Dodaj do ulubionych

Pomoc dla optymi-stka

30.04.09, 14:22

Obserwuj wątek
    • eponak Re: Pomoc dla optymi-stka 30.04.09, 14:29
      Przede wszystkim: miski masz za nisko, fiszbina w części podpiersiowej powinna
      być pod piersią. Secundo: podciągnij ramiączka i ładnie się wyprostuj i wygarnij
      porządnie. Ten kształt z boku tak średnio się mi podoba, ale to może być kwestia
      niewyregulowanych ramiączek.
    • maheda :-))) 30.04.09, 14:33
      Od razu oprotestuję, jakoby Tango II plunge robiło wszystkim piękne dekolty.
      Wielu kobietom nie robi i już.

Tango plunge i Tango II plunge to jedno i to samo.

A teraz ad meritum - to jest mocno rozciągający się obwód, więc jeśli wzięłabyś
      60tkę, to wcale byś nie przesadziła... On mi się w ogóle na Tobie nie widzi, bo
      nie wiem, czy 28GG (tak, nie pomyliłam się) lepiej by Ci te piersi zbierało...
      W ogóle widać, że masz źle założone miseczki - fiszbiny na mostku leżą dobrze, a
      dołem idą za mocno na żebra. Nie dałoby się podciągnąć obwodu bardziej w górę na
      plecach i przy tym fiszbin pod pachami bardziej do góry podciągnąć?
      Z tym, że miseczka wtedy się zrobi za duża (i dlatego mówię o 28GG, a nie o 28H)...

Być może 28GG dawałby bardziej spektakularny efekt...
      • eponak Re: :-))) 30.04.09, 14:35

> Tango plunge i Tango II plunge to jedno i to samo.
        >
        Przepraszam, może zrobię lekki bałagan, ale po co w takim razie dodano II? Bo
        nie pojmuję tej logiki :)
        • maheda Re: :-))) 30.04.09, 14:38
          Raczej zapytaj, dlaczego sklep "schował" to II ;-)
          Ale pytanie nie do mnie
      • mamami Re: :-))) 30.04.09, 16:40
        Ja myślę że lepiej dac sobie spokój. Maheda dobrze prawi, ze on bardzo
        rozciągliwy, ja sie bez problemu w 28 dopinam (70 pod biustem) nawet na ostatnią
        haftkę.
        Rzeczywiscie masz go za nisko założony, ale pewnie jak go podciągniesz to Ci
        obetnie pachy.
        Poza tym, mnie sie w ogole nie widzi ten kształt z boku, nic ciekawego to nie
        jest, niestety :(

Ps. Prosze brać poprawkę, że zadną specjalistką nie jestem ;)
        • optymi-stka Re: :-))) 30.04.09, 17:39
          dzięki dziewczyny. Próbowałam go przymierzać jak piszecie, czyli wyżej miski i
          podciągnięte ramiączka, ale co wtedy działo się pod pachami to same wiecie.
          Tango leży już spakowane i czeka na odesłanie. Zamówiłam, bo naczytałam się,
          jaki to on świetny niemal dla każdego biustu, a jednak nie. Przymierzałyśmy
          Mahedo w sobotę chyba ten rozmiar o którym Ty piszesz i nie wyszło z tego nic
          dobrego.

Dołączam do pytania Eponak, bo też mnie nurtuje :) (choć może napiszę do sklepu...)

No nic, idę leżeć. Kręgosłup mi siadł i ledwo się ruszam. Trzymajcie się Kobiety!
          • anna-pia Re: :-))) 30.04.09, 22:55
            optymi-stka napisała:

> Dołączam do pytania Eponak, bo też mnie nurtuje :) (choć może napiszę do sklepu
            > ...)

Było kiedyś Tango, o ile pamiętam, miało ciut inny krój, potem zrobili coś, co
            nazwali Tango II, potocznie zwane Tangiem. I tyle :)
            Stare Tango widziałam na Undercoverexperience, w jakichś kosmicznych rozmiarach.
            • kasica_k Tango 01.05.09, 01:07
              A teraz już nawet Panache na swojej stronie opuszcza te dwójki. Widać uznali, że
              tamten starszy model już przykrył kurz historii :) Teraz używają nazw Tango
              Balconnet i Tango Plunge.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka