kasienka.body Promocja Maskaradkowa - drugi stanik 50% taniej! 29.06.10, 17:29 Zapraszam na letnią promocję Maskaradek - kupując dowolny model Masquerade z bieżącej kolekcji, drugi za pół ceny. Szczegóły na stronie: www.body.sklep.pl/Promocja-Maskaradkowa-cabout-pol-13.html Promocja oczywiście obowiązuje również w sklepie stacjonarnym. Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body nowa marka + uzupełnienie rozmiarów 15.07.10, 20:18 W sklepie zawitała nowa marka - Audelle. Dostępne są 3 modele - Honeycomb,Rosa oraz Constance - oferta skierowana do małobiuściastych Pań (miseczki B-D, obwody 30-36 - modele ścisłe). Uzupełniona została też rozmiarówka z modelu Masquerade Tiffany plunge, Porcelain strapless white oraz chocolate, a także pojawił się model Confetti balkonette ivory - w atrakcyjnej cenie. Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body pierwsze jesienne nowości już są 23.07.10, 17:10 Pojawiły się pierwsze jesienne nowości - Panache Sienna z szortami i pasem do pończoch oraz Fantasie Felicity w piękny kwiatowy motyw. Dodatkowo uzupełniona została rozmiarówka w modelu Freya Halle, jest też kilka sztuk z cielistej Freyi Deco. www.body.sklep.pl/product-pol-187-Panache-Superbra-Sienna-Black-Pink-Biustonosz.html www.body.sklep.pl/product-pol-211-Fantasie-Felicity-Rose-Biustonosz.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Uzupełnienie rozmiarów- Deco, Smoothing, Porcelain 09.08.10, 14:52 Uzupełnione zostały rozmiary z modeli Freya Deco nude, Fantasie Smoothing nude, Porcelain strapless white oraz nude. Zapraszam! www.body.sklep.pl/main.php Odpowiedz Link
kasienka.body jesienne nowości - Deco, Monet, Georgiana, Maia 12.08.10, 14:08 Dotarły do nas wczesnojesienne nowości. Między innymi nowa freya Deco w kolorze charcoal, uroczy half cup Freya Monet (na bazie modelu Summer), Fantasie Veronica (krój na bazie modelu Rhiannon), a także dwie nowe Maskaradki - pudrowo kakaowa Georgiana oraz czekoladowa Maia. Zapraszam! www.body.sklep.pl/ Odpowiedz Link
kasienka.body Cleo Martha, Atlantis Cindy - już dostępne! 27.08.10, 12:43 Od dziś w sprzedaży nowy model Panache Cleo Martha - krój na bazie Pandory, oraz Panache Atlantis Cindy - usztywniany biustonosz z wypełnieniem żelowym. www.body.sklep.pl/product-pol-190-Panache-Cleo-Martha-Coral-Multi-Biustonosz.html www.body.sklep.pl/product-pol-227-Panache-Atlantis-Cindy-Biustonosz.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body nowości jesienne już dostępne- Antoinette, Saffron 02.09.10, 13:05 Od dziś w sklepie dostępne są dwa nowe modele - Masquerade Antoinette w kolorze pistacjowym oraz Panache Saffron w kolorze lawendowym. Uzupełniona została też rozmiarówka pudrowej Georgiany. www.body.sklep.pl/product-pol-214-Panache-Superbra-Saffron-Lavender-Biustonosz.html www.body.sklep.pl/product-pol-212-Panache-Masquerade-Antoinette-Pistachio-Biustonosz.html Odpowiedz Link
kasienka.body Ariza teal/pink - już dostępna 10.09.10, 13:00 Od dziś w sprzedaży Panache Ariza w kolorze teal/pink. www.body.sklep.pl/product-pol-229-Panache-Superbra-Ariza-Teal-Pink-Biustonosz.html Zapraszam Odpowiedz Link
kasienka.body Jesienne SHOWGIRL już dostępne 21.09.10, 12:36 W sklepie pojawiły się już nowe kolory Showgirl - przepiękna winna Thrill Me wraz z szortami i wysokimi, wyszczuplającymi figami i szmaragdowo zielona oraz purpurowa Tease Me wraz z szortami. Zapraszam! www.body.sklep.pl/firm-pol-1248879614-Curvy-Kate-Showgirl.html Odpowiedz Link
