone, ramiączka lekko się strzępią, rozmiar 85E. 5. Effuniak PL Bakłażan, w całości dość znoszony, rozmiar 80D. 6. Freya Arabella Noir, podniszczony obwód, poza tym w niezłym stanie, rozmiar 32GG. Odpowiedz Link
zireael00 NIE CZYTAM POCZTY GAZETOWEJ 20.11.15, 12:42 W sprawie staników piszcie na zireael00(małpa)gmail.com Odpowiedz Link
margo13ak Re: NIE CZYTAM POCZTY GAZETOWEJ 20.11.15, 13:24 napisałam maila w sprawie Arabelli :) Odpowiedz Link