panjanek5 25.05.05, 10:39 może powspominamy TG w Batorym rocznik 1972 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reden6 Re: do eichendorffa 25.05.05, 11:28 Przpraszom że sie wtroncom ale niy ma to jak prakty na sztolni :) Rocznik 1975. Odpowiedz Link Zgłoś
panjanek5 Re: do eichendorffa 25.05.05, 20:25 i co zero wspomnień ? może niezapomnieni profesorowie ? na marginesie prakta na sztolni mocna rzecz a prakty na grubie ? to była jazda my mieliśmy na nieistniejących już : Barbarze, Kleofasie, Katowicach (no i na Wujku), który jeszcze zipi ... Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: do eichendorffa 26.05.05, 19:13 panjanek5 napisała: > i co zero wspomnień ? Dlaczego zero??????????? > może niezapomnieni profesorowie ? Niezapomniany "łysy" Kandora. Jeden z najlepszych nauczycieli jakich miałem. Vis a' vis jego drzwi "Rukaszka" - jajcara straszna jak na swój wiek. Wyznawca spiskowej teorii dziejów - Żak. Długo by tak wymieniać... :-) > na marginesie > prakta na sztolni mocna rzecz a prakty na grubie ? > to była jazda > my mieliśmy na nieistniejących już : Barbarze, Kleofasie, Katowicach (no i na > Wujku), który jeszcze zipi ... Ja miałem na Barbarze, Kleofasie i w IV klasie "miesięczną" na Śląsku. Tam zjeżdżaliśmy na 1050 m. (mój życiowy rekord pod względem głębokości) Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: do eichendorffa 26.05.05, 22:49 Rukaszowo- moja wychowawczyni, same +++. Kojderowo! "Przeszkadzam wam? To wyjdę" Bytom-Lwów. Na Kandory to my godali "jaszczur". A na praktach to nojlepszy boł Majer na stolarni, pamiyntocie??? Odpowiedz Link Zgłoś
panjanek5 Re: do eichendorffa 27.05.05, 08:17 nieźle sie wątek rozwija wszyscy mile widziani ! Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: do eichendorffa 01.06.05, 13:00 reden6 napisał: > A na praktach to nojlepszy boł Majer na stolarni, pamiyntocie??? Na sztolni mieli my zajyncia ze Szromkiym. Kiedys' (to bou jakis' dugi uikynd, a my "do roboty") po s'niodaniu rospoczyli my strajk. Ofanowali my couki warsztat, a na jednym transparyncie my naszkryfrali "Szromek na prezydenta!". Jak uon psziszou, to siy uos'miou i nos pus'ciou do dom... Odpowiedz Link Zgłoś