miszkolc1 13.08.07, 19:17 Poleccie mi jakis fajny fitness klub w Chorzowie.Mam ochote pocwiczyc ale nie wiem gdzie jest fajnie.Moze jacys konkretni instruktorzy warci polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napasztliwy Re: Fitness w Chorzowie 14.08.07, 14:09 co ty synek nie wiysz, ze wszystke gruby som jusz downo zawarte? Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: napasztliwy 16.08.07, 23:57 Pytanie kierowane do inteligentnych wiec SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
napasztliwy Re: miszkolc1 17.08.07, 08:07 camu to ty infantylny cmoku zaroski nie godosz, zes cienki bolus, lebrowa i ckm, ze sie chces na sztandze te...., jak to godajom te pieronske lykorze – IQ jak arnold podzwigac, dyc pedziol bych ci kaj depow i angybrow twojygo formatu znojdzies. jydno dyj sie pedziec ty pieronski gorolu, egal wiela czasu tam przebymbnis, forest gump z ciebie jak widza za pierona niy bydzie! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: napasztliwy 17.08.07, 14:19 Zeby znizyc sie do Twojego poziomu,trzeba sie polozyc.Nie bede wiec polemizowac. Odpowiedz Link Zgłoś