Dodaj do ulubionych

Jakie lakiery hybrydowe polecacie?

• monika_reiss Warming memories 08.11.16, 14:38
      ja się zakochałam w nowej kolekcji neonail - warming memories. Piękny jest hot cocoa i mulled wine, te szarości z resztą też. :)
      • namyslowska123 Re: Warming memories 14.11.16, 20:24
        fajny jest ten okcie oko, polecam , ja kupiłam sobie już na sylwestra :)
    • mamciadancia86 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 18.11.16, 15:32
      Już kiedyś o nich słyszałam ale ich nie próbowałam. Moja przyjaciółka ich używa. Może wpadnę do niej na pazurki i zobaczę jak ten lakier
      • namyslowska123 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 20.11.16, 17:50
        jak zrobi Ci raz to będziesz chciała cały czasu lub w końcu kupisz swój zestaw.
    • namyslowska123 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.11.16, 00:04
      na mikołaja zamówiłam sobie 2 kolorki właśnie z makear.
    • mamciadancia86 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 16.12.16, 13:30
      Ja uwielbiam te z Makear. W ogóle fajnie słyszeć, że co raz więcej kobiet je kupuje. Mają co raz lepsze zdjęcia paznokci w galerii www.facebook.com/Makear-954353747936521/?ref=ts&fref=ts. Jestem teraz bardzo zachwycona jakie cuda można stworzyć dzięki ich lakierom
      • izazalew Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 02.02.17, 08:39
        Też lubię Makear - świetne kolory, co najfajniejsze to paleta na stronie odpowiada kolorom w rzeczywistości, więc łatwo wybrać idealny odcień! Poza tym świetnie się nakładają i bezproblemowo zdejmują, a przy okazji sa mega trwałe.
      • gosdebs Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.07.18, 12:37
        U mnie Makear od dłuższego czasu, najlepsze są moim zdaniem. Długo sie trzymają a ze zdjęciem ich też problemu nie ma
    • adriannawu Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 10.01.17, 12:57
      Ja polecam z całego serca Neonail - super się nakłada, ładnie kryją i długo się trzymają. Mają dużo odcieni nude do wyboru - a to moje ulubione. :)
    • kosmetyczka88 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 20.03.17, 19:00
      Ja od dłuższego czasu stosuję hybrydę Quene, dostępną w sklepie:sklep.coriocs.pl/lakiery-hybrydowe-quene-nails-c-214_402.html . Świetna konsystencja lakierów, przepiękna kolorówka, cudne!
    • alicja_go Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 22.03.17, 11:47
      Pewnie co osoba to inna opinia ale ja lubię Neonail. mam od nich zestaw startowy i lakiery i dobrze mi się tym maluje. Fajne są te zestawy w pudełkach - mało miejsca zajmuje.
    • kotinikoni Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 24.03.17, 15:01
      Może indygo albo neonails?
    • xaniaxo Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 25.05.17, 23:56
      Hej, ja również zastanawiam się nad kupnem hybryd dla siebie . Przeszukując internet znalazłam te www.misteromilano.pl/pl/223-lakiery-hybrydowe Macie jakieś opinie o nich ? Sprawdzają się ? :)
    • gudrunzpolski1 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 18.08.17, 11:36
      Bez urazy, ale CND Shellac w cenie za którą kupuje oryginalny z USA, jest najlepszy. Wiele innych to imitacje, dlatego warto mieć prawdziwą hybrydę, a nie namiastkę. Zobacz na Abant, bo to jest hurtownia, ktora ma te lakiery na pewno w ofercie.
    • fionka86 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 23.08.17, 11:20
      Również szczerze polecam Makear :) Przerabiałam sporo innych firm ale Makear jak do tej pory trzyma się najdłużej, super się rozprowadza , ma bogatą gamę ślicznych kolorków i w ogóle POLECAM :) Kupuję je ostatnio na stronce
      kosmetyki-velonka.pl/ mają też świetne pilniki jak coś.
    • 9agatka Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.08.17, 09:50
      Dla mnie największy wybór ma Semilac. Jednak są dość drogie, za to NeoNail jest bardzo wodnisty i nie każdemu to odpowiada.
      • katrinka_mala Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.08.17, 15:39
        Ja używam już jakiś czas lakierów Nailac i jestem z nich zadowolona. Do najtańszych nie należą, ale zdecydowanie są warte swojej ceny i można znaleźć właściwie każdy kolor.
    • aguros Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 22.09.17, 11:35
      Ja też ulubiłam sobie Neonail :) Nie tylko same lakiery są dobre, ale i przeważnie ich nowości przypadają mi do gustu, jak np. nie tak dawno aquarelle. Dbają, żeby klientki były zadowolone, ale i nie nudziły się ;)
      • dzastine88 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 06.10.17, 14:08
        Ja ze swojej strony polecam NaiLac - duży wybór kolorów, a jesienne nowości są zachwycające :)
    • aguros Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 11.10.17, 12:11
      Jak już o jesiennych nowościach mowa, to mnie totalnie urzekła kolekcja Boho Chic z NN właśnie :)
    • beatdur Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 25.10.17, 21:32
      Bardzo dobrej jakości sa lakiery z Makear, bardzo je lubię, mają dobre krycie, nie rozlewają się, nie odpryskują i co ważne kolor sa idealnie na pigmentowane
    • kasiakowk Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 27.10.17, 13:29
      Najlepsza firma to Simply Nails Professional, bardzo prosta aplikacja, więc na pewno będziesz zadowolona, inne firmy były za geste albo za rzadkie ;/ Czasem cena nie idzie w parze z jakością
    • lekarzmedycyny2 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 27.10.17, 15:39
      JA polecam bardzo sprawdzone lakiery uv firmy em-nail są bardzo dobrej jakości i bardzo wytrzymałe dla zainteresowanych podsyłam link em-nail.pl/pol_m_Metoda-zelowa_Zele-UV-175.html
    • richarudson Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 01.11.17, 17:08
      A ja gorąco polecam hypoalergiczne lakiery hybrydowe, które przywędrowały do nas ze Skandynawii. Najwyższa jakość :)

nox-nails.pl/
    • sylvia89 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.11.17, 21:55
      Makear najlepszy. Mają przepiękne kolory, a top no wipe najlepszy z najlepszych :) Mogę szczerze polecić sklep kosmetyki-velonka.pl/ Mają tez Silcare z serii Color It Premium, doskonale sprawdzają się w połączeniu z bazą i topem Makear, kolorki również śliczne, są trwałe i mają też fajną cenę :)
    • adelka777 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 22.12.17, 19:33
      Hej, ja przekonalam sie do lakierow hybrydowych ekspresowych, bo nie mam juz ani czasu ani sily na robienie tradycyjnych. znajoma kosmetyczka ma oluschekiss w salonie i chyba tez mnie ta marka porzekonuje bo juz ponad 2 tyg mi sie trzyma, polecam
      • gazelka24 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 15.01.18, 19:36
        jak dla mnie bezkonkurencyjne sa lakiery hybrydowe Makear! Cenię je przede wszystkim za genialną jakość, trwałość do 6 tyg, gdyby nie odrosty to lakiery są nie do zdarcia, mają idealną konsystencję, dzięki czemu ich aplikacja jest super prosta. Raczej już nie wrócę do używania lakierów z innych firm , bo na tle Makaer wypadają po prostu słabo...
    • gazelka24 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 23.01.18, 22:48
      moim ulubieńcem są lakiery z Makear ! Cenię je za świetną jakość, trwałość, mają idealną konsystencję, co zapewnia prostą i szybką aplikację, do tego nie powodują u mnie żadnych reakcji alergicznych - czego chcieć więcej?:)
    • kowalskaagnieszka844 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 08.02.18, 16:36
      Ja polecam lakiery hybrydowe Oshiyo ze sklepu internetowego candypink.pl bardzo dobrze pokrywają paznokcie mają duży wybór kolorów. Polecam
      • moniasojka Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 09.02.18, 12:16
        Jakość wśród topowych marek lakierów hybrydowych jest naprawdę zbliżona, i tutaj wszystko zależy już od indywidualnych preferencji. Jeśli zaś chodzi o kolorystykę, to faktycznie każda marka ma swoje popisowe portfolio. Moje serce zdobyło w tej kwestii Neonail. Jakość i trwałość najwyższych lotów, plus mnóstwo możliwości jeśli chodzi o stylizacje. Warto zerknąć na stronę i przeklikać katalog ;)
        • bognaa76 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 12.02.18, 11:13
          moniasojka napisała:

> Jakość wśród topowych marek lakierów hybrydowych jest naprawdę zbliżona, i tuta
          > j wszystko zależy już od indywidualnych preferencji. Jeśli zaś chodzi o kolorys
          > tykę, to faktycznie każda marka ma swoje popisowe portfolio. Moje serce zdobyło
          > w tej kwestii Neonail. Jakość i trwałość najwyższych lotów, plus mnóstwo możli
          > wości jeśli chodzi o stylizacje. Warto zerknąć na stronę i przeklikać katalog ;
          > )

Neonail ma teraz fajne zestawy walentynkowe, jeśli ktoś chciałby rozpocząć przygodę z ich lakierami, to teraz jest idealny moment :D chociaż może powinnam zasugerować to panom, którzy spóźnili się z prezentem ;)
          • natalie45 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 13.02.18, 13:57
            Też pracuję na lakierach Neonail, mam wrażenie, że są nie do zdarcia :) trzymają się od stylizacji do stylizacji, i jest w czym wybierać! Są dobrze napigmentowane, dwie warstwy wystarczą, żeby płytka ładnie się nasyciła kolorem.
            • bunny_wise Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 08.06.18, 08:32
              True, dużym atutem lakierów NN jest ich nasycenie. Dobrze kryją.
    • annaakowal85 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 28.03.18, 00:53
      ja kupiłam te i bardzo polecam super trwałe i w dobrej cenie: myno1.pl/pl/c/Lakiery-hybrydowe/15
      • kasiako7886 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 09.04.18, 20:39
        Też tą hybrydę stosowałam i faktycznie jest trwała, ale ostatnio znalazłam przypadkiem inną, polską firmę Queen Pietschmann Cosmetic i teraz używam tylko ich hybryd. Są tak samo trwałe, a sporo tańsze i choć zawsze mi się wydawało, że tańsze produkty muszą mieć gorszą jakość, to tym przy tej firmie zmieniłam zdanie. Jakby ktoś chciał spróbować to mają stronkę: queen.pietschmann.pl
    • karolka9699 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 08.06.18, 14:16
      Ja ostatnio odkryłam lakiery Claresa, ich nowa formuła jest genialna :) i jeszcze do tego ta piękna buteleczka. Jeszcze wcześniej używałam różnych rodzajów lakierów, ale teraz praktycznie tylko tej firmy :) Mają super krycie i średnio gęstą konsystencją, dzięki czemu łatwiej mi się je aplikuje. Także polecam :)
    • niunia040419832 Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 25.10.18, 12:58
      Nowosc na rynku rozwijajaca sie firma z akcesoriami do paznokci od ozdob po frezarki lampy i inne profesionalne akcesoria lakiery hybrydowe od 6 zl dla zarejestrowanych.
      Mozna sie zarejestrowac jako klient i kupowac w cenach niskich lub zarejestrowac sie jako konsultantka i zrabiac na tym bez zadnych zobowiazan i kupowania starterow. Teraz jest duzo dziewczyn ktore robia paznokcie i jest popyt na to.
      link jako klient
      meggy.pl/zarejestruj/i-b478e1b04a
      link jako konsultant
      meggy.pl/zarejestruj/a-b478e1b04a
      • samantafox Re: Jakie lakiery hybrydowe polecacie? 29.10.22, 15:08
        Najlepsze rozwiązania do stworzenia doskonałego manicure - vsb-store.pl/127-manikyur

1. Użyj bazy.

Baza pomoże Ci uzyskać ładniejszy wygląd i utrzyma kolor na dłużej. Pamiętaj, aby delikatnie rozetrzeć ją po całej płytce paznokcia.

2. Nie zapomnij o kremie.

Nawilżenie jest tak ważne dla twoich paznokci, jak i dla Twojej skóry. Krem do rąk pomoże Twoim paznokciom pozostać miękkimi i elastycznymi.

3. Pomaluj paznokcie cienką warstwą lakieru.

Zbyt gruba warstwa lakieru może się rozlać, rozwarstwiać i źle się trzymać. Lepiej jest użyć cienkiej warstwy i kolejnej, jeśli to konieczne.

4. Odczekaj chwilę, aż pierwsza warstwa lakieru wyschnie.

Zbyt szybkie nałożenie drugiej warstwy może prowadzić do rozwarstwienia i plamienia. Pozwól, aby pierwsza warstwa wyschła przed nałożeniem kolejnej.

5. Nie zapomnij o topniku.

Topnik pomoże utrzymać kolor na paznokciach i sprawi, że będzie się trzymał dłużej. Pamiętaj, aby rozprowadzić go równomiernie po całej płytce paznokcia.

6. Pamiętaj o ochronie przed słońcem.

Paznokcie są bardzo wrażliwe na słońce. Jeśli będziesz się opalał, koniecznie użyj kremu z wysokim filtrem.

7. Nie zapomnij o ochronie przed wodą.

Woda może spowodować, że kolor się rozmyje. Jeśli będziesz się kąpał lub pływał, koniecznie użyj kremu z wysokim filtrem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka