eponak Re: Pomoc dla optymi-stka 30.04.09, 14:29 Przede wszystkim: miski masz za nisko, fiszbina w części podpiersiowej powinna być pod piersią. Secundo: podciągnij ramiączka i ładnie się wyprostuj i wygarnij porządnie. Ten kształt z boku tak średnio się mi podoba, ale to może być kwestia niewyregulowanych ramiączek. Odpowiedz Link
maheda :-))) 30.04.09, 14:33 Od razu oprotestuję, jakoby Tango II plunge robiło wszystkim piękne dekolty. Wielu kobietom nie robi i już. Tango plunge i Tango II plunge to jedno i to samo. A teraz ad meritum - to jest mocno rozciągający się obwód, więc jeśli wzięłabyś 60tkę, to wcale byś nie przesadziła... On mi się w ogóle na Tobie nie widzi, bo nie wiem, czy 28GG (tak, nie pomyliłam się) lepiej by Ci te piersi zbierało... W ogóle widać, że masz źle założone miseczki - fiszbiny na mostku leżą dobrze, a dołem idą za mocno na żebra. Nie dałoby się podciągnąć obwodu bardziej w górę na plecach i przy tym fiszbin pod pachami bardziej do góry podciągnąć? Z tym, że miseczka wtedy się zrobi za duża (i dlatego mówię o 28GG, a nie o 28H)... Być może 28GG dawałby bardziej spektakularny efekt... Odpowiedz Link
eponak Re: :-))) 30.04.09, 14:35 > Tango plunge i Tango II plunge to jedno i to samo. > Przepraszam, może zrobię lekki bałagan, ale po co w takim razie dodano II? Bo nie pojmuję tej logiki :) Odpowiedz Link
maheda Re: :-))) 30.04.09, 14:38 Raczej zapytaj, dlaczego sklep "schował" to II ;-) Ale pytanie nie do mnie Odpowiedz Link
mamami Re: :-))) 30.04.09, 16:40 Ja myślę że lepiej dac sobie spokój. Maheda dobrze prawi, ze on bardzo rozciągliwy, ja sie bez problemu w 28 dopinam (70 pod biustem) nawet na ostatnią haftkę. Rzeczywiscie masz go za nisko założony, ale pewnie jak go podciągniesz to Ci obetnie pachy. Poza tym, mnie sie w ogole nie widzi ten kształt z boku, nic ciekawego to nie jest, niestety :( Ps. Prosze brać poprawkę, że zadną specjalistką nie jestem ;) Odpowiedz Link
optymi-stka Re: :-))) 30.04.09, 17:39 dzięki dziewczyny. Próbowałam go przymierzać jak piszecie, czyli wyżej miski i podciągnięte ramiączka, ale co wtedy działo się pod pachami to same wiecie. Tango leży już spakowane i czeka na odesłanie. Zamówiłam, bo naczytałam się, jaki to on świetny niemal dla każdego biustu, a jednak nie. Przymierzałyśmy Mahedo w sobotę chyba ten rozmiar o którym Ty piszesz i nie wyszło z tego nic dobrego. Dołączam do pytania Eponak, bo też mnie nurtuje :) (choć może napiszę do sklepu...) No nic, idę leżeć. Kręgosłup mi siadł i ledwo się ruszam. Trzymajcie się Kobiety! Odpowiedz Link
anna-pia Re: :-))) 30.04.09, 22:55 optymi-stka napisała: > Dołączam do pytania Eponak, bo też mnie nurtuje :) (choć może napiszę do sklepu > ...) Było kiedyś Tango, o ile pamiętam, miało ciut inny krój, potem zrobili coś, co nazwali Tango II, potocznie zwane Tangiem. I tyle :) Stare Tango widziałam na Undercoverexperience, w jakichś kosmicznych rozmiarach. Odpowiedz Link
kasica_k Tango 01.05.09, 01:07 A teraz już nawet Panache na swojej stronie opuszcza te dwójki. Widać uznali, że tamten starszy model już przykrył kurz historii :) Teraz używają nazw Tango Balconnet i Tango Plunge. Odpowiedz Link