Dodaj do ulubionych

Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów)

12.11.14, 08:41
Witam.
Chciałam spytać o restaurację Malinowy Dwór w Kochłowicach (koło Biedronki) ul. Radoszowska.
Czy miał tam ktoś wesele? Głównie chodzi mi o tę salę na dole.
Jeśli tak to proszę o jakieś odpowiedzi jak było i wogóle ;)
Z góry dzięki ;D
Obserwuj wątek
    • engaged Re: Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów) 12.02.15, 11:50
      Ja też chętnie bym się coś wiecej na temat tej sali dowiedziała :) w sierpniu 2016 roku mamy tam wesele ;) sonia141 też zamierzasz tam mieć wesele? tylko mnie gł. góra inetresuje ;)
      • wilczorek Re: Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów) 18.04.15, 14:57
        Dla Wszystkich osób zainteresowanych zorganizowaniem imprezy okolicznościowej w Malinowym Dworze w Rudzie Śląskiej:
        Nigdy nie zgadzajcie się na to,aby Wasza impreza odbywała się przy otwartej karcie.To jest Wasza impreza i macie prawo tego żądać .My ulegliśmy Pani menadżer i nasze przyjęcie nie miało,ani klimatu,ani prywatności nie wspominając o ciągłym wypraszaniu innych przychodzących gości z naszej zarezerwowanej strony.Zapewnienia o parawanach to jedna wielka kpina,bo jak zasłonić przyjęcie na prawie 30 osób dwoma małymi parawanami z ikei!
        W dniu przyjęcia sprawdźcie wcześniej jak rozmieszczone są stoły i krzesła,bo może się okazać, tak jak w naszym przypadku,że siedzieć jeden na drugim.Wyobraźnia osoby układające krzesła przeszła samą siebie...
        Co do menu to żądajcie rozpiski,bądź umowy za co płacicie,ile dokładnie będzie porcji,w jakiej ilościach liczona jest zimna płyta.Może to głupio zabrzmi,ale w czasie imprezy przeliczcie wzrokowo,czy jest wszystko na stołach.Nam policzona za płytę 100% 45zł za osobę,a na stołach było w porywach może z 60%,a po zwróceniu uwagi Pani kelnerka stwierdziła,że to normalne...Dla mnie do normalnych praktyk to nie należało...
        Jeśli chodzi o muzykę to możecie się grubo rozczarować,jak kucharz obsługujący sprzęt zniesmaczony Waszą płytą stwierdzi,że nie ma czasu jej puścić...
        Wybierając miejsce naszej imprezy kierowałem się doświadczeniem,ilością lat na rynku i wystrojem sali,ale to co tam zastałem utwierdziło mnie w przekonaniu,że dla właściciela liczy się tylko ilość,a nie jakość i zadowoleni goście.Sam wystój i lokalizacja to za mało,aby tam jeszcze wrócić...
    • rico1979 Re: Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów) 23.04.15, 09:48
      Stanowczo odradzam. Totalnie nie zorganizowana obsługa. Brak koordynacji kuchnia-sala (do jednego stolika posiłki podawane nawet z 15 min odstępem). Niemiłe kelnerki . Smród przed wejściem do Pizzeri a na koniec sensacje żołądkowe. Ceny jak wszędzie
    • hades5 Re: Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów) 26.04.15, 19:52
      TOTALNA KLAPA PIZZA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WŁOSKIMI SKŁADNIKAMI MOŻNA TO WYCZUĆ NA MOZZARELLI ...... reszta tez na bardzo slaby poziomie szczególnie obsługa gubi się w zamówieniach
      • krztyna Re: Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów) 14.05.15, 14:09
        Byłam na imprezie w tej restauracji jako gość.
        Jedzenie dobre, ilość OK, obsaługa sprawna i miła. Sala osobna (na parterze, nie w podziemiu, tam gdzie pizzeria), ale jak na moje oko za mała na wesele. Na naszej imprezie było około 30 osób, też były tańce i jak to zwykle - mieściliśmy się. Jednak na samiutkim środku "parkietu" stoją dwa ogromne filary, co tworzy ten parkiet niewygodnym do typowych weselnych zabaw.
        Akurat w czasie "naszej" imprezy była jeszcze inna na dole i okazało się, że parking też mógłby być nieco większy, choć moim zdaniem wystarczyłoby nieco zdyscyplinowac kierowców, aby stali blizej

-----------
        Platek, Skorpek i Hans Helmut
    • michal.wandzik Re: Restauracja Malinowy Dwór Kochłowice(Chorzów) 14.08.16, 15:38
      miałem tam spotkanie rodzinne po ślubie cywilnym i było super - elegancko i smacznie! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka