nacka13 20.08.08, 09:33 Witam, chciałam zasięgnąć opinii na temat tego zajazdu, potrzebuje się tam zatrzymać w październiku na kilka dni.Z góry dziękuje za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peacock79 Re: Zajazd Batory 20.08.08, 13:12 Bardzo fajne miejsce,naprawdę swojskie,znam osobiście właściciela- przeserdeczny człowiek. Jedyny problem jest taki,że z reguły pokoje są zarezerwowane na dłuuuuugo wcześniej,ale mam nadzieję,że ma już Pani rezerwację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nacka13 Re: Zajazd Batory 20.08.08, 14:27 Dziękuje za odpowiedź, kiedy tam dzwoniłam pani mi mówiła, że nie ma problemu z wolnymi pokojami i że można śmiało przyjeżdżać. W takim razie muszę zadzwonić jeszcze raz się upewnić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Zajazd Batory 20.08.08, 16:15 Jesli to ten bezposrednio przy Stadionie Ruchu, to w porzo, ale nie oczekuj wyzszego standardu, naprawde. :) Ale milo i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
peacock79 Re: Zajazd Batory 20.08.08, 20:14 To tyn som. Łatwo idzie trefić,styknie sie spytać bele kogo o droga na sztadion Ruchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Zajazd Batory 20.08.08, 23:07 Nie wiem, jak dziesiej, ale przez pewien czos pracowol tam na recepcji taki jakis sympatyczny studencik ze.... skosnymi oczkami, co zasuwol slonskom godkom jak starszy ekspert. :) Fajny byl. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś