Dodaj do ulubionych

zostawic engela

20.06.02, 13:45
trener powinien zostac , tylko on jest w stanie poprawic to co bylo złe i
wzmocnic pozytywy
Obserwuj wątek
    • faciu Re: zostawic engela 20.06.02, 18:11
      Też tak uważam... tylko czemu pedział że taki mecz jak z Amerykanami, Polakom
      by już nie wyszedł....Chciał zdeprecjonować sukces rezerwowych, aby
      usprawiedliwić swój błąd niewystawienia takiej ekipy przeciw Portugalii ??
      • Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 21.06.02, 17:41
        Balcerowicz musi odejść.
        • raduli Re: zostawic engela 22.06.02, 11:32
          hmmmmmmm, a to interesujące skojarzenie

nie wiem czemu tak powiedział , ale co teraz , nowy gosc nowe nadzieje , które
          szybko można rozwiac ?
          z engelem aspiracje mogły by byc ztonowane a przez to bardziej realne
          nie wiem czy sven goran łobonowski cos zrobi .
          ericsson przynajmniej mówi po angielsku
          teraz po boisku na treningu bedzie biegał tłumacz trenera z tłumaczem olego,
          bedzie fajnie
          • Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 22.06.02, 12:25
            Myślę że stać ich było na więcej i nie jest to kwestia wybujałych marzeń.
            Straciliśmy to dzięki Engelowi. Popatrzcie gdzie zaszły drużyny z naszej grupy.
            Korea już jest w półfinale. Mogliśmy to lepiej rozegrać, przykład mecz z USA
            • yhwh Re: zostawic engela 23.06.02, 13:40
              tez bylem za tym, by zostawic engela, ale ten musialby jednak przejsc terapie
              wstrzasowa i przestac wygadywac takie bzdury. generalnie przestac wierzyc w to
              ze jest bogiem, nieomylnym trenerem! okazalo sie ze nawet zwolnienie go z tej
              funkcji tak nie podzialalo, bo juz post factum bzdety nadal wygadywal!
              Moze i dobrze ze wylecial - ale... kto go zastapi??? Bo ja nie widze kandydata?
              Gmoch?
              Boniek?? (Boże uchowaj!)
            • faciu Re: zostawic engela 25.06.02, 09:23
              Gość portalu: otho napisał(a):

> Myślę że stać ich było na więcej i nie jest to kwestia wybujałych marzeń.
              > Straciliśmy to dzięki Engelowi. Popatrzcie gdzie zaszły drużyny z naszej grupy.
              >
              > Korea już jest w półfinale. Mogliśmy to lepiej rozegrać, przykład mecz z USA

Tak Korea jest w półfinale i to potwierdza fakt że nie mieliśmy szans z nimi
              wygrać...Panowie przecież to jest totalne drukarstwo....Jak Koreańce wygrywały
              wszystkie pojedynki główkowe z naszymi odbijając się od pleców Kałużnego czy
              innych, albo jak przepychali się w polu karnym faulując a sędzia nic nie
              gwizdał....to co nasi dziennikarze napisali... coś w stylu "złej baletnicy..."
    • Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 25.06.02, 10:48
      Chcę żeby Korea wygrała mistrzostwa i to w takim stylu, wówczas zrobi się taka
      nagonka że może unieważnią mistrzostwa. My swoją negatywną opinię wyrazimy za
      pomocą folijki.
      • yhwh Re: zostawic engela 25.06.02, 17:00
        a ja to jestem za turcja, bo oni uzywaja folijki, co prawda wlasnej produkcji
        (czyli podróbek), ale skutecznosci tejże podważyc nie można
        • Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 25.06.02, 19:14
          Skuteczność folijki owszem jest, ale czasem działa to przeciw nim. Pamiętacie
          mecz z Brazylią??? Wtedy Riwaldo niby symulował że został uderzony piłką w
          głowę. Oglądałem to później z taśmy i w zwolnionym tempie. Okazało się że Turek
          jednocześnie kopnął piłkę i wyrzucił folijkę w kierunku Riwaldo. Ta pierwsza
          uderzyła w jego nogi natomiast ta druga w głowę. Skutek był taki że Riwaldo się
          przewrócił a sędzia usunął Turka z boiska. Riwaldo później w prasie niby mówił
          że zagrał tę scenę jak aktor, ale co miał powiedzieć? Może że Turek go folijką
          rzucił??? Przecież wszyscy by wówczas orzekli że Riwaldo to paranoik.
          • yhwh turecka folijka 26.06.02, 14:35
            ale to byl pierwszy mecz, turcy jeszcze nie wiedzieli dokladnie jak uzywac
            folijki, teraz bedzie inaczej, do przerwy z barzylia 0-0, wierze, ze wygraja
            turcy, czyli folijkowcy!
            • Gość: otho Re: turecka folijka IP: 217.97.141.* 26.06.02, 16:59
              I znowu nic im nie wyszło. Jednak te podrabiane nie doprowadzają drużyny do
              finału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka