optymi-stka 17.04.09, 11:25 antusiowa_mama wkurzało mnie niemiłosiernie na forach innych niż rówieśnicze więc zmieniłam :) i chciałam tylko grzecznie poinformować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:12 Bardzo optymistczny nick :) I doskonale rozumiem, że nie zawsze chce się występować jako czyjaś mama :) Odpowiedz Link
mamami Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:36 oooo, tak! powiedziała mamami :))) Ja już nie próbuję zmieniać, przykleiło się toto do mnie chyba do śmierci, nawet scrapowo występuję jako mamami. Odpowiedz Link
optymi-stka Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:43 ale mnie "mamami" wcale nie skojarzyło się z mamą :) Odpowiedz Link
mamami Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:47 hihi :) mama mi..chała to było kiedyś, ale że dzieci przybyło to sobie musiałam dorobić teorię nowa i teraz możemy uznać ze są to po dwie pierwsze litery imion moich dzieci :0 MAjaMAciuśMIchał Odpowiedz Link
mamami Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:52 kk345 napisała: > A mi i tak kojarzy się z Małą Mi:-))) W sumie całkiem sympatycznie. o matko, przepraszam optymi-stko za zaśmiecienie wątku mym, jak sie okazuje, frapującym nickiem :) Odpowiedz Link
optymi-stka Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 15:26 >o matko, przepraszam optymi-stko za zaśmiecienie wątku mym, jak sie okazuje, frapującym nickiem :) no coś ty, wszak to wątek o nicku właśnie. Choć zdecydowanie OT w stosunku do tematyki forum :) Odpowiedz Link
optymi-stka Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:51 ale utrafiłaś :) specjalnie dzieci tak nazwałaś, co? żeby pod nicka pasowało? :D:D no a mnie też przybyło i poza Antosiem jest drugi chłop i to już w ogóle się zdezaktualizowało :) Odpowiedz Link
mamami Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 14:53 optymi-stka napisała: > ale utrafiłaś :) specjalnie dzieci tak nazwałaś, co? żeby pod nicka pasowało? > :D:D no a mnie też przybyło i poza Antosiem jest drugi chłop i to już w ogóle > się zdezaktualizowało :) Właśnie się zastanawiam na ostatnim spotkaniu w 6zmyśle dlaczego to małe dziecię nie jest Antusiem :)))) no to sie wszystko wyjaśniło. Odpowiedz Link
optymi-stka Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 15:24 mamami, to myśmy się widziały już? :) jak miło:) będziesz jutro? znowu będę zmuszona przytargać nie-Antosia :D Odpowiedz Link
mamami Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 15:56 optymi-stka napisała: > mamami, to myśmy się widziały już? :) jak miło:) będziesz jutro? znowu będę > zmuszona przytargać nie-Antosia :D > Ano widziałyśmy sie. Czarne którkie włosy, czarna koszulka i turkusowe rękawy, pod rękawami duży tatuaż, ale nie wiem czy doczekałaś do chwili jak sie rozebrałam :) bo byłam na szarym końcu :))) Jutro niestety nie dotrę, bo sie pochorowałam :( Odpowiedz Link
bathilda Re: zmieniłam nicka 17.04.09, 20:09 W pełni rozumiem - też zaczynałam na gazecie od nicka z "mamą" w tle :) Odpowiedz Link
mauzonka A mój nick?! 17.04.09, 20:29 Założony w poślubnym (czy też przedślubnym, nie pamiętam...) ferworze... I teraz jak się rozwiodę, to co z moją netową tożsamością zrobię?:) Odpowiedz Link
szarsz Re: A mój nick?! 17.04.09, 21:00 mauzonka napisała: > z jak się rozwiodę, to co z moją netową tożsamością zrobię?:) Będziesz musiała szybko szukać jakiegoś nowego żonka :) Odpowiedz Link
jud.yta Re: A mój nick?! 17.04.09, 21:42 To będziesz mauzonka 1/2 :) Ja cały czas czytałam twój nick, jako własnie mauzonka, teraz dopiero mi uświadomiłas, że to chodzi o małżonkę :) Odpowiedz Link