Gość: yasmin IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.03, 02:30 gdzie najbardziej lubicie spedzac czas? ktore knajpy maja najlepsza atmosfere? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edwin Re: mile miejsca w Chorzowie IP: *.katowice.msk.pl / 10.50.97.* 29.09.03, 10:25 Terra Nova na Sienkiewicza, tylko 5 stolikow ale fajna klima i muza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmin Re: mile miejsca w Chorzowie IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 23:37 masz na mysli taka stosunkowo nowa knajpe,w egipsko-orientalnym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Re: mile miejsca w Chorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 14:06 Od paru juz lat jestem wielbicielką Drewnianego Bociana! Wystrój lokalu jest zawsze bezkonkurencyjny, idealne miejsce na randki. Teraz mieszkam poza Śląskiem :((((((((( i brakuje mi takiej pizzerii z klimatem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmin Re: mile miejsca w Chorzowie IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.03, 21:57 o tak!! dla mnie to tez miejsce numer jeden na spotkania!! mila obsluga,fajna atmosfera.. jak jestem w Chorzowie to czesto tam bywam! Odpowiedz Link Zgłoś
redmadlen1 Re: mile miejsca w Chorzowie 18.12.03, 00:15 Gość portalu: embe napisał(a): > Od paru juz lat jestem wielbicielką Drewnianego Bociana! Wystrój lokalu jest > zawsze bezkonkurencyjny, idealne miejsce na randki. > Teraz mieszkam poza Śląskiem :((((((((( i brakuje mi takiej pizzerii z > klimatem... **************************8 szkoda, ze jedzenie marniutkie .. chyba, ze sie poprawili, po ostatniej wpadce nie bylam tam przez rok. Wole Bereket i Szopena. m. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: mile miejsca w Chorzowie 20.12.03, 15:10 to ja wlasnie przestalam odwiedzac Bereketa -nie dosyc ze wieki trwalo zanim jedzenie podano, to wszystko bylo zimne, choc nie powinno.. juz rok tam nie bylam zdecydowanie wole mila atmosfere Bociana, a jedzenie jak do tej pory zawsze mi tam rowniez smakowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
redmadlen1 Re: mile miejsca w Chorzowie 20.12.03, 23:37 yasmin_ch napisała: > to ja wlasnie przestalam odwiedzac Bereketa -nie dosyc ze wieki trwalo zanim > jedzenie podano, to wszystko bylo zimne, choc nie powinno.. ********** fakt, czasem sie czeka dluzej, powiedzy ze jest to gwarancja, ze robia "na swiezo". zimnego jedzonka NIGDY tam mi nie podano. > juz rok tam nie bylam *********** idz, moze Cie przeblagaja pierogi na ostro z szpinakiem, o ile oczywiscie lubisz szpinak ;), mnie te pierogi powalily, a ze jestem przy nadzieji bez zajakniecia zamowilam druga porcje :) M. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko-niebieskie Re: mile miejsca w Chorzowie 28.01.04, 15:39 Knajpa (ale brzydkie słowo!) "Piwnica". Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: mile miejsca w Chorzowie 18.02.04, 23:24 szkoda ze wczesniej nie zauwazylam twojego postu, bo bym na te szpinakowe pierogi poszla!!! a tak znow troche bede musiala poczekac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
robjaros Re: mile miejsca w Chorzowie 07.03.04, 11:19 Jednak pod Drewnianym bocianem. Poza tym park kiedy nie ma ludzi. Ksiegarnia Matras na Wolnosci. Zabie doly. Tereny po hucie Kosciuszko. Wzgorze Redena. Skansen w kazdej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: mile miejsca w Chorzowie 08.03.04, 16:32 a ktory park masz na mysli? podejrzewam ze Park Kultury, bo te inne to juz namiastki..a pamietam jak Park Roz byl spory calkiem:-)) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
robjaros Re: mile miejsca w Chorzowie 12.03.04, 19:29 Tak dokladnie Park Kultury ale te zaciszne miejsca nie tam gdzie czuc grilowana kielbase:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: mile miejsca w Chorzowie 12.03.04, 20:37 to jeszcze sa takie miejsca bez kielbasianego zapachu?;-)))) slyszalam ze Park ma sie marnie - brak kasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: mile miejsca w Chorzowie 12.03.04, 21:30 A byliście aby "Pod Lustrami" we Hajdukach? Odpowiedz Link Zgłoś