kasienka.body Cleo Jude - plum/coral już jest! 24.09.10, 12:40 Od dziś dostępny nowy model Panache Cleo Jude - lekko usztywniany plunge w kolorze śliwkowym. Zapraszam www.body.sklep.pl/product-pol-191-Panache-Cleo-Jude-Plum-Coral-Biustonosz.html Odpowiedz Link
kasienka.body Tiffany plunge Ivory - już dostępny! 01.10.10, 14:58 W sklepie pojawiła się nowa wersja znanego Tiffany'ego - w kolorze Ivory. Do kompletu szorty. Zapraszam! www.body.sklep.pl/product-pol-241-Panache-Masquerade-Tiffany-Plunge-Ivory-Biustonosz.html Odpowiedz Link
kasienka.body Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 02.10.10, 17:10 Miło mi poinformować, iż sklep Body zmienia lokalizację na bardziej dogodną dla klientek. Nowy sklep będzie się mieścił na ulicy Lubartowskiej 6-8 (w zasadzie jest to jeszcze przedłużenie ulicy Świętoduskiej - nr 22). Oficjalne otwarcie przewidywane jest na środę - 6 października, od godziny 10 - tej. W dniu otwarcia oferujemy atrakcyjne rabaty. Pierwsza klientka nowego sklepu przy zakupie dowolnego stanika dostanie drugi biustonosz gratis. Wszystkie kolejne klientki dostaną 10% rabatu na zakupy. Jeszcze w tym miesiącu poszerzymy ofertę o ubrania Biu Biu. Godziny otwarcia sklepu: Poniedziałek - 11.00 - 18.00 Wtorek - Piątek - 10.00 - 18.00 Sobota - 10.00 - 15.00 Serdecznie zapraszamy :) --------------------------------------- Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
ycik Re: Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 02.10.10, 22:34 No to gratuluję przenosin i oby ta zmiana przyniosła jeszcze więcej zadowolonych klientek. Mnie niestety nie będzie jeszcze wtedy w Lublinie (a szkoda, bo mogłabym się zaczaić na jakiś stanik;) ale jak się pojawię to na pewno wpadnę, bo mnie ciekawość zeżre odnośnie wystroju. Mam nadzieję, że nie będzie gorszy od obecnego- mam na myśli zwłaszcza malunki na zewnątrz :) No to powodzenia Kasieńko przy przeprowadzce :) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 02.10.10, 22:55 Dziękuję :) Malunków na elewacji tym razem niestety nie będzie, ale mam nadzieję, że wystrój wnętrza będzie równie fajny :) Odpowiedz Link
aksanti Re: Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 02.10.10, 23:28 Gratulacje! teraz dużo więcej osób dowie się o sklepie. Życzę powodzenia w nowym lokum :) Odpowiedz Link
alice1984 Re: Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 05.10.10, 16:31 Bardzo cieszę się ze zmiany lokalizacji sklepu, bo na kraśnickie było mi trochę nie po drodze :) teraz pewnie będę częściej zaglądała :) No i oczywiście serdecznie gratuluję przeprowadzki! Odpowiedz Link
anuula12 Re: Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 05.10.10, 17:48 Ja wprawdzie na Kraśnickich miałam dużo bliżej, ale i tak się cieszę, bo a nuż będzie więcej staników? :D No i z Biubiu się cieszę jak szalona, na pewno coś kupię. A, i kiedy będzie Angie? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Body - ZMIANA LOKALIZACJI sklepu 06.10.10, 07:44 Angie powinna być w pierwszej połowie października :) Odpowiedz Link
anuula12 Byłam, kupiłam - świetnie! 07.10.10, 07:24 I udało mi się być pierwszą ;) pewnie dlatego, że mam poprzestawiany zegarek i w rezultacie wpadłam za 10 10, jak sobie potem uświadomiłam ;)) W każdym razie sklep bardzo fajny, przestronny, z kanapami, śliczna tapeta - i te przymierzalnie!Rzeczywiście przeogromne i podoba mi się ich umiejscowienie - na pierwszy rzut oka nie widać, gdzie są ;) I oczywiście przemiła Właścicielka! Odpowiedz Link
mania_aniam Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 05.10.10, 15:17 Czy moze dzis sklep jest otwarty na Krasn, czy z okazji przeprowadzki nie? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 06.10.10, 07:45 Przepraszam, że dopiero dziś - ale wczoraj cały dzień byłam w nowym lokalu i nie miałam dostępu do internetu. Sklep na Kraśnickich już nie działa. Odpowiedz Link
agnieszka.onlyher Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 06.10.10, 08:49 Kasiu, trzymam mocno kciuki za nową lokalizację. Ale z Twoim zapałem i zamiłowaniem do tego co robisz, będzie na pewno przewspaniale i całe rzesze Lublinianek będą chodzić w porządnych stanikach :) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 06.10.10, 10:57 Agnieszko dzięki :)) Jedno oko mi się permanentnie zamyka z niedospania, ale co tam, odeśpię w weekend :D Odpowiedz Link
mania_aniam nowa lokalizacja - lux:) 06.10.10, 13:09 Bylysmy z przyjaciolkami 2-gimi klientkami:) jest bardzo przestronnie i ladnie, duuuze przymierzalnie (zmiescilysmy sie spokojnie w jednej we 3:D). Lokalizacja dobra, praktycznie samo centrum. No i oczywiscie obsluga na najwyzszym poziomie. Wszystkie trzy zyczymy powodzenia w nowym lokum! Odpowiedz Link
kasienka.body SADIE, LIZZIE, ANGIE - już są! 15.10.10, 14:08 Od dziś w sprzedaży dostępne są już najpiękniejsze modele sezonu - Masquerade Angie, Cleo Sadie oraz Cleo Lizzie. www.body.sklep.pl/product-pol-185-Panache-Masquerade-Angie-Black-Nude-Biustonosz.html www.body.sklep.pl/product-pol-189-Panache-Cleo-Sadie-Purple-Multi-Biustonosz.html www.body.sklep.pl/product-pol-188-Panache-Cleo-Lizzie-Black-Multi-Biustonosz.html Zapraszam ! Odpowiedz Link
kasienka.body BIU BIU od dziś w BODY :) 19.10.10, 12:36 Zawitało do nas jesienne Biu Biu :) Na początek w ofercie bluzki koszulowe w kolorze białym, bordowym i niebieskim, Delgado Zabajone, czarna Tequila i nowa bluzeczka October :) Zapraszamy! Odpowiedz Link
kasienka.body Shock Absorber, Freya - nowa dostawa 20.10.10, 12:33 W sklepie pojawiła się nowość - Freya Latisha, a także uzupełniona została rozmiarówka biustonosza Shock Asorber Max Support Bra. Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Tiffany Strapless - już dostępny w Body 08.11.10, 22:14 Od dziś dostępny jest nowy strapless Tiffany bandeau w kolorze ivory. www.body.sklep.pl/product-pol-243-Panache-Masquerade-Tiffany-Strapless-Ivory-Biustonosz.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Tak - otwarte 11.11.10, 10:58 12-go i 13-go pracujemy normalnie. Zapraszam :) --------------------------------------- Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.p Odpowiedz Link
kasienka.body Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 30.11.10, 16:57 Na dworze dopiero co zaczęła się zima, a u nas już pierwsze nowości z kolekcji wiosennej. Jako pierwszy model - Fantasie Felicity w kolorze Storm. www.body.sklep.pl/product-pol-256-Fantasie-Felicity-Storm-Biustonosz.html Zapraszamy! ------------------------------------- Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
maagdaa_1 Pytanie o biustonosz do karmienia ??? 08.12.10, 12:50 Witam ! Byłam kilkakrotnie klientką sklepu na Kraśnickiej a teraz chciałabym się wybrać pod nowy adres z tym, że poszukuję biustonosza do karmienia piersią, w dużym rozmiarze 36 I lub J.Czy byłby jakiś model dostępny albo można coś sprowadzić, żebym mogła podjechać i przymierzyć? Proszę o podanie modelu biustonosza ? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Pytanie o biustonosz do karmienia ??? 08.12.10, 14:12 W tej chwili mamy do karmienia model Panache Sophie - www.body.sklep.pl/product-pol-253-Panache-Superbra-Sophie-Nursing-Biustonosz-do-karmienia.html Nie ma wszystkich rozmiarów, ale jeśli będzie trzeba to zamówimy odpowiedni dla Pani. Istnieje również możliwość kupna dowolnego biustonosza z naszej oferty i przerobienia go u nas na "karmnik" - jest to usługa bezpłatna. Pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link
maagdaa_1 Re: Pytanie o biustonosz do karmienia ??? 08.12.10, 18:45 dziękuję za odpowiedź.Wybiorę się do sklepu i tam na miejscu uzgodnimy szczegóły.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mania_aniam alexa freya 09.12.10, 20:43 Czy ja dobrze widze i w sklepie jest juz Alexa:):)? W takim razie jutro przychodze! Odpowiedz Link
kasienka.body Re: alexa freya 09.12.10, 21:32 Tak, w sklepie internetowym już jest, do stacjonarnego dotrze właśnie jutro :) Zatem zapraszam w godzinach bardziej popołudniowych, bo nie wiem o której kurier dotrze :) Odpowiedz Link
smyk82 Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 09.12.10, 23:43 Kasiu a czy u Ciebie w sklepie jest możliwość skorzystania z pomocy doboru rozmiaru stanika? Bo w Lublinie chyba takiego sklepu jeszcze nie ma:( A mi by bardzo pomógł ktoś kto by mnie wreszcie uświadomił jaki ja mam rozmiar biustu:) Odpowiedz Link
wolffie Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 01:43 smyk82 napisała: > Kasiu a czy u Ciebie w sklepie jest możliwość skorzystania z pomocy doboru rozm > iaru stanika? Bo w Lublinie chyba takiego sklepu jeszcze nie ma:( A mi by bardz > o pomógł ktoś kto by mnie wreszcie uświadomił jaki ja mam rozmiar biustu:) No jak to nie ma? Body to właśnie taki sklep :)))) I jest już od dawna, co najmniej 1,5 roku. I na kasienki pomoc przy doborze możesz śmiało liczyć :))) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 10:00 >Bo w Lublinie chyba takiego sklepu jeszcze nie ma:( Jak nie ma jak jest ;) Działamy już przeszło półtora roku, pomagamy dobrać rozmiar, fason i wszystko co potrzebne :) Zapraszam do nas na ul. Lubartowską :) Odpowiedz Link
anka-ania Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 10:35 kasienka.body napisała: > Jak nie ma jak jest ;) Działamy już przeszło półtora roku, pomagamy dobrać rozm > iar, fason i wszystko co potrzebne :) Ale prania to chyba nie oferujecie? ;) PS Wybacz smyku82, NMSP Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 13:08 Prania niestety jeszcze nie :D Ale kto wie, kto wie ;) Odpowiedz Link
smyk82 Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 15:59 Z nieba mi spada ten sklep:):) A czy on się znajduje na ulicy Lubartowskiej czy na Al. Kraśnickiej 34? Bo tak pisze w pierwszym wątku. Przepraszam za takie pytanie ale tym tematem zaczęłam się interesować od wczoraj -załamana moim nieudolnym kupowaniem biustonoszów:) Odpowiedz Link
