klient01 09.10.06, 22:16 uwaga dla bywalców tego miejsca, właściciel tego lokalu pozwala sobie na niewybredne komentarze pod adresem klientów pubu w momencie kiedy wydaje mu się, że tego nie słyszą. WSTYD WSTYD WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmin_ch Re: UWAGA na London Pub w Chorzowie 10.10.06, 00:26 no no.. moze jakies szczegoly, bo jak na razie to nic konkretnego chodzi Ci o to, ze wlasciciel obgaduje klientele?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: UWAGA na London Pub w Chorzowie 10.10.06, 10:32 Dziwne. Bywałem tam dziesiątki razy i nic takiego nie miało miejsca. A może nie słyszałem? Słyszałem natomiast z ust właściciela "cześć" kiedy przechodziłem obok pubu a on stał w drzwiach knajpki... Odpowiedz Link Zgłoś
klient01 Re: UWAGA na London Pub w Chorzowie 10.10.06, 22:04 ja też to słyszałem przez parę ostatnich lat do siebie, ale to co niepostrzeżenie podsłyszałem ostatnio powaliło mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczyca254 Re: UWAGA na London Pub w Chorzowie 10.11.06, 11:28 To szczyt chamstwa i braku profesjonalizmu ze strony szefa. Odpowiedz Link Zgłoś