raduli 20.06.02, 13:45 trener powinien zostac , tylko on jest w stanie poprawic to co bylo złe i wzmocnic pozytywy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: zostawic engela 20.06.02, 18:11 Też tak uważam... tylko czemu pedział że taki mecz jak z Amerykanami, Polakom by już nie wyszedł....Chciał zdeprecjonować sukces rezerwowych, aby usprawiedliwić swój błąd niewystawienia takiej ekipy przeciw Portugalii ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 21.06.02, 17:41 Balcerowicz musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: zostawic engela 22.06.02, 11:32 hmmmmmmm, a to interesujące skojarzenie nie wiem czemu tak powiedział , ale co teraz , nowy gosc nowe nadzieje , które szybko można rozwiac ? z engelem aspiracje mogły by byc ztonowane a przez to bardziej realne nie wiem czy sven goran łobonowski cos zrobi . ericsson przynajmniej mówi po angielsku teraz po boisku na treningu bedzie biegał tłumacz trenera z tłumaczem olego, bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 22.06.02, 12:25 Myślę że stać ich było na więcej i nie jest to kwestia wybujałych marzeń. Straciliśmy to dzięki Engelowi. Popatrzcie gdzie zaszły drużyny z naszej grupy. Korea już jest w półfinale. Mogliśmy to lepiej rozegrać, przykład mecz z USA Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: zostawic engela 23.06.02, 13:40 tez bylem za tym, by zostawic engela, ale ten musialby jednak przejsc terapie wstrzasowa i przestac wygadywac takie bzdury. generalnie przestac wierzyc w to ze jest bogiem, nieomylnym trenerem! okazalo sie ze nawet zwolnienie go z tej funkcji tak nie podzialalo, bo juz post factum bzdety nadal wygadywal! Moze i dobrze ze wylecial - ale... kto go zastapi??? Bo ja nie widze kandydata? Gmoch? Boniek?? (Boże uchowaj!) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: zostawic engela 25.06.02, 09:23 Gość portalu: otho napisał(a): > Myślę że stać ich było na więcej i nie jest to kwestia wybujałych marzeń. > Straciliśmy to dzięki Engelowi. Popatrzcie gdzie zaszły drużyny z naszej grupy. > > Korea już jest w półfinale. Mogliśmy to lepiej rozegrać, przykład mecz z USA Tak Korea jest w półfinale i to potwierdza fakt że nie mieliśmy szans z nimi wygrać...Panowie przecież to jest totalne drukarstwo....Jak Koreańce wygrywały wszystkie pojedynki główkowe z naszymi odbijając się od pleców Kałużnego czy innych, albo jak przepychali się w polu karnym faulując a sędzia nic nie gwizdał....to co nasi dziennikarze napisali... coś w stylu "złej baletnicy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 25.06.02, 10:48 Chcę żeby Korea wygrała mistrzostwa i to w takim stylu, wówczas zrobi się taka nagonka że może unieważnią mistrzostwa. My swoją negatywną opinię wyrazimy za pomocą folijki. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: zostawic engela 25.06.02, 17:00 a ja to jestem za turcja, bo oni uzywaja folijki, co prawda wlasnej produkcji (czyli podróbek), ale skutecznosci tejże podważyc nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: zostawic engela IP: 217.97.141.* 25.06.02, 19:14 Skuteczność folijki owszem jest, ale czasem działa to przeciw nim. Pamiętacie mecz z Brazylią??? Wtedy Riwaldo niby symulował że został uderzony piłką w głowę. Oglądałem to później z taśmy i w zwolnionym tempie. Okazało się że Turek jednocześnie kopnął piłkę i wyrzucił folijkę w kierunku Riwaldo. Ta pierwsza uderzyła w jego nogi natomiast ta druga w głowę. Skutek był taki że Riwaldo się przewrócił a sędzia usunął Turka z boiska. Riwaldo później w prasie niby mówił że zagrał tę scenę jak aktor, ale co miał powiedzieć? Może że Turek go folijką rzucił??? Przecież wszyscy by wówczas orzekli że Riwaldo to paranoik. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh turecka folijka 26.06.02, 14:35 ale to byl pierwszy mecz, turcy jeszcze nie wiedzieli dokladnie jak uzywac folijki, teraz bedzie inaczej, do przerwy z barzylia 0-0, wierze, ze wygraja turcy, czyli folijkowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: turecka folijka IP: 217.97.141.* 26.06.02, 16:59 I znowu nic im nie wyszło. Jednak te podrabiane nie doprowadzają drużyny do finału. Odpowiedz Link Zgłoś