roza_am Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 16:19 Aktualny adres to: ul. Lubartowska 6-8 <niedawno sklep się przeprowadził do centrum miasta> Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Dopieranie biustonoszy. Pytanie o sklep. 10.12.10, 17:32 Tak jak napisała Roza - sklep jest przy Lubartowskiej 6-8, na mapie widnieje jako Świętoduska 22 - dla pewności link do mapki: mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,19,22.56671,51.25014?l=06a42f90a1a849e5 Sklep jest między salonem GSM a pocztą. Odpowiedz Link
kasienka.body Freya ALEXA - nowość wiosenna już jest 11.12.10, 12:10 Zawitał do nas pierwszy wiosenny model Freyi - fuksjowa Alexa. www.body.sklep.pl/product-pol-255-Freya-Alexa-Berry-Biustonosz.html Zapraszamy! Odpowiedz Link
ycik Biu Biu- sukienki 12.12.10, 19:47 Kasieńko, czy będa u Ciebie w sklepie nowe sukienki biubiowe? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Biu Biu- sukienki 12.12.10, 21:14 Tak, Yciku będę zamawiała. Jaki rozmiar potrzebujesz i jaki kolor? To uwzględnię w zamówieniu :) ------------------------------------- Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY. www.body.sklep.pl kontakt@body.sklep.pl Odpowiedz Link
ycik Re: Biu Biu- sukienki 12.12.10, 23:13 Co do rozmiaru to właśnie dokładnie nie wiem, bo nie mam żadnej sukienki biubiu, tylko bluzki w rozmiarach 36/38 bb/bbb i zależałoby mi na przymierzeniu stacjonarnie, żeby oszczędzić sobie odsyłania. A jeśli chodzi o kolor to waham się pomiędzy czarną a morską. Mam nadzieję, że to jako tako pokrywa się z Twoim planowanym zamówieniem. Będę wdzięczna za informację jak już sukienki do Ciebie dotrą. Ale fajnie mieć sklep stacjonarny w miejscu zamieszkania :) Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Biu Biu- sukienki 13.12.10, 12:05 Wezmę pod uwagę rozmiar i dam znać jak dotrą. Planowałam brać właśnie morskie :) Odpowiedz Link
silv_via Re: Biu Biu- sukienki 14.12.10, 21:58 Witam Pani Kasiu! A czy rozmiar 46 B/BB będzie dostępny? Czy mogłaby Pani powiedzieć czy ma Pani coś w takim rozmiarze? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Biu Biu- sukienki 14.12.10, 22:13 W tej chwili w 46 mam koszulę bordo, niebieską i białą, sukienki będą, tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. Odpowiedz Link
silv_via Re: Biu Biu- sukienki 14.12.10, 23:53 Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że nie wiem Pani dokładnie kiedy będą, ale czy dotrą przed świętami? Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Biu Biu- sukienki 15.12.10, 10:47 Przed świętami raczej się nie uda, na pewno dam znać jak będą w sklepie. Odpowiedz Link
kasienka.body BONY UPOMINKOWE - już w sprzedaży 15.12.10, 17:22 Od dziś dostępne są bony upominkowe o różnych nominałach. Świetny pomysł na prezent gwiazdkowy/urodzinowy/imieninowy/rocznicowy itp :) Bon o wartości 500 zł premiowany jest dodatkową kwotą 50 zł. www.body.sklep.pl/cat-pol-1214553911-Bon-upominkowy.html Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Godziny pracy sklepu w okresie Świątecznym 23.12.10, 10:11 24. 12 - 26. 12 - nieczynne 27. 12 - 30. 12 - pracujemy jak zwykle (pon. 11-18, wt-czw 10-18) 31. 12 - 01. 01 - nieczynne od 03. 01 - pracujemy normalnie Odpowiedz Link
kasienka.body BIU BIU - sukienki Madison są już w sklepie 23.12.10, 10:22 Pojawiły się u nas sukienki Biu Biu Madison w kolorze czarnym, rozmiary od 38 do 44. Ponadto uzupełniona została rozmiarówka Freyi Deco w kolorze nude. Zapraszam! Odpowiedz Link
kasienka.body Sylwester - czynne do 14 30.12.10, 20:34 31. 12. sklep będzie czynny od 10 do 14. Od 2-go stycznia otwarte w normalnych godzinach. Odpowiedz